Moderator: gor965
Domnule Val Pangica,Val scrie:Intreb si eu aici - pentru ca lucrurile ar trebuii sa fie transparente - si sa gasim raspunsuri la intrebari .
Ce implica financiar retragerea unei echipe inscrise la CN 2013 - cu data cererii astazi sau maine . Teoretic , ar trebuii sa suporte ceva penalitati dar in nici un caz , fiscal , nu poti oprri toata suma , deoarece iti asumi presatii neefectuate si asta e penal !
Vorbesc pe SMS de 2 ore cu dl Orhei si nu stie sa imi spuna . Ma trimite sa depun cerere scrisa la AGVPS , dar eu doream o informatie nu o certitudine . Plus ca dureaza 30 zile ....
Este normal sa cer o informatie la seful subcomisiei de crap , CM medaliat , si sa nu pot primi un raspuns ferm , fara sa ma trimita dupa cires ?
Poate dinsul uita ca suntem AVPS Vulturul ....
Cu stima si ramin in asteptarea unui raspuns .
Val Pangica - AVPS Vulturul .
Cristi Y scrie:Saluti Val
in postarea de mai sus , cea in care deschizi subiectul dezbatut , folosesti o expresie , " CM medaliat " , la ce anume faci referire ?? si la cine ?![]()
![]()
![]()
![]()
Domnule Val,Val scrie:Buna dimineata ,
haideti sa lasam speculatiile - nu se retrage nimeni . Am pus o intrebare organizatorului , era o speta neclarificata pe nicaieri . Raspunsul il vedeti si dvs . Pe viitor aceste lucruri ar trebui clarificate la fel de clar cum sunt specificate conditiile de inscriere .
Cu stima ,