Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
asta nu are absolut nicio legatura ca tu ii permiti lui badica cu 4 zile inainte de mansa sa faca schimbari in echipe! in ce calitate si potrivit carui regulament ai facut asta?
raspunde punctual
In baza regulamentului care prevede ca echipele se definitiveaza in ziua concursului .
De acest regulament a beneficiat Dan Mitranescu care initial a fost inscris cu Mirea dar a participat cu altcineva ,Costica Buhac &partener ,Nicu Cioara &partener ........
i-ti explic pentru ultima data cum sau derulat faptele .........
Pe data de 14 sa facut modificarea si in locul lui Badica la Darvari a fost trecut ca participant Bogdan Dragan.
Deci cu 4 zile inainte Badica nu mai facea parte din nici o echipa ,nici la Darvari si nici la Hobaia .
Pe 18 ,in ziua concursului Badica se prezinta ca partener a lui Leo [lucru perfect regulamentar ]pentru ca sa acceptat initial definitivarea echipelor in ziua concursului ,inainte de tragerea la sorti . Nu echipa Badica -Pripon sa mutat pe Hobaia ,sa retras Gabi Viteza iar Badica a venit ca ''liber de contract ''el nemaifacand parte din nici o echipa in momentul cand sa prezentat la Hobaia .
Parerea mea este sa incetezi cu acuzatiile de incalcare a-le regulamentului , acuzatii nefondate si nesustinute de nici un regulament .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

de ce cu 15 zile inainte de concurs nu ai definitivat listele?
de ce nu ai rezolvat, tot in acest termen, si problema echipelor inscrise "cutare-partener"?
regulamentul asa prevede.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: In baza regulamentului care prevede ca echipele se definitiveaza in ziua concursului .
regulamentul spune clar ca inscrierile se inchid cu 15 zile inainte de mansa. eu vorbesc de regulamentul turneului, nu de regulamentul TAU. tu ai avut mereu regulamente si interpretari proprii.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Ai devenit plictisitor, agasant ,,nici macar la caterinca nu cred ca mai meriti raspunsuri :!:
Lasa-ne sa pregatim etapele viitoare ,nu ne mai incurca :!: :!:
Daca 7 oameni au dezbatut cu regulamentul in fata si nu au reusit sa-l penalizeze pe Badica ........inseamna ca regulamentul permite :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

nu badica a gresit. ci tu!
trebuia sa definitivezi echipele cu 15 zile inainte. asa zice regulamentul. nu ai facut-o.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

cica de o parte am fi eu, tu si ovidiu (rosioru),

daca-mi aduc bine aminte, tu ai fi florin piersic, mare director de intreprindere, vladut ar fi violeta andrei, sotia ministrului de externe al lui ceausescu, iar rosioru o biata statuie a marelui poet publius ovidius naso... :lol: :lol: :lol:

de altfel, numai la el mai aud, pana si acum, expresiile "unul de-al nostru" si "unul de-al vostru"
credeam ca lupta asta a incetat de mult....

tot ce se poate, poate doar eu mai spun, dar spun ceva inventat de tine, cat despre incetarea luptei...care lupta, n-am auzit pe nimeni sa anunte - eliberati ringul, urmeaza repriza n :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

mai cornele,
eu vreau sa lamuresc niste aspecte pt lumea care citeste aici, direct interesata. (nu e deloc putina)
eu va intreb pe amandoi, clar si raspicat:
de ce nu ati definitivat listele cu 15 zile inainte de concurs, asa cum zice regulamentul?

@ oana
rapunde, te rog, serios.
lasa caterinca, sa nu ajungi sa postezi pe darvari.ro
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

toata tevatura asta pleaca de la faptul ca s-au inscris 54 de echipe intr-o jumatate de ora, motiv care a dus la sute si sute de pareri si povete, care mai de care mai pertinente sau unele chiar penibile...

normal, ca la orice competitie care se desfasoara pe echipe, se inscrie in competitie echipa, nu componentii (cred ca la campionatul mondial agvps inscrie ehipa romaniei, iar x, y, z...sunt nominalizati inaintea inceperii concursului)

de aici au venit toate problemele, unii nu aveau partener, altii urmau sa-si faca in interiorul clubului calificari, iar cei de la speed carp, care sunt putini, n-au stiut pana in ultimul moment care cu cine face echipa si care poate sa participe si cine nu.

in afara de show-ul facut de badica la inceputul mansei de la hobaia, nu vad de ce ar trbui cautati vinovati fara vina ??? hai sa terminam cu contrele si sa incercam ca pe viitor sa nu mai existe discutii de genul asta

adevarul este undeva la mijloc si cine nu-si da seama inseamna ca patima si incrancenarea il face sa fie subiectiv.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: normal, ca la orice competitie care se desfasoara pe echipe, se inscrie in competitie echipa, nu componentii (cred ca la campionatul mondial agvps inscrie ehipa romaniei, iar x, y, z...sunt nominalizati inaintea inceperii concursului)
trebuie sa-i dai de acasa, stai linistit
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: in afara de show-ul facut de badica la inceputul mansei de la hobaia, nu vad de ce ar trbui cautati vinovati fara vina ??? hai sa terminam cu contrele si sa incercam ca pe viitor sa nu mai existe discutii de genul asta
pai asta vreau si eu. pt ca pe viitor sa nu mai existe discutii de genul acesta, n-ar trebui ca organizatorii sa inchida listele cu echipele (nume si prenume) cu 15 zile inainte de mansa?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”