razvan vero baits scrie:Balta deseda din ungaria este o balta foarte dificila si nu iti trebuie foarte multa nada.este un avantaj pt echipa nationala daca s-ar tine etapele de cn acolodar daca se doreste sa se tina la corbu nu avem nimic impotriva
Despre necesarul de nada pe Corbu...
Uite mai jos ce spune un vicecampion mondial: http://www.crapmania.ro/articole/balti- ... lake-11455
Cu doar 3-4 kg de bile poti castiga competitia
Asa incat, daca vrem sa comparam Ro cu Hu, ar trebui sa scoatem din ecuatie nada, ca asa e corect, nu?
Singurul avantaj al desfasurarii CN in Hu ar fi ca ai posibilitatea sa citesti balta in vederea CM. Dar aici ne contrazice Dan Mitranescu, care spunea mai sus ca nici asta nu ar fi relevant.
Deci, ce argumente solide avem pentru a organiza CN in Hu?
Si ce facem in anul urmator, cand CM s-ar putea desfasura in Senegal (fara misto)?
Prietene, tu vorbești serios în momentul în care dai acel exemplu?
Nu de alta dar am impresia ca faci pescuit din articole!!!
Si nu fac pescuit din articole fac pescuit intensiv testand tot felul de nade atat in competitii cat si de placere in foarte multe tari nu doar pe lacurile din sudul tarii cum fac altii
Vladut Mateianu scrie:Si, ca sa completez ce a spus Dan, interesul lotului Senzor este ca CN sa se desfasoare la Corbu. Motive strict personale, avem un lot care cunoaste bine balta si se lupta mereu la podium.
Doar ca, daca judec obiectiv, Romania are sanse mai mari la titlul suprem daca CN se va tine in Ungaria.
Eu pot sa las interesul propriu ptr cel national. Restul pot ?
Si totusi, care sunt acele argumente pentru care desfasurarea CN in Hu ar servi interesului national?
Vrei un raspuns ironic sau real ? Dar, daca pana acum nu ai inteles singur, nu am cum sa-ti dau decat varianta ironica. Dar imi racesc gura de pomana cred.
Indiferent cine este la conducerea federatiei, noi suntem in curtea agvps ! Si platim din buzunar participarea la Cn. Deci, cluburile sunt importante. Si cele reale, nu cele de la federatie.
Vladut Mateianu scrie:Si, ca sa completez ce a spus Dan, interesul lotului Senzor este ca CN sa se desfasoare la Corbu. Motive strict personale, avem un lot care cunoaste bine balta si se lupta mereu la podium.
Doar ca, daca judec obiectiv, Romania are sanse mai mari la titlul suprem daca CN se va tine in Ungaria.
Eu pot sa las interesul propriu ptr cel national. Restul pot ?
Si totusi, care sunt acele argumente pentru care desfasurarea CN in Hu ar servi interesului national?
Vrei un raspuns ironic sau real ? Dar, daca pana acum nu ai inteles singur, nu am cum sa-ti dau decat varianta ironica. Dar imi racesc gura de pomana cred.
Vladut, cand ai fost sincer? Cand spuneai ca pe Corbu poti castiga un concurs cu 3-4kg de bile sau acum cand spui ca e nevoie de foarte multa nada? Pai ce faci, ne manipulezi in numele unui asa-zis interes national pe care numai tu il pricepi?
Stimate X, vad ca trebuie sa-ti explic ca la clasa I-a.... Interes national= titlul de campioni mondiali ptr ROMANIA ! CN pe pista de CM inseamna ca vom fi reprezentati de cea mai buna echipa pe balta respectiva ! Degeaba prinzi 1 tona la Corbu daca in Ungaria nu esti in stare sa prinzi un peste !
iulixa scrie:
Vladut, cand ai fost sincer? Cand spuneai ca pe Corbu poti castiga un concurs cu 3-4kg de bile sau acum cand spui ca e nevoie de foarte multa nada? Pai ce faci, ne manipulezi in numele unui asa-zis interes national pe care numai tu il pricepi?
E sincer doar cand are el de castigat ceva...dar mai exista si varianta sa minta...bineinteles ca si atunci o face doar daca are ceva de castigat.
Ai prins-o?