Uite-asa, Vladut, incet-incet ajungem sa fim pe aceeasi pagina... Ne meritam AGVPS-ul, asa cum ne meritam si FRPS-ul, pentru ca tare ne mai place COMPROMISUL, in spatele caruia fiecare cauta sa traga sforile cat mai bine. Avem un talent deosebit in a minti, manipula si dezbina.Vladut Mateianu scrie:Dupa ultimele postari stau si ma intreb in ce cont se va face plata taxei anul viitor ? Cine isi asuma rolul de organizator, pasibil cu actionare in judecata de catre orice club caruia i se pare (sau are dreptate) ca regulamentul nu a fost respectat.....
Ca sa nu mai zic ca arbitrii nu au fost platiti cu factura si chitanta....Apropo, domnii de la Aps care ati semnat memoriul, cum fac cluburile platitoare taxa arbitraj anul acesta sa primeasca factura si chitanta ?
Avem cele mai bune resurse din lume ca sa instauram hegemonia in pescuitul crapului pentru foarte mult timp de aici incolo si nu o spun doar pentru ca sunt nationalist, ci pentru ca am argumente:
- experienta predecesorilor: tata Nitu et co
- podiumurile mondiale din trecut si prezent: Vladeanu, Mateianu, Fasie, Dragan et co
- probabil cei mai multi si mai buni producatori de nada la nivel de natiune
- cu siguranta cei mai multi si mai pregatiti pescari la nivel de natiune (si avem si resursa tanara, la greu)
- cel mai bun si mai complex carpodrom din lume
Spune si tu, Vladut, cum am putut fi atat de cretini incat nu am fost capabili sa ne organizam nici macar la nivel contabil?