Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
iulixa
Puncte: 0

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de iulixa »

Vladut Mateianu scrie:Dupa ultimele postari stau si ma intreb in ce cont se va face plata taxei anul viitor ? Cine isi asuma rolul de organizator, pasibil cu actionare in judecata de catre orice club caruia i se pare (sau are dreptate) ca regulamentul nu a fost respectat.....
Ca sa nu mai zic ca arbitrii nu au fost platiti cu factura si chitanta....Apropo, domnii de la Aps care ati semnat memoriul, cum fac cluburile platitoare taxa arbitraj anul acesta sa primeasca factura si chitanta ?
Uite-asa, Vladut, incet-incet ajungem sa fim pe aceeasi pagina... Ne meritam AGVPS-ul, asa cum ne meritam si FRPS-ul, pentru ca tare ne mai place COMPROMISUL, in spatele caruia fiecare cauta sa traga sforile cat mai bine. Avem un talent deosebit in a minti, manipula si dezbina.
Avem cele mai bune resurse din lume ca sa instauram hegemonia in pescuitul crapului pentru foarte mult timp de aici incolo si nu o spun doar pentru ca sunt nationalist, ci pentru ca am argumente:
- experienta predecesorilor: tata Nitu et co
- podiumurile mondiale din trecut si prezent: Vladeanu, Mateianu, Fasie, Dragan et co
- probabil cei mai multi si mai buni producatori de nada la nivel de natiune
- cu siguranta cei mai multi si mai pregatiti pescari la nivel de natiune (si avem si resursa tanara, la greu)
- cel mai bun si mai complex carpodrom din lume
Spune si tu, Vladut, cum am putut fi atat de cretini incat nu am fost capabili sa ne organizam nici macar la nivel contabil?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

CiprianP scrie: Prietene, ajungi joi la sedinta?
La care din ele te referi: Fundeni sau Academia Medicala?
Ultima oară modificat Mar Noi 22, 2016 23:44 de către RSC, modificat 1 dată în total.
"Keep it simple!"

Adi Forest

Re: Re:

Mesaj de Adi Forest »

Bogdan Dragan scrie:
Adi Forest scrie:
pharaoh scrie:Daca tot e caterinca pe aici: Li s-au promis partide gratis la Corbu :)

Adi...hai sa iti spun eu ce e de cacao...comunicatul organizatorului care l-am primit toti pe mail, comunicat care nu avea nici o legatura cu ceea ce s-a discutat la sedinta (nu cred ca e cazul sa ma explic aici ca sti la ce ma refer)...sau asta nu se pune?
Acel memoriu "de cacat" al nostru este raspunsul la acel "comunicat de cacat" primit pe mail din partea organizatorului! Got it?
Bogdan stiu prea bine la ce te referi... la faptul ca spre finalul sedintei domnul Orhei a spus ca nu mai exista varianta Ungaria si discutam doar de varianta Romania...NU....despre acest lucru este vorba, sa sti ca eu nu ma ascund si am puterea sa recunosc anumite lucruri, dar tot eu am fost cel care parca am spus ca la aceea sedinta se vor face doar propuneri pe care le vom sintetiza intr-un comunicat de "cacat" dar oficial si la care sa raspunda toate cluburile tot oficial dupa care se va lua decizia finala. Imi aduc aminte chiar te-am rugat intr-o pauza a sedintei sa nu inflamam foarte tare spiritele ca decizia finala va fi una corecta si daca este sa ne luam dupa semnatarii memoriului trimis catre AGVPS nu cred ca trebuia sa iti faci griji.
Problema este alta sunt deja niste "doctori" in ale carpfishingului din Romania care au senzatia ca daca au terminat si ei doctoratul in pescuit de un an-doi pot emite atatea pretenti de exemplu cate ai putea tu sa emiti dupa 15 ani in acest domeniu.
In rest vreau sa stii, ca tu pentru mine ramai tot acelasi Bogdan Dragan - Campionul Mondial pe care am sa il respect toata viata pentru dedicarea unui sfert din viata acestui fenomen numit pescuit. O seara buna.

CiprianP

Mesaj de CiprianP »

RSC scrie:
Eleganta exprimării tale și vizibilul tău bun simt mă îndeamnă să cred că nu-ți dorești să ajungi nicăieri... Nu de alta, dar te citesc doctorii aia pe acolo că ești licențiat și ai pus-o... Stai calm, blând și masoara-ti cuvintele. Nu te-a jignit nimeni, te băgai în seama într-o discuție care te depășește și nu ți-a zis nimeni nimic. Ești respectat doar pe trecerea de pietoni, în rest nu are cine și de ce sa facă asta. Și gata, hai la nani ca s-au împărțit pijamalele și iar prinzi fără elastic.

Sent from my E6653 using Tapatalk

iulixa

Mesaj de iulixa »

CiprianP scrie:
RSC scrie:
Eleganta exprimării tale și vizibilul tău bun simt mă îndeamnă să cred că nu-ți dorești să ajungi nicăieri... Nu de alta, dar te citesc doctorii aia pe acolo că ești licențiat și ai pus-o... Stai calm, blând și masoara-ti cuvintele. Nu te-a jignit nimeni, te băgai în seama într-o discuție care te depășește și nu ți-a zis nimeni nimic. Ești respectat doar pe trecerea de pietoni, în rest nu are cine și de ce sa facă asta. Și gata, hai la nani ca s-au împărțit pijamalele și iar prinzi fără elastic.

:lol: :lol: :lol:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

@CiprianP
Misto! Mi-a placut :D ...dar de ce postezi cu nickul asta si nu folosesti "originalul"?
"Keep it simple!"

CiprianP

Mesaj de CiprianP »

RSC scrie:@CiprianP
Misto! Mi-a placut :D ...dar de ce postezi cu nickul asta si nu folosesti "originalul"?
Pai RSC era ocupat și na... am fost forțat de împrejurări sa folosesc numele meu real :) App, nu dormi încă? :)

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Adi...nu la chestia aia ma refeream...au aparut niste chestii care nu s-au discutat la sedinta...un exemplu bun ar fi asumarea participarii la un concurs privat pe banii nostrii (celor care se califica), cu minim 3 echipe, in Ungaria, dar mai sunt ai altele. Te rog sa imi spui cand am discutat noi asta la sedinta?
Iti multumesc pentru aprecieri si iti confirm ca respectul este reciproc, dar deja se ajungea prea departe si nu am mai suportat.
P.S. jumate din viata, nu un sfert ;)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re:

Mesaj de Vladut Mateianu »

surgeon scrie: Vlăduț, la concursul CTC ai fost întrebat dacă vrei factura si ai zis nu...nu este nici un fel de problema. Iti promit ca vei primi factura si chitanță zilele astea. Este ok acum.
Stai linistit, nu este nevoie. Era doar un exemplu, de multe ori nu vedem cacatul in care calcam datorita ochelerilor de soare ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:Dupa ultimele postari stau si ma intreb in ce cont se va face plata taxei anul viitor ? Cine isi asuma rolul de organizator, pasibil cu actionare in judecata de catre orice club caruia i se pare (sau are dreptate) ca regulamentul nu a fost respectat.....
Ca sa nu mai zic ca arbitrii nu au fost platiti cu factura si chitanta....Apropo, domnii de la Aps care ati semnat memoriul, cum fac cluburile platitoare taxa arbitraj anul acesta sa primeasca factura si chitanta ?
:x :?: :?:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”