din acest punct de vedere ma declar vinovat pentru ca nu ti-am facut precizarea asta. pentru mine era subanteleasa, eu am discutat numai despre echipamentul de prezentare.andrei vladeanu scrie:petcuvicto scrie:De ce nu ai spus atunci: " in standuri, pescarii stau imbracati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca"?
[/b]
prin urmare imi asum greseala, chiar daca ea ma va costa bani.
gabi sandu si stanila nu au nicio legatura.
"eu am discutat numai despre echipamentul de prezentare".
"Referitor la "EXCLUSIVITATE SI IN STAND LA CM" iti aduc aminte,ca pina sa inceapa "FINALA CAMPIONATULUI DE PESCUIT LA CRAP 2010",am avut o discutie cu tine,de fata fiind si Costel Stanila,discutie in care tu m-ai intrebat:
"Nici pe echipamentul de stand (short,tricou,etc) nu are voie sa fie inscriptionati alti sponsori"?!!!!!"

"gabi sandu si stanila nu au nicio legatura"
Nu stiu daca au legatura,dar stiu ca au partea lor de vina:
Daca Gabi Sandu nu a stiut despre "exclusivitate" de ce oare "alerga" la hotel ca sa aduca echipamentul LN pe balta pentru a face poze celor din LN in standuri? Sa presupunem ca a aflat mai tirziu.De ce oare,dupa ce a adus echipamentul si a facut pozele("pentru dres busuiocul") nu le-a spus ca sa pastreze pe ei macar geaca de la echipamentul LN si le-a spus sa se imbrace din nou cu geaca "marca Gabi Sandu" ?
Costel Stanila stia despre "exclusivitate"!!!!! Tocmai de aceea ti-a spus sa-mi spui ca isi cere scuze fata de mine in acea zi de simbata(a doua zi dupa inceperea CM) cind tu i-ai telefonat si l-ai intrebat ca "ce face acolo doarme ?" De ce Costel Stanila "in special", a sustinut pina m-a convins sa nu cumpar eu echipamentul de la "NIKE" si sa dau banii pentru echipament,ca sa il cumpere el de la "hummel"?
Aici cred ca a facut-o premeditat,daca este adevarat ca firma "hummel" a oferit gratuit echipamentul pentru LN si oricum trebuia sa-si i-a si el 10% comision!!!!!
"insa, la echipa nationala echipamentul de stand a apartinut pescarilor si sponsorilor personali ale acestora (sau clubului din care fac parte)
conducerea delegatiei (apcr) nu poate obliga pescarii sa poarte anumite sigle SI in standuri,"
Aici nu este vorba de "conducerea delegatiei"este vorba de conducerea APCR care a organizat CN si nu este vorba"sa poarte anumite sigle si in standuri",este vorba sa poarte echipamentul LN in standuri!!!!!

Atit timp cit cei din LN reprezinta ROMANIA,in orice competitie au obligatia sa poarte echipamentul LN!!!!!
La prezentare,festivitate de premiere: in trening!!!!!
In teren: tricou,short,trening(depinde de ramura sportiva)!!!!!
Oricum,cei din LN nu reprezinta ROMANIA doar la deschiderea si inchiderea unei competitii inter tari,iar in timpul competitiei pe teren,reprezinta clubul din care fac parte!!!!! In primul rind ei trebuie sa se mindreasca ca fac parte din LN si ca poarta echipamentul LN!!!!! Pentru acest lucru,trebuie sa fi mai inti de toate "patriot"!!!!!Afirmatia asta a ta ca la un CM("in standuri, pescarii stau imbracati cum doresc")este chiar cea mai mare nebunie pe care poate sa si-o imagineze cineva!!!!!!
"decat cand va dota echipele cu absolut tot echipamentul - corturi, lansete, mulinete, paturi, scaune, avertizori, etc.
asa zic eu ca e moral.
si nici atunci, nu poti sa le interzici sigla clubului lor, club care ii ajuta si investeste in ei."
Cred ca cei care alcatuiesc LN dispun de lansete, mulinete, avertizori, etc, exact cum dispun si cei cei din LN de fotbal de "ghete" personale!!!!!
In ceea ce priveste: corturi,paturi, scaune, etc,deasemenea cred ca ati fi putut sa-i dotati cu aceste lucruri,datorita faptului ca ati avut banii destuii din cite am inteles!!!!!
"ps SUPERPESCAR a aparut pe echipamentul oficial nu pentru ca sunt eu bagat (te citez) ci pentru ca au platit prin contract si cu factura 3000 euro."
"Tu ai intrebat din nou:
Dar sigla revistei "Super Pescar"(unde tu esti colaborator)?
Am spus bine,(tinind cont ca este vorba despre echipamentul de stand si ca tu esti "bagat"acolo,aceasta sigla poate sa apara) si poate sa mai apara in plus si sigla "SENZOR" !!!!!
Tu ai zis ca nu vrei sa apara si sigla"SENZOR"pentru ca nu vrei sa fie discutii!!!!!"
Imi cer scuze ca nu am pus parantezele la postarea anterioara si doresc ca cei care citesc acum,sa inteleaga ca ce este trecut in cele doua paranteze de mai sus au fost "gindurile mele" la momentul respectiv
Valoare,eu tie ti-am dat banii (aici ma refer la cei 50 000 000 lei pentru "exclusivitate") si tu ai fost acela care a garantat pentru "exclusivitate",eu zic sa terminam.........si cum eu m-am tinut de promisiune ,asa trebuie sa faci si tu..................!!!!!