FOTOGRAFII "PENTRU DRES BUSUIOCUL"(la plecare,la festivitatea de deschidere,la tragerea la sorti etc!!!!!
De ce nu postati si poze din timpul concursului (din standuri) unde s-au purtat cu mici exceptii( cind au fost facute poze"pentru dres busuiocul"), bluzele marca "gabi sandu"?
Multumesc dle George!!!!! Nu stiu ce sa mai zic,dar o sa postez iar discutiile mele cu AV,pe care il rog sa sa confirme daca aceste discutii nu au avut loc exact asa cum le descriu eu(adica daca eu mint)!!!!! Pe aceasta cale ai rog pe cei ca dl Vali Vesa etc,sa-si spuna parerile aici,pentru ca observ ca nu prea isi spun parerile,cind este vorba "despre adevar" si mai degraba tac!!!! Oare de ce le este frica? Poate din cauza aceasta: Postez mai jos un raspuns primit pe "msg private"!!!!!
Subiectul mesajului: Re: echipamentul nationalei
Expeditor: planet1c
Data expediere: Joi Oct 14, 2010 6:39 am
Destinatar: petcuvicto
bineinteles ca imi este frica, dumneavostra nu traiti din vanzarea de produse de pescuit, deci in nici un moment nu va este amanintata afacerea de cei acuzati. Altfel stau lucrurile in afacerea noastra.
petcuvicto scrie:Multumesc dle George!!!!! Nu stiu ce sa mai zic,dar o sa postez iar discutiile mele cu AV,pe care il rog sa sa confirme daca aceste discutii nu au avut loc exact asa cum le descriu eu(adica daca eu mint)!!!!! Pe aceasta cale ai rog pe cei ca dl Vali Vesa etc,sa-si spuna parerile aici,pentru ca observ ca nu prea isi spun parerile,cind este vorba "despre adevar" si mai degraba tac!!!! Oare de ce le este frica? Poate din cauza aceasta: Postez mai jos un raspuns primit pe "msg private"!!!!!
George a creat un topic special pentru discutiile Dvs referitor la echipament, sponsorizare, etc... Puteti sa continuati aici, lasati celelalte topicuri "curate"...
Despre ce sa-mi spun eu parerea? Ca n-am nici o treaba cu lotul national sau cu sponsorizarea Dvs.
Sau daca tot e sa mi-o spun, parerea mea e ca se face prea mult tam-tam. Au mai sponsorizat si altii, ani la rand, lotul national si n-au avut pretentii...
Dar, ma rog, repet ca nu e problema mea, e problema Dvs.
andrei vladeanu scrie:ps
pozele pe care le vedeti pe aici, in care lotul este pe balta in echipamentul pe care MOARA VLASIEI 2 este scris mai mare decat ROMANIA (la initiativa mea, de frica sa nu fiu batut)!) nu sunt facute pt. dres busuiocul, ci de gura d-voastra, d-le petcu pentru atmosfera pe care ati facut-o pe forumuri. inca o data, niciodata vreun lot national nu a fost imbracat in costum oficial pe balta.
sa nu credeti ca atmosfera d-voastra nu s-a transmis si in anglia, la mii de kilometri.
l-ati auzit pe stanila spunand in filmare sa se vada mv2?
asa a fost d-le petcu, gabi sandu si stanila au facut pe dracu in patru sa va multumeasca. ca sa incetati cu circul.
nu de frica ca o sa-i bateti, domnule petcu. ci ca sa aiba pescarii 72 de ore de concentare in standuri.
ne-ati dat 150 de milioane, d-le petcu. dar si multa rautatate si venin.
de altfel, pe aici pe undeva, va bucurati de esecul lui gabi sandu si al echipei nationale.
Dle AV ati scris:
"[/pozele pe care le vedeti pe aici, in care lotul este pe balta in echipamentul pe care MOARA VLASIEI 2 este scris mai mare decat ROMANIA (la initiativa mea, de frica sa nu fiu batut)!) nu sunt facute pt. dres busuiocul, ci de gura d-voastra, d-le petcu pentru atmosfera pe care ati facut-o pe forumuri. inca o data, niciodata vreun lot national nu a fost imbracat in costum oficial pe balta.
b] Va raspund:
Mi-ati spus,"sa vezi ce misto o sa se vada scris "Moara Vlasiei 2"pe spatele bluzelor ca am facut sigla in care "Moara Vlasiei 2"apare scris mai mare decit ROMANIA!!!!! Eu ti-am spus ca nu este bine ca "Moara Vlasiei 2" sa apara scris mai mare decit ROMANIA (iti aduc aminte ca, inca de la inceput noi doi am convenit ca "Moara Vlasiei 2" sa fie scris cu 2-3 cm mai mic decit ROMANIA,si ca nu are rost ca sub "Moara Vlasiei 2" sa mai apara si"Finala CN 2010"!!!!!Tu ai zis: Lasa asa mergi pe mina mea!!!!
"niciodata vreun lot national nu a fost imbracat in costum oficial pe balta"
De ce nu mi-ai spus asta de la inceput,mai mult de ce m-ai intrebat"nici pe echipamentul in care o sa pescuiasca LN(short,tricou)nu poate sa apara alti sponsori? Eu pina la urma (dupa ce mi-ai explicat ca mai sint si alti sponsori care ofera sume de banii"),am fost de acord cu conditia,ca acei sponsori sa plateasca cite 100 000 000 lei(asta referitor la domnii Vali Vesa,George Alexandru si Rudeanu,cei care mi-ai spus ca ei au fost cei care au propus sa mai achit inca 100 000 000 lei)iar tu sa-mi arati facturile ca au platit banii!!!!!Ai zis bine ,asa o sa fac,dar nu o sa fie cei mentionati de mine,pentru ca nu ai ei banii de dat pentru sigle!!!!!Or sa fie alti sponsori !!!!!!!
Referitor la scrisul Moara Vlasiei 2,mai mare decit ROMANIA,iti spun ca asta a fost o manevra de a ta pentru ca stiai ce o sa ce intimple in Anglia!!!!!!
andrei vladeanu scrie:
domnule petcu,
va explic inca o data.
echipamentul de prezentare (oficial) se imbraca de catre lotul national la acreditare, deschidere (prezentare & imn national) si bufetul de inceput. de asemnenea, la festivitatea de premiere si dineu.
in rest, in standuri, pesccarii stau imbrcati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca.
nu am timp, dar pot cauta fotografii din 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 si 2009 cu pescari la prezentari si in standuri. veti vedea ca situatia este similara.
aveti o problema cu gabi sandu - pe care il numiti gura stramba (pt ca o sa-l bateti d-voastra) si doriti 50 de milioane de la el? sunati-l si rezolvati-va problema.
sau cu stanila c-tin, pe care nu dati 2 lei, si pe care nu pregetati sa-l jigniti in orice ocazie, apostrofandu-l puscarie? de asemenea, va pot spune unde-l gasiti pt. a-i putea aplica o corectie fizica, atat de draga d-voastra.
credeti ca nu s-a respectat contractul pe care l-am semnat? puteti sa actionati apcr in judecata.
sau cel mai bine, sa ma bateti si pe mine.
faceti intr-un fel, dar terminati circul, panarama si tiganiile. va rog frumos.
Valoare,eu te-am ocolit si nu am vrut sa te bag in aceasta discutie,dar daca tu ai inceput si vrei sa fi "pisica",adica sa cazi mereu in picioare,deoarece eu tie ti-am dat banii,am sa continuii prin citeva intrebari:
-Cine mi-a cerut in primavara pe dig la M.V.2,la sfirsitul unui concurs,banii de sponsorizare 100.000.000 lei!!!!!!
-Cine a spus ca nu este nevoie sa achit banii in acel moment,cind am vrut sa ai achit ca este prea devreme si este de ajuns ca sa semnez un contract de sponsorizare in saptamina ce urma ,cind mi se va prezenta siglele care vor apare pe echipamentul LN?
-Cine i-a spus lui Costel Stanila "te-a prins Stanila" in momentul in care Costel Stanila insista ca sa ai dau banii si ei i-am spus"puscarie de ce insisti atit ca sa-ti dau tie banii si sa nu cumpar eu echipamentul"nu cumva ca iti revine bonus din acesti bani 10%?
-Cine imi spunea ori de cite ori era in preajma Costel Stanila sa ma iau de el si sa ai spun "Puscarie?
-Cine mi-a dat tel si mi-a spus cu putin inainte de "Finala CN,"unii" din APCR nu sint de acord ca pentru suma de 100 000 000 lei sa apara pe echipament sigla "Moara Vlasiei 2" pentru ca atunci la sedinta din ianuarie ,eu nu am specificat acest lucre si ca daca vreau ca LN sa apara imbracat la CM cu echipamentul sponsorizat de catre mine pe care sa se vada sigla Moara Vlasiei 2,trebuie sa mai achit inca 100.000.000 lei,pentru ca altfel cei din lot o sa lipeasca "scoci" peste sigla M.V.2 in asa fel incit sigla cu M.V.2 sa nu se pota vedea?
-Cine mi-a spus in momentul cind am zis ca nu mai dau nici un ban peste cei 100.000.000 lei ,ca am intr-un fel dreptate ca si lui i se pare cam mult sa mai achit inca 100 000 000 lei,pentru sigla,dar el nu are ce face ca nu de el depinde dar o sa vorbeasca cu"ei" si o sa faca tot posibilul ca sa mai negocieze pentru mine?
-Cine m-a sunat imediat si mi-a spus ca a aranjat cu "ei" si a facut tot posibilul ca sa reds cele 100.000.000 lei la suma de 50.000.000 lei
-Cine mi-a spus ca "sa o las asa(adica sa mai achit inca 50.000.000 lei) ca e bine,iar eu am fost de acord cu conditia ca pentru cei 50.000.000 lei pe care ai dau in plus vreau exclusivitate?
-Cine m-a asigurat ca daca achit acei 50.000.000 lei in plus o sa am exclusivitate?
-Cine mi-a dat tel si mi-a spus m-a intrebat dupa aceea daca poata sa apara pe echipament si numele revistei "Super Pescar" si eu i-am raspuns ca DA si in cazul ca are sponsori (firme) care nu au legatura cu pescuitul poata sa si ele! -Cine a spus ca daca vrea poata sa treaca si firma "Senzor" poate sa o treaca?
-Cine a spus ca nu o sa treaca firma "Senzor"pentru a nu creea polemicii?
-Cine "alerga" cu o zi inainte dupa mine pe balta M.V.2 sa-i dau banii 150 000 000 lei ca altfel nu mai organizeaza finala,pentru ca sint "unii" care au spus ca daca nu cistiga finala "AVPS SOIMUL"eu nu o sa mai dau nici un ban?
-Cine mi-a spus tot atunci ca a zis gabi sandu,ca in timpul finalei sa nu fie pe malul opus noaptea nici un paznic(probabil ca atunci se gindea la ceea ce a facut el pe Lates)?
In acea zi,pina la urma ai spus macar sa semnez contractul de sponsorizare(care nu are nici o valoare juridica) ca sa le poti"scoate ochii"la aceii" unii!!!!Am semnat contractul dupa cum stii fara sa-l citesc desii tu ai spus ca sa-l citesc si ti-am spus ca am incredere in tine!!!!!!!
Acum o ultima intrebare:
-Cine s-a tinut si cine nu s-a tinut de cuvint?
Daca tu ai vrut ca sa arati ca esti "pisica"............!!!!! Eu am vrut ca prin aceste intrebari sa afle toti cei care citesc care este adevarul in ceea ce ma priveste Astept raspunsurile tale!!!!!