Moderator: gor965
Organizarea Campionatului AGVPS - 2017Vladut Mateianu scrie:Dar procesul verbal al sedintei si grupele de calificari cand apar ?
Tovarasul Orhei este un bugetar,este platit "sa-si piarda timpul" din banii tuturor romanilor ,face asta pentru ca a fost numit acolo pe criterii de "relatii",face asta pentru ca nu stie sa faca altceva si o face prost, nici macar nu stie faptul ca orice supunere la vot se consemneaza in scris si se aproba pentru a nu se putea ulterior contesta,in rest, poti sa-l pupi in ... cat vrei,e dreptul tau si nu ti-l ia nimeni.Cel mai corect ar fi sa anuleze "colonelu" tot,sa mai faca o sedinta cu toti participantii si sa revoteze toate cele 34 de loturi.ZABELEA scrie: Te felicit pentru modul in care gandesti.Referitor la aceasta comisie la care faci referire parerea mea este ca Orhei nu ar trebui sa lipseasca, cu toate greselile pe care le mai face totusi isi pierde timpul pentru noi de cativa ani pentru imbunatatirea campionatului national.
Da' tu a lu' cine esti, ca nu am auzit de tine......vrei sa fi si tu bagat in seama?eugen dragnea scrie:Tovarasul Orhei este un bugetar,este platit "sa-si piarda timpul" din banii tuturor romanilor ,face asta pentru ca a fost numit acolo pe criterii de "relatii",face asta pentru ca nu stie sa faca altceva si o face prost, nici macar nu stie faptul ca orice supunere la vot se consemneaza in scris si se aproba pentru a nu se putea ulterior contesta,in rest, poti sa-l pupi in ... cat vrei,e dreptul tau si nu ti-l ia nimeni.Cel mai corect ar fi sa anuleze "colonelu" tot,sa mai faca o sedinta cu toti participantii si sa revoteze toate cele 34 de loturi.ZABELEA scrie: Te felicit pentru modul in care gandesti.Referitor la aceasta comisie la care faci referire parerea mea este ca Orhei nu ar trebui sa lipseasca, cu toate greselile pe care le mai face totusi isi pierde timpul pentru noi de cativa ani pentru imbunatatirea campionatului national.
In alta ordine de idei,ca sa mai salvati ceva din mizeria de CN 2017 mai aveti varianta 34/12/2,finala cu 2 loturi desfasurata pe cel mai echilibrat sector este cea mai corecta.Se bugeteaza de la inceput o suma care va fi alocata celor 2 finaliste pentru cheltuielile din finala,iar finala,daca nu este posibila pe Corbu,poate fi oriunde,participantii decid.
Razvan Black scrie:o mizerie de sedinta...!!!!!
o mizerie ceea ce se intampla!!!!
......mizerie...mizerie..mizerie!!!!!
ZABELEA scrie:Da' tu a lu' cine esti, ca nu am auzit de tine......vrei sa fi si tu bagat in seama?eugen dragnea scrie:Tovarasul Orhei este un bugetar,este platit "sa-si piarda timpul" din banii tuturor romanilor ,face asta pentru ca a fost numit acolo pe criterii de "relatii",face asta pentru ca nu stie sa faca altceva si o face prost, nici macar nu stie faptul ca orice supunere la vot se consemneaza in scris si se aproba pentru a nu se putea ulterior contesta,in rest, poti sa-l pupi in ... cat vrei,e dreptul tau si nu ti-l ia nimeni.Cel mai corect ar fi sa anuleze "colonelu" tot,sa mai faca o sedinta cu toti participantii si sa revoteze toate cele 34 de loturi.ZABELEA scrie: Te felicit pentru modul in care gandesti.Referitor la aceasta comisie la care faci referire parerea mea este ca Orhei nu ar trebui sa lipseasca, cu toate greselile pe care le mai face totusi isi pierde timpul pentru noi de cativa ani pentru imbunatatirea campionatului national.
In alta ordine de idei,ca sa mai salvati ceva din mizeria de CN 2017 mai aveti varianta 34/12/2,finala cu 2 loturi desfasurata pe cel mai echilibrat sector este cea mai corecta.Se bugeteaza de la inceput o suma care va fi alocata celor 2 finaliste pentru cheltuielile din finala,iar finala,daca nu este posibila pe Corbu,poate fi oriunde,participantii decid.