Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oliviu orhei

Re: Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.

Mesaj de oliviu orhei »

Lucian SV scrie:
oliviu orhei scrie: Te rog nu uita ce sa votat și stabilit la ședința din 24.11.2016.
Chiar dacă ai doua voturi nu se poate modifica numărul de etape și numărul de echipe din finala.
Este deajuns un singur vot împotriva.
#REZIST
Presedintele subcomisiei de pescuit sportiv la crap - AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Să nu uităm că datele problemei s-au schimbat radical. ceea ce s-a stabilit pe 24.11.16 a devenit caduc. Acum toate cele 34 de echipe-loturi vor trebui să propună și să voteze modalitatea de organizare și desfășurare a campionatului. Votul majorități va decide. Cine nu este mulțumit are posibilitatea de a alege între Cotroceni și Piața Victoriei. :lol: :lol: :lol:
Da, toate cluburile sau AVPS care au platit participarea au drept de vot.
Mai puțin ce a fost votat și stabilit.
Ce a fost anunțat asupra numărului de etape, împărțirea pe subsectoare la prima etapa, finala din 6 loturi, loc de desfășurare, arbitru șef cat și a contribuției pentru participare nu mai avem ce discuta și vota.
Cluburile și AVPS care sau înscris au făcut-o în baza unui anunț și nu putem acum dupa ce sau inscris sa schimbăm ce a fost anunțat asa cum vor anumite persoane.
Din punctul meu de vedere nu este corect și cinstit.

#REZIST

Oliviu Orhei

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Alexandru Mihai »

oliviu orhei scrie:
Lucian SV scrie:
oliviu orhei scrie: Te rog nu uita ce sa votat și stabilit la ședința din 24.11.2016.
Chiar dacă ai doua voturi nu se poate modifica numărul de etape și numărul de echipe din finala.
Este deajuns un singur vot împotriva.
#REZIST
Oliviu Orhei
Să nu uităm că datele problemei s-au schimbat radical. ceea ce s-a stabilit pe 24.11.16 a devenit caduc. Acum toate cele 34 de echipe-loturi vor trebui să propună și să voteze modalitatea de organizare și desfășurare a campionatului. Votul majorități va decide. Cine nu este mulțumit are posibilitatea de a alege între Cotroceni și Piața Victoriei. :lol: :lol: :lol:
Da, toate cluburile sau AVPS care au platit participarea au drept de vot.
Mai puțin ce a fost votat și stabilit.
Ce a fost anunțat asupra numărului de etape, împărțirea pe subsectoare la prima etapa, finala din 6 loturi, loc de desfășurare, arbitru șef cat și a contribuției pentru participare nu mai avem ce discuta și vota.
Cluburile și AVPS care sau înscris au făcut-o în baza unui anunț și nu putem acum dupa ce sau inscris sa schimbăm ce a fost anunțat asa cum vor anumite persoane.
Din punctul meu de vedere nu este corect și cinstit.

#REZIST

Oliviu Orhei
Si OUG 13 a fost abrogata.... :wink:

#REZIST...AM SI NOI !!!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Alexandru Mihai scrie:Si OUG 13 a fost abrogata.... :wink:

#REZIST...AM SI NOI !!!
:lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

"Alta intrebare !! "
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

oliviu orhei scrie:
#REZIST
Tovarasul Orhei, aceste cuvinte "ne doare",este chiar strigator la cer cand inca mai pute a securist pe holurile AGVPS-urilor din toata tara sa va afisati cu asa cuvinte...sau trageti din buzunar ca in 22 ?!
In alta ordine de idei nu va dezmintiti si apelati la votul majoritatii doar cand va convine,sau e joaca "de oameni mari" si prostimea e doar de umplutura ?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Razvan Black scrie:...am zis sa nu mai intervin....dar am recitit comentariile si am gasit o formulare foarte urata: ,,loturi formate cu pescari de conjunctura,,...
...observ o gretosenie dusa la extrem...
nu i problema!!! :))
Razvane,daca-mi citesti postarile intelegi ca eu "nu ascund elefantul dupa cires",si acum o sa fiu cat se poate de transant: o sa va manance cu fulgi cu tot,si pe voi si pe mai mult de jumatate din loturi,nici nu o sa stiti ce v-a lovit,rolul vostru va fi de "excipient",vor intra in finala loturile care vor avea echipe mai slabe stanga-dreapta,se vor creea capete de sector artificiale pe parcursul competitiei iar calificarea va fi decisa in mare parte inca de la tragerea la sorti.

Daca vreti performanta faceti un campionat anual cu 2 divizii,1-2 concursuri pe luna,obligatoriu pe loturi,primele 2 cluburi merg in finala pentru CM,ultimele 2 retrogradeaza, ceva de viitor cu predictibilitate, nu "carnavalul" asta!!!

P.S:Daca reduce taxa Orhei ca tot sunt multe loturi poate mai vor cativa "particulari" ca mine sa se bage si facem si noi un lot :)
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

petre iulian scrie:34 cluburi :D
daca calculati la o taxa de 2500 lei sunt bani suficienti (85.000 lei) pt o semifinala ..
din 34 / doua etape de 17 intra in semifinala X echipe si in finala raman 6 ....

din 34 sa mearga doar 6 in finala (adica 3 din 17 loturi) ... e `bulaneala curata :wink:

ps. contati deja pe doua voturi pt o semifinala ....
In cazul in care se modifica datele enuntate la inceput, in baza carora am platit taxa, vom cere returnarea sumei si vom actiona in judecata organizatorul.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

am inteles ca nu se poate ... :wink:
dar o finala de 12 cu subsectoare de 6 oare se vrea/poate ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pt ca mi-am vazut numele la `creat grile deja propun :
calculat la 17 loturi

C4-C11- (8 echipe ) - un subsector
C17-C25-(9 echipe ) -un subsector

B4-B11- (8 echipe ) - un subsector
B17-B25-(9 echipe ) -un subsector

A 4 -A11- (8 echipe ) - un subsector
A 17 -A25 -(9 echipe ) -un subsector
--------

grila o sa fie calculata sa nu cada vre-un lot cu echipele numai in subsectoare de 8 sau 9 echipe .

punctajul propus este ca in subsectoarele de 9 echipe cele care ocupa ultimul loc sa aibe 8 puncte (egal cu locul 8 ) ca sa echilibram valorile punctelor ...

fac propunerea deja aici pt. ca la sedinta nu o sa pot participa mai mult de doua ore fiind targul a doua zi si am multa treaba ...

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

eugen dragnea scrie:
oliviu orhei scrie:
#REZIST
Tovarasul Orhei, aceste cuvinte "ne doare",este chiar strigator la cer cand inca mai pute a securist pe holurile AGVPS-urilor din toata tara sa va afisati cu asa cuvinte...sau trageti din buzunar ca in 22 ?!
In alta ordine de idei nu va dezmintiti si apelati la votul majoritatii doar cand va convine,sau e joaca "de oameni mari" si prostimea e doar de umplutura ?
D-l Dragnea, in baza a ceea ce s-a stabilit la acea sedinta unii ne-am facut un program. De ani de zile ne luptam sa nu mai schimbam ce am stabilit deja pt ca nu o sa mai aiba nimeni incredere in nimic.
Nu mai spun de lipsa de respect fata de cei care atunci au pierdut timpul pt a veni la acea sedinta.
Eu zic sa nu va mai consumati energia pe aici, sa se stabileasca la sedinta ce e de stabilit si sa il lasati pe d-l Orhei sa isi faca treaba pt care a fost pus in aceasta functie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”