Anul trecut am fost pe balta Corbu ( cea mica ) la un concurs si am fost rugati daca prindem ciortanica sa o aruncam in balta Corbu mare...si asta am si facut...la acea data ciortanica nu depasea 200 grame...la acel concurs unul din concurenti a aruncat in jur de 200 de bucati de ciortanica.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
Am fost anul trecut in concediu la mare (sunt din bucuresti) si avand casa si la mare am fost si la 3 partide pe Corbu 3 (mica ) intr-una din zile la o partida de 12h am fost rugat pe la ora 9:30 sa ma mut daca doresc pe Corbul mare adica doar sa ma intorc pe loc 180 de grade pt ca aveau concurs in balta mica peste vreo 10 zile si vroiau sa mai scoata din ciortanica de 150-300g si sa-i dea drumul in balta mare ,cert este ca am dat in Balta mare ,eram si cu sotia si am pescuit eu cu o lanseta de crap transformata in sheffild si sotia cu o undita de 6 m ,(ne stind ce peste are si daca mananca la bile am strans sculele de balauri) si in 6 ore am prins un sac si jumatate de la Senzor (sac mare ) de ciortan intre 500g si 1,4 kg buc ,a fost senzatie . In partidele anterioare vazusem pescari pe balta care au prins si de 3kg,4kg si mai mic,deci peste are .Balta pt cine nu o stie ,este ceva imens gen Mosistea find mare eu cred ca sunt locuri sa amenajezi standuri pt Cn .Am un nr de tel a administratorului de la ferma Corbul ,daca vrea cineva va dau nr si-l sunati sa vedeti daca are loc pt o competitie de asemenea anvergura ,daca vrea etc ....
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
Corbu mare are malurile de est si sud pline de stuf, neaccesibile. Pe malul de vest, unde se poate pescui este si cariera de piatra. Chiar nu stiu daca e accesibil pe toata lungimea.
Fişiere ataşate
corbu mare1.jpg (158.08 KiB) Vizualizat de 835 ori
pe TASAUL sau pe MAREA Neagra dpdv pescuit la crap , etapa de CN , sunt conditii egale .
pe Corbu Mare zonele cu acces facil (campare ) sunt destul de reduse , dar se poate mai amenaja . o problema este daca si administratia ar dori sa organizeze acest lucru .
Vladut , daca ai nevoie de datele de contact ale admin balta comunica-mi.