E mort dupa bile de nutritie...proteina cruda e viata lui.ia pune mana pe mustata , ai gasit ceva ??? nu , nu este omida !! , nici muc , e de la noi pescarii![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: gor965
E mort dupa bile de nutritie...proteina cruda e viata lui.ia pune mana pe mustata , ai gasit ceva ??? nu , nu este omida !! , nici muc , e de la noi pescarii![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan Popescu scrie: Mă voi ocupa personal ca toate rezultatele pe care ziceți că le-ați obținut reprezentând România la CIPS să fie anulate
Ce exprimare demna de un presedinte!Stefan Popescu scrie:O să-ți iasă pe nas nesimțirea asta, animalule. Nici nu-ți dai seama cât rău ai putut face băieților ăștia caare au doar vina că nu cunosc legile și nici nu știu la ce se expun dacă le încalcă. Tâmpitule!
WOW..asteptam relatare amanuntita in presa de specialitate...acum inteleg de ce n-a aparut inca oficiosu'..astepta articolul despre mareata mocirleala :lol:l :ol:Cristi Y scrie:acesta este marele campionat national de stationar care a avut loc in acest wek-end in mlastina de la orastie![]()
![]()
![]()
![]()
Mitocan de doi lei, o să-ți transform CM 2014 în coșmarul vieții tale. Să ții minte chestia asta. Iar pescarii clubului din strada Timonierului nr. 6 își vor blestema zilele în care nu au ascultat ce le-am zis. Văd că cu voi numai așa se poate discuta.Cristi Y scrie:Stefan Popescu scrie: Mă voi ocupa personal ca toate rezultatele pe care ziceți că le-ați obținut reprezentând România la CIPS să fie anulate
gagauzule , sa-mi dai un mesaj cand le-ai anulat sa le arunc la gunoi , dale dracu de nulitati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
auzi mustafa , dar pozele de la mondiale raman sau ceri in instanta si stergerea lor ?![]()
...te baga cu botu', alaturi la "en gross".Stefan Popescu scrie:Iar pescarii clubului din strada Timonierului nr. 6...
Stefan Popescu scrie:Văd că cu voi numai așa se poate discuta.