despre ce facea selaru si cum punea el tara la cale, n-ai spus tu mai sus ?andrei vladeanu scrie:atunci despre ce chestii spui ca nu ma interesau?
as avea si eu o intrebare la cei care semneaza tabele si sprijina o noua structura "independenta", care sa diriguiasca pescuitul.
stiati ca selaru pregatea modificarea legii sportului si transformarea agvps in structura sportiva, alaturi de celelalte federatii?
nu am auzit pe nimeni sa fie, la nivel declarativ, impotriva conceptului de federatie de pescuit. insa v-am auzit pe toti impotriva lui popescu.
totusi, voi puneati (in stil hei-rupist, desigur) umarul la schimbarea la fata a agvps, cu selarii, bentii, mugureii, orheii si pasarile sale...
pentru moment, guvernul si senatul au spus pas parol.
si inca ceva.
v-ati gandit vreodata ca selaru putea sa faca treaba asta de mult si sa modifice legea sportului? pe vremea in care nu-l ameninta nimeni.
de ce nu a facut-o?
va raspund tot eu. pentru ca apoi trebuia sa se ocupe (cu agvps-ul) cu adevarat de competitie. s-o organizeze pe toate ramurile sale. sa faca campionate sa se ocupe de loturile nationale. sa faca ce trebuie sa faca o federatie sportiva.
pe banii ei.