Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:atunci despre ce chestii spui ca nu ma interesau?
despre ce facea selaru si cum punea el tara la cale, n-ai spus tu mai sus ?

as avea si eu o intrebare la cei care semneaza tabele si sprijina o noua structura "independenta", care sa diriguiasca pescuitul.

stiati ca selaru pregatea modificarea legii sportului si transformarea agvps in structura sportiva, alaturi de celelalte federatii?
nu am auzit pe nimeni sa fie, la nivel declarativ, impotriva conceptului de federatie de pescuit. insa v-am auzit pe toti impotriva lui popescu.

totusi, voi puneati (in stil hei-rupist, desigur) umarul la schimbarea la fata a agvps, cu selarii, bentii, mugureii, orheii si pasarile sale...

pentru moment, guvernul si senatul au spus pas parol.

si inca ceva.

v-ati gandit vreodata ca selaru putea sa faca treaba asta de mult si sa modifice legea sportului? pe vremea in care nu-l ameninta nimeni.

de ce nu a facut-o?

va raspund tot eu. pentru ca apoi trebuia sa se ocupe (cu agvps-ul) cu adevarat de competitie. s-o organizeze pe toate ramurile sale. sa faca campionate sa se ocupe de loturile nationale. sa faca ce trebuie sa faca o federatie sportiva.

pe banii ei.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

zau ca nu inteleg, cornele.

cum adica nu ma interesa?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

poftim atunci, te interesau, dar putin iti pasa...e bine asa ?
de fapt tu ti-ai dat foarte bine seama ce voiam sa spun...nu uita de "jucarie", aia e esentiala :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:poftim atunci, te interesau, dar putin iti pasa...e bine asa ?
de fapt tu ti-ai dat foarte bine seama ce voiam sa spun...nu uita de "jucarie", aia e esentiala :wink:
repet.

in 2008, in timp ce "jucaria" era la mine, ca sa te citez, am avut initiativa infiintarii federatiei.

asta nu denota in niciun caz lipsa de interes.

iar daca lucrurile au stat asa cum vrei sa le zugravesti, anume ca tot ceea ce conteaza e "jucaria" (o pista falsa pe care a alunecat multa lume) ar fi trebuit sa-mi vad bine-merci de ea.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:stiu, dupa vreo cinci ani, cam cat te tine pe tine nebunia cand iti casuna pe cineva
asta-i din ciclul " ba a mea-i mai mare " , cu Dan Cotelici a fost discutia in iarna si s-a lamurit in vara la Cupa Cupelor - Hobaia si nu era vorba de o nebunie ci de faptul ca a afirmat ca m-a fotografiat cu obiectiv de distanta cand furam .... :roll: :roll:

atitudinea mea nu este generata ca " mi-ar casuna pe cineva din nebunie " ci pentru faptul ca sunt atacat pe nedrept

andrei vladeanu scrie:din acelasi considerent din care nici tu nu m-ai atacat de la inceput, din 2005, atunci cand ai venit la lotul senzor
atunci nu aveam nici un motiv , ceea ce am sa-ti reprosez este faptul ca te-ai alaturat lui popescu contrazicandu-ti afirmatiile vehemente facute o lunga bucata de timp

andrei vladeanu scrie:cat despre functii, ma pish pe ele. am refuzat doua oferte mari de la agvps in 2012 si 2013. nu-mi mai trebuie sefie.
atunci de ce ai obiectii ca a ajuns Orhei acolo ???? asa cum spui ai avut optiuni ...sau se aplica principiul " ori eu ori nimeni " :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: atunci nu aveam nici un motiv , ceea ce am sa-ti reprosez este faptul ca te-ai alaturat lui popescu contrazicandu-ti afirmatiile vehemente facute o lunga bucata de timp
nu-mi amintesc sa ma fi sunat sa-mi faci "barbateste" (asa cum iti place tie) acest repros.

si chiar daca ai facut-o direct intr-un spatiu public (forum), nu te-ai limitat in a-mi reposa asta, ci te-ai bagat in tot felul de cacaturi gen - floreata, federatia 2008, serviciu florentin, etc.

si multe invective la adresa mea.

nu m-am alaturat lui popescu, ci am renuntat in a-l impiedica. e o diferenta.
Cristi Y scrie:de ce ai obiectii ca a ajuns Orhei acolo ???? asa cum spui ai avut optiuni ...sau se aplica principiul " ori eu ori nimeni " :roll:
da. se aplica acest principiu. cu amendamentul sa mai introduci "nu un" intre al 2-lea ori si nimeni... :wink:
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:da. se aplica acest principiu. cu amendamentul sa mai introduci "nu un" intre al 2-lea ori si nimeni...

meșteșugit amendament :lol: , har de ziarist , ideea este ca acest nimeni nu a facut nimic bun dar nici rau , pur si simplu nu a facut nimic , dar acest fapt este datorat inertiei anilor trecuti cand APCR-ul organiza si finanta tot ceea ce insemna competitie nationala si CM , insa , a aparut al doi-lea nimeni care ma interpeleaza si-mi aduce la cunostinta mie ca sunt un nimeni si munca depusa de mine pana acum este zero daca nu mi-o recunoste el !!!!
andrei vladeanu scrie:nu-mi amintesc sa ma fi sunat sa-mi faci "barbateste" (asa cum iti place tie) acest repros.
rafuiala barbateasca ( asa cum imi place mie ) nu o sa o am cu tine niciodata , respect anii petrecuti impreuna si orice fel de divergenta ramane la nivel de discutie , in schimb astept cu nerabdare sa ma invite si pe mine popescu intr-un loc ferit sa o rezolvam in doi , asa cum a facut-o pe forumul rapitori cu un user de acolo :twisted: :twisted: :twisted:

mai am totusi o intrebare : de ce alegerea ta de afiliare la " nea fane " s-a acutizat brusc dupa campionatul de la Corbu iar pana atunci totul a fost ....mucles ????

nu te stiam asa de imprevizibil

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: ideea este ca acest nimeni nu a facut nimic bun dar nici rau , pur si simplu nu a facut nimic , dar acest fapt este datorat inertiei anilor trecuti cand APCR-ul organiza si finanta tot ceea ce insemna competitie nationala si CM
am inteles. tot apcr-ul e de vina.... :(
Cristi Y scrie: rafuiala barbateasca ( asa cum imi place mie ) nu o sa o am cu tine niciodata , l
nu de asta vorbeam. ci de o discutie.
Cristi Y scrie:respect anii petrecuti impreuna
nu s-ar zice... :(
Cristi Y scrie: mai am totusi o intrebare : de ce alegerea ta de afiliare la " nea fane " s-a acutizat brusc dupa campionatul de la Corbu iar pana atunci totul a fost ....mucles ????
nu m-am afiliat la "nea fane"!

inca o data, am decis sa nu ma mai judec cu el. nu mai aveam de ce. nu mai organizam CN cu APCR-ul.
sa-l impiedice si sa se distreze cu el prin tribunale cine organizeaza acum competitia.

adica ala care nu face nimic. eu faceam.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:am inteles. tot apcr-ul e de vina....

ai inteles tu ce trebuie , nu ca apcr-ul ar fi de vina , apcr-ul este cea mai longeviva asociatie organizatoare de competitii crapiste si are multe merite dar trebuie sa recunosti ca cea mai profesionista organizare de CN si chiar de CM a fost cea de la Corbu din ultimii doi ani :wink: :wink:
andrei vladeanu scrie:nu m-am afiliat la "nea fane"!
ba exact la " nea fane " te-ai afiliat , aici de fapt este si miezul problemei , tot ceea ce se intampla in pravalia aia este grait si dictat de popescu .
sunt ferm convins ca realizezi cartea jucata gresit dar acum ai aruncat-o si trebuia sa sustii cacealmaua pana la sfarsit , esti jucator ..
ce zici de campionatul national la stationar care pretinde popescu ca l-a organizat la Tg Jiu ?? 10 pescari si doua manse de cate 2 ore .... asta este calitatea competitiilor pe care le organizeaza institutia care sustii ca te-a adoptat ??

am felicitat si eu noul campion national la stationar .... patetic :oops: :oops: :oops: :oops:

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: ai inteles tu ce trebuie , nu ca apcr-ul ar fi de vina , apcr-ul este cea mai longeviva asociatie organizatoare de competitii crapiste si are multe merite dar trebuie sa recunosti ca cea mai profesionista organizare de CN si chiar de CM a fost cea de la Corbu din ultimii doi ani :wink: :wink:
am recunoscut asta si o mai fac o data. asa e.
meritul pt. infrascructura este 100% al lui Rig Service si Florin Carstocea.
organizarea propriu-zisa a mai fost umpluta de sange pe alocuri. acolo unde si-a bagat coada agvps-ul.

afara e vopsit gardul, nu zic nu. totusi, dupa ce s-au stins artificiile "fenomenului Corbu 2012" pescarii de competitie si cluburile nu s-au ales cu niciun avantaj. asta e o alta discutie si tine de management. desigur, acesta lipseste, pentru ca, asa cum ai zis, "nu se face nimic. nici bun, nici rau". se sta pe scaun.
Cristi Y scrie:ba exact la " nea fane " te-ai afiliat , aici de fapt este si miezul problemei , tot ceea ce se intampla in pravalia aia este grait si dictat de popescu .

nu m-am afiliat, nu intelegi?!?!
Cristi Y scrie:sunt ferm convins ca realizezi cartea jucata gresit dar acum ai aruncat-o si trebuia sa sustii cacealmaua pana la sfarsit , esti jucator ..
nu e asa. dar nici nu ai de unde sa stii, tocmai pentru ca nu esti jucator. :D

Cristi Y scrie:ce zici de campionatul national la stationar care pretinde popescu ca l-a organizat la Tg Jiu ?? 10 pescari si doua manse de cate 2 ore .... asta este calitatea competitiilor pe care le organizeaza institutia care sustii ca te-a adoptat ??

nu este problema mea. ci a lui si a federatiei.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”