Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de miyagi »

Ce ziceti mai baieti cu Fane asta? S-a saturat Lazarini pe el si i-a mai dat una. Asta-i noua :wink: :

lazarini scrie:

apsalba scrie:Cele care sunt în concordanță cu legislatia românească și cu reglementările UE.

Concret, care ar fi acestea?

Cred ca nu-i greu de banuit de ce apsalba o da din nou pe dupa cires si evita sa raspunda concret la ceea ce am intrebat eu: proiectul de lege face o deosebire clara intre pescuitul recreativ si cel sportiv (competitional) si elimina orice prerogativa a federatiei cu privire la prima categorie. Drept pentru care il loc sa sara in sus de fericire (practic e prima recunoastere oficiala a pescuitul sportiv ca ramura sportiva in intelesul legii 69 si implicit a existentei federatiei) apsalba isi vede ruinate planurile de a pune mana pe principala sursa de venit: banii din permisele recreativilor. Poti sa ai un milion de recunoasteri nationale si internationale (nu ca ar fi cazul in situatia frps), de la minister nu pupi tu prea multi bani pe vremurile astea. Sunt sporturi olimpice care mor de foame. Altfel suna insa cand ai in fata posibilitatea colectarii catorva sute de roni de la zeci, poate chiar sute de mii de potentiali platitori. Ca doar nu s-a luptat atat pentru concursuri de 100 ron taxa de participare :mrgreen:
Urban culture.

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Da Cornele
cam asa s-a ajuns la "scindarea" recreativului de competitii.
Imi aduc aminte, acum vreo doi ani, a facut agvps o "intalnire" cu filialele si cu celelte asociatii (care au vrut sa participe). Pe la mijlocul adunarii hop si "presedintilii". La fel ca aici ... galagie ... se baga in vorba aiurea ...
CS APS

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci s-au prins si aia de la ANPA ca "omu`" e pa cash :| ?
Urban culture.

george tomescu

cornel.s scrie:Deci s-au prins si aia de la ANPA ca "omu`" e pa cash :| ?
Chiar daca aia nu fac mare lucru dar fraieri nu sunt.

Cat despre Fane ...
pe cuvantul meu daca ii inteleg atitudinea asta agresiva !!! :?
Cum ... mama draq sa-ti inchipui ca poti sa conduci niste cluburi, niste oameni, sa coordonezi niste activitati cand tu ai asemenea atitudine si limbaj.
Pai nici un nea ... caisa care pescuieste de saracie si de foame nu se lasa calcat in picioare de un asemenea specimen.
Dar pescarii de competitie, indiferent de stilul de pescuit?
Unde naiba crede el ca un om care munceste ca sa investeasca o gramada de bani in logistica, in concursuri, in dezvoltarea fenomenului ... sta capra ca sa-l f.uta el la cap?
Macar daca ar fi in stare sa arate ca poate organiza ceva ... macar la nivel de copii.
CS APS

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

george tomescu scrie:Cat despre Fane ...
pe cuvantul meu daca ii inteleg atitudinea asta agresiva !!!
doua motive : 1 - cretin , 2 - exprimarea frustrarilor

si ar mai fi si al trei-lea motiv : un mare dobitoc
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ai uitat inca unul Cristi. E si maniac. Doar un fixist are impresia ca tot ce zboara se mananca.
Poate doar numai una :roll: . Cucuriguuuu! Ia cocoselu Fane! 8) Macar acum cat e gratis ca dup-aia trebuie sa dai vigneta pe el :mrgreen:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

george tomescu scrie:
cornel.s scrie:Deci s-au prins si aia de la ANPA ca "omu`" e pa cash :| ?
Chiar daca aia nu fac mare lucru dar fraieri nu sunt.

Cat despre Fane ...
pe cuvantul meu daca ii inteleg atitudinea asta agresiva !!! :?
Cum ... mama draq sa-ti inchipui ca poti sa conduci niste cluburi, niste oameni, sa coordonezi niste activitati cand tu ai asemenea atitudine si limbaj.
Pai nici un nea ... caisa care pescuieste de saracie si de foame nu se lasa calcat in picioare de un asemenea specimen.
Dar pescarii de competitie, indiferent de stilul de pescuit?
Unde naiba crede el ca un om care munceste ca sa investeasca o gramada de bani in logistica, in concursuri, in dezvoltarea fenomenului ... sta capra ca sa-l f.uta el la cap?
Macar daca ar fi in stare sa arate ca poate organiza ceva ... macar la nivel de copii.
A crezut ca-l tin aia de la Hidroconstructia in spate si ca face piste din excavarile lor, dar le-a luat-o si alora in brate cum ne-a luat-o si noua. Acum a ramas cu sandramaua-n drum si-o poticneste si el pe unde reuseste sa se mai agate.
Urban culture.

george tomescu

Cristi,
chiar daca am scris foarte putin pe aici, am urmarit fenomenul cam de la "nasterea" crapmania.ro si sa-i dea Dumnezeu sanatate cui a facut-o.
Toate generatiile de pescari de competitie (si voi si cei de acum) ar fi avut nevoie de un organism (o federatie) care sa-i ajute.
Toti ar fi avut nevoie de un sprijin real.
E de neinteles aceasta atitudine cand spui ca vrei sa coagulezi cluburi, sa organizezi competitii cu iz de "nationale". Cine draq vine sa-l conduci cand tu il ameninti cu puscaria, cand tu ii balacaresti pe conducatorii de cluburi ... astia care sunt, cu bune si cu rele.
Si nu arati nimic concret. Decat citate din poezii. Pardon ... legi.
Vede naparca faptul ca se doreste ceva, se agita unii pe cate un topic, prin intalniri, sedinte etc. si, in loc sa ofere solutii constructive, "recomanda" el sa nu se foloseasca cuvantul x sau y.

Sa puna umarul sa organizeze ceva si pe urma sa vorbeasca. :evil:
CS APS

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ george tomescu

ai perfecta dreptate in ceea ce spui , singurul motiv al discordiei este furunculul asta contagios numit popescu
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ce nu-l inlocuiti?
Pentru ca nu va duce mintea. Daca va ducea macar o zecime din mintea lui Popescu, faceati voi o federatie. Dupa ce v-ati dat proba de capacitate, ar fi bine sa reduceti tonul. Ragetele voastre pe forumuri nu aduc nimic pentru pescuitul sportiv. Spre deosebire de voi, eu stiu ce am de facut.
Mucles!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”