lazarini scrie:
apsalba scrie:Cele care sunt în concordanță cu legislatia românească și cu reglementările UE.
Concret, care ar fi acestea?
Cred ca nu-i greu de banuit de ce apsalba o da din nou pe dupa cires si evita sa raspunda concret la ceea ce am intrebat eu: proiectul de lege face o deosebire clara intre pescuitul recreativ si cel sportiv (competitional) si elimina orice prerogativa a federatiei cu privire la prima categorie. Drept pentru care il loc sa sara in sus de fericire (practic e prima recunoastere oficiala a pescuitul sportiv ca ramura sportiva in intelesul legii 69 si implicit a existentei federatiei) apsalba isi vede ruinate planurile de a pune mana pe principala sursa de venit: banii din permisele recreativilor. Poti sa ai un milion de recunoasteri nationale si internationale (nu ca ar fi cazul in situatia frps), de la minister nu pupi tu prea multi bani pe vremurile astea. Sunt sporturi olimpice care mor de foame. Altfel suna insa cand ai in fata posibilitatea colectarii catorva sute de roni de la zeci, poate chiar sute de mii de potentiali platitori. Ca doar nu s-a luptat atat pentru concursuri de 100 ron taxa de participare