andrei vladeanu scrie: prin urmare, la crap merge CN intr-o o singura mansa?
nu , dar tu cu popescu va sunati dimineata de intrati pe forum impreuna ?

Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie: prin urmare, la crap merge CN intr-o o singura mansa?
tip campionatul facut de tine pentru africa de sud unde au fost echipe cata frunza ......cata iarbaandrei vladeanu scrie:tip campionatul agvps la crap de anu' asta?!?Cristi Y scrie: iar ce spui tu in legatura cu sportivul federatiei , felicitari pentru el dar valoarea se dovedeste intr-un campionat cu mai multe manse , locatii si conditii diferite , doar asa se exclude hazardul
vezi tu, mai tataie, d'aia ti-am lansat invitatia de iarna in studioul pv tv. ca sa discutam chestiuni principiale legate de competitia crapista. de la organizare, la disciplina in sine. lucruri, cred eu, interesante pentru cei care urmaresc programul respectiv.Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie: prin urmare, la crap merge CN intr-o o singura mansa?
nu , dar tu cu popescu va sunati dimineata de intrati pe forum impreuna ?sunteti doi intr-unul ca magazinul Victoria
![]()
pai daca merge cm, cn de ce n-ar merge ???andrei vladeanu scrie:prin urmare, la crap merge CN intr-o o singura mansa?
Dintr-un motiv foarte simplu; Campionatele Nationale și Campionatele Mondiale ce se desfășoară pe teritoriul României sunt drepturile de proprietate ale Federației Române de Pescuit Sportiv.cornelserbu scrie:pai daca merge cm, cn de ce n-ar merge ???andrei vladeanu scrie:prin urmare, la crap merge CN intr-o o singura mansa?
Domnule Popescu , citesti macar vreun cuvant care se scrie aici? Cei doi interlocutori vorbeau despre desfasurarea unui asa zis "CN" intr-o singura mansa , nici decum despre cui apartine titulatura de "CN".Stefan Popescu scrie:Dintr-un motiv foarte simplu; Campionatele Nationale și Campionatele Mondiale ce se desfășoară pe teritoriul României sunt drepturile de proprietate ale Federației Române de Pescuit Sportiv.cornelserbu scrie:pai daca merge cm, cn de ce n-ar merge ???andrei vladeanu scrie:prin urmare, la crap merge CN intr-o o singura mansa?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Dovada:
http://www.crapimari.ro/Info_competitie ... 1-352.html