Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:Oskore ce te recomanda sa dai sfaturi? Nici nume n-ai!
Da, dar are minte!
PS Oare cum te simți când te bagi în vorbă și nu te bagă nimeni în seamă? Zi merci că mi s-a făcut mie milă de tine și te-am băgat în seamă, cretinel.c. Promit să nu se mai repete!
Ti-a fost dor de mine? Mie de tine nu. Te-am citit in fiecare zi. Doar ca nu prea ma mai amuzi cum o faceai inainte
Urban culture.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

.....stai linistit fanele ca nu vine nimeni langa tine de placere :wink: ,sunt precum pescarusii aia care o ard pe langa pescadoare :lol: :lol: :lol:

Sa-ti citez niste "epuizati" ???
Este părerea mea. Și știți foarte bine că eu cred în ce spun. Nu am avut ocazia să constat că cineva vrea să mă contrazică.
PS Andrei Vlădeanu, dacă ați reținut, nu mai concurează, ci vrea să se ocupe de pregătirea sportivilor. Este dintre puținii care a înțeles ce înseamnă să plasezi pescuitul sportiv într-un cadru legal de organizare și funcționare și care, spre surprinderea mea, a solicitat să urmeze cursurile de formare profesională. Este și în acest caz un pionier, cum a fost și în sportul de performață. Păcat că este printre cei puțini care au înțeles acest lucru.
Da, aș fi curios să-mi citați câteva persoane pe care eu le cred epuizate. Nu ar fi rău dacă și respectivele persoane v-ar susține!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oskar scrie:Vladut, e un film frumos, Închisoarea Îngerilor, cu Morgan Freeman si Tim Robbins, cred ca l-ai vazut, e o ecranizare dupa Stephen King. Ei, in filmul asta, intră in pușcărie un inocent introvertit, care nu numai ca reușește să evadeze, dar schimbă in bine pușcăria si puscariasii, contribuind și la arestarea directorului.
Care e morala? Mai putine vorbe, tot Socrate (nu e sigur) spunea ca: Asculta de o suta de ori, gândește de 1000 ori si vorbește o data.
Poate Federația va pierde. Poate nu. Asta ne obliga la diplomație și inteligență.
Imi place cum judeci, pacat ca nu o faci insa de pe numele real.... Si inca o data repet, noi nu condamnam notiunea de federatie, doar pe cel care o conduce si modul in care s-a ales presedinte pe viata ! Tare imi aduce aminte de Ceausescu ! :D

PS Am vazut filmul ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Madalin Dirla scrie:.....stai linistit fanele ca nu vine nimeni langa tine de placere :wink: ,sunt precum pescarusii aia care o ard pe langa pescadoare :lol: :lol: :lol:

:lol: :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Madalin Dirla scrie:.....stai linistit fanele ca nu vine nimeni langa tine de placere :wink: ,sunt precum pescarusii aia care o ard pe langa pescadoare :lol: :lol: :lol:
Unde naiba e butonul ala de "LIKE" ??? :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Da, aș fi curios să-mi citați câteva persoane pe care eu le cred epuizate...
Pai nu aveti decat sa intrati pe www.crapimari.ro competitii 2013, CPS al AGVPS si aveti de unde alege.
In contrapartida, va rog sa-mi dati 8 crapari "ne-epuizati" din cadrul federatiei.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Domnule Vesa,
Am intrat pe web site-ul pe care mi l-ați indicat și am găsit vreo câțiva pescari sportivi autențici. I-am recunoscut întrucât ei figurează în evidențele federației, fiind posesori de legitimații sportive eliberate de către federație acestora și cărora cluburile din care fac parte le-au permis să participe (și cu acordul meu) la acea partidă amicală pe care ați intitulat-o Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR. Am văzut că sunteți și posesorul unui tricou cu această inscripție. Mă așteptam din partea dumneavoastră la puțină moderație întrucât cred că nu mai aveți dubii asupra faptului că dacă federația notifica CIPS asupra imposturii în care vă aflați pretinzând că reprezentați România, biletele dumneavoastră de avion și celelalte cheltuieli ar fi fost inutile. Aveți o dovadă în acest sens cu ce se întâmplă acum cu CM 2014 și care este poziția FIPS.
Ați rămâne surprins de numărul de pescari sportivi (mai ales tineri) pe care cluburile i-au legitimat pe această probă sportivă. Dar ar fi inutil să fac o listă, pentru că nu v-ar spune nimic, întrucât aceștia nu au prea avut acces pe la brăilele organizate cu iz de Campionate Naționale, întrucât nu puteau să scoată din buzunarele lor sumele aberante pe care le pretindeați pentru participare. Acum de abia au ocazia să dovedească ce pot, întrucât politica federației de practicare a pescuitului sportiv a scos din vocabular expresia „performanță pe banii sportivului”.
Este o diferență! Cred eu, esențială.

odsec

Mesaj de odsec »

dl.Popescu stiu pe cineva care a castigat campionatul national de doua ori in 2008 ,2009 organizat de dvs.de fapt de FRPS sectia crap "sportivul" respectiv poate sa urmeze cursurile de pregatire pt.antrenor :?: si ce se intampla cu titlul lui de Campion National :?: :?: :)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Campioni naționali la pescuit sportiv sunt doar din 2013 încoace. Aceste titluri nu pot fi acordate decât de federație. Cred că este o glumă, întrucât federația nu exista pe atunci! Și întrebarea nu-și are rostul.
PS Ar fi interesant ca acest titlu să fie recunoscut de către cine la acordat. Aveți vreo idee în acest sens?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Campioni naționali la pescuit sportiv sunt doar din 2013 încoace. Aceste titluri nu pot fi acordate decât de federație. Cred că este o glumă, întrucât federația nu exista pe atunci! Și întrebarea nu-și are rostul.
PS Ar fi interesant ca acest titlu să fie recunoscut de către cine la acordat. Aveți vreo idee în acest sens?
...l-a acordat vacarule !! :lol: :lol: :lol: asa cum "te-a acordat" pe tine "Dulapul" cand ti-a rupt falcile.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”