Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de viorel dulamita »

gabi1 scrie:... sau si-a cumparat bucatareasa ca varu' Naie... :lol: :lol:
...are cine sa le dea..."mincare" :lol: :lol: :lol: ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai da` cum ii place lu` Fane numa` cu dulapi?! La gasit pa Costica acum 8) .
Fanee! In genunchi! Treci!
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

cornel.s scrie:...Fanee! In genunchi! Treci!
...nu el Cornele :wink: , citeste printre rinduri si vezi cine trebuie sa stea...capra :lol: :lol: :lol: ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:
cornel.s scrie:...Fanee! In genunchi! Treci!
...nu el Cornele :wink: , citeste printre rinduri si vezi cine trebuie sa stea...capra :lol: :lol: :lol: ...
Capre avem. Nu ducem lipsa. Mai buni sun iezii ca te sug pana se schimba sangele :D .
N-ai vazut ca lu` Fane ii place din genunchi si pa su`masa?!
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Lasind la o parte toate ineptiile care se scriu pe aici , Tatae , multa bafta la procedura !!! Cu drag .

oskar

Mesaj de oskar »

http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... 15&start=0

Face referire și la forumurile de pescari.

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Remember cupa Baracuda organizat de marele conducator!

semlecangheorghe scrie:Noh popescule,acuma esti tare-n clantza,dar eu nu am uitat ce sa scris atunci si iti reamintesc..

Am avut asigurata nada solicitata, inclusiv cate o galeata Trabucco. Cu cazarea ne-am descurcat cu greu, dar pana la urma s-a rezolvat cumva. Eu ca vicepresedinte am ramas fara cazare si la multe insistente am reusit sa dormim 2 intr-un pat si un alt coleg pe jos, desi am fost doar 23 de concurenti de la FNPSR la 36 de locuri rezervate (Eh, probleme de jonglerii ale magnificului nostru presedinte - ce banii altora nu circula ?)
Ni s-a mai promis decontarea cheltuielilor de transport si asigurarea a trei mese pe zi la restaurantul Doripesco. Ei, din astea doua nu am vazut deocamdata nimic. Am intocmit "Delegatiile" necesare cu "Documentul Cumulativ" pentru toti concurentii din asociatie si a ramas sa asteptam si noi sa primim acesti bani. Asociatia noastra de exemplu are de primit pentru 10 concurenti si 3 arbitrii suma de 2.900 ron, adica cate 10 ron de concurent si arbitru pentru transport, 100 ron diurna, iar pentru arbitrii in plus fata de asta cate 100 ron Barem de arbitraj.
Deasemenea nu si-a primit banii (297 ron) nici firma care a imprimat diplomele concepute de mine si comandate tot pe obrazul meu (85 buc. diplome a 2,8 ron/buc.) desi am predat factura si chitanta fiscala ca si cum le-au si platit deja. Daca nu primim banii, va trebuii sa platesc eu toate astea. Cred ca-ti dai seama in ce situatie ma aflu ! Premiantii ma ameninta cu instanta judecatoreasca, desi eu am fost un simplu concurent la acest concurs si l-am ajutat doar voluntar pe Diaconitza la intocmirea foilor de arbitraj, clasamente, diplome, etc.
Am crezut ca adunandu-ne mai multi sufletisti, am putea schimba cumva in bine soarta pescuitului competitional romanesc. M-am inselat si cu asta am pus punct oricarei actiuni de acest fel.
Imi cer scuze ca m-am nascut ! Promit sa nu se mai repete !

Si ce zice presidentul azi..

apsalba scrie:
gigi, cazarea a fost plătită de federație. Evident, pentru pescarii din FNPSR. A costat și aia vreo 32 de milioane. Am factura!

No bun ,atunci atunci explica-mi si mie cum se face ca desi federatia rezervase 36 de locuri cei 23 de concurenti au dormit doi in pat si unul pe jos .Hai pune o copie a facturii sa vedem ce a aplatit federatia.

elencu

Mesaj de elencu »

REMINDER:
Domnule Popescu Stefan,

Personal nu va cunosc, dar decenta ma obliga sa va ofer un sfat. Ca urmare, daca ati reusit,( nu mai conteaza cum si in ce mod), sa puneti bazele acestei Federatii si considerati ca va fi un proiect viabil, unul din primii pasi pe care trebuie sa-i faceti odata cu Noul An este sa parasiti odata pentru totdeauna limbajul uzitat de catre dumneavoastra pe acest topic. Va supun spre analiza faptul ca un presedinte de Federatie se impune a fi un personaj care da dovada de multa educatie, eleganta in exprimare, abilitate privind luarea deciziilor, rabdare, de altfel factori care il vor ajuta sa impuna respect in fata celorlalti si se ridice la nivelul functiei pe care a capatat-o. Ori domnia voastra procedeaza exact invers. Daca insa va veti uita in dreapta dumneavoastra, veti descoperi un jucator profesionist si in ale pescuitului, dar mai ales in cele ce tin de comportamentul ce se impune de obicei in culise. Credeti-ma, detine diplome de la 20 de universitati in acest domeniu. Invatati de la el si probabil veti avea sanse ca sa treceti cu bine prin furcile caudine ale lumii crapiste din aceasta tara.
La Multi Ani!

the mover

Mesaj de the mover »

[quote="oskar"]http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... 15&start=0

Face referire și la forumurile de pescari.[/quote
Si vorbeste foarte mult despre clone,cei care folosesc nick-name etc.
:lol: :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

doipac

Mesaj de doipac »

elencu scrie:REMINDER:
Domnule Popescu Stefan,

Personal nu va cunosc, dar decenta ma obliga sa va ofer un sfat. Ca urmare, daca ati reusit,( nu mai conteaza cum si in ce mod), sa puneti bazele acestei Federatii si considerati ca va fi un proiect viabil, unul din primii pasi pe care trebuie sa-i faceti odata cu Noul An este sa parasiti odata pentru totdeauna limbajul uzitat de catre dumneavoastra pe acest topic. Va supun spre analiza faptul ca un presedinte de Federatie se impune a fi un personaj care da dovada de multa educatie, eleganta in exprimare, abilitate privind luarea deciziilor, rabdare, de altfel factori care il vor ajuta sa impuna respect in fata celorlalti si se ridice la nivelul functiei pe care a capatat-o. Ori domnia voastra procedeaza exact invers. Daca insa va veti uita in dreapta dumneavoastra, veti descoperi un jucator profesionist si in ale pescuitului, dar mai ales in cele ce tin de comportamentul ce se impune de obicei in culise. Credeti-ma, detine diplome de la 20 de universitati in acest domeniu. Invatati de la el si probabil veti avea sanse ca sa treceti cu bine prin furcile caudine ale lumii crapiste din aceasta tara.
La Multi Ani!
Un sfat cat se poate de pertinent :!:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”