URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de andrei vladeanu »

Pentru ca dl Andrei Vladeanu, presedinte APCR, ne-a informat astazi TELEFONIC ca, in urma sedintei de la AGVPS, dl Bentu urmeaza sa dea un comunicat prin care echipa Soimul este impusa ca echipa calificata in mansa a II-a, in primul rand asteptam COMUNICATUL OFICIAL al AGVPS prin care ni se comunica aceasta decizie iar in al doilea rand, in vederea desfasurarii acestei manse opinia Carping Club este ca:

- echipa Soimul nu s-a calificat in mansa a doua, deci nu poate participa.
- trebuie respectata decizia comisiei CN si nu modificat sistemul de calificare in dauna echipelor care s-au calificat pe drept.
- in caz ca AGVPS nu-i convine aceasta opinie si doreste sa rupa protocolul, noi sa ne vedem mai departe de CN, n-au decat sa trimita Soimul direct in Anglia, propun sa gasim o modalitate de compensare pt echipa care va iesi campioana nationala (cupa mondiala sua, wcc, etc)

e momentul sa decidem daca facem ce credem ca e bine pt aceasta competitie sau facem ce ni se spune fara nici un fel de suport logic.

Sorin Rudeanu - Carping
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Este a 2-a oara cand AGVPS ne ameninta ca rupe protocolul daca nu facem cum vor domniile lor
Prima data am acceptat tocmai pentru a arata buna credinta a celor 12 cluburi,acum am impresia ca suntem luati de prosti.
NU accept sa intre nimeni impus sa pescuiasca in acest CN .Daca acceptam asa ceva inseamna ca la Bucuresti la Sinaia si iar la Bucuresti ne-am intalnit din plictiseala si ceea ce am stabilit acolo nu conteaza.
Putem gasi orice varianta de bonificare a echipei care va iesi Campioana Nationala.

Alin Rusu - Carp Cluj Society
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Este o mare nedreptate aceasta decizie a AGVPS-lui de a intra Soimul in Etapa a doua de CN.
Trece atat peste rezultatele obtinute pe balta cat si peste decizia CCN dar si peste protocolul prin care ne da mana libera sa organizam CN-ul.
Propun sa continuam CN-ul in varianta propusa la Bucuresti si Sinaia fara a mai face vreo derogare chiar daca asta ar duce la intreruperea protocolului unilateral de catre AGVPS.Daca vom ajunge acolo vor avea 13 Cluburi care-i va actiona in instanta cu probe solide !!!
In situatia in care restul echipelor accepta acest matrapazlic noi ne retragem si solicitam toti banii inapoi.

Catalin Prichici - Carp Fan
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Manevre, spagi, interventii. Soimul plateste.

Este o mare nedreptate si o mare hotie decizia Agvps-ului. Decizie luata datorita presiunii(psihice, materiale,politice) la care a fost supus seful Agvps(Selaru) de catre 2 pescari din Soimul care nu au stiut sa piarda.
Senior Crap este de acord cu colegii de la cluburile din tara, APCR nu trebuie sa accepte decizia Agvps-ului si sa organizeze CN in continuare. De asemenea, propun sanctionarea celor de la Soimul care s-au ocupat cu astfel de manevre josnice care nu au nicio legatura cu pescuitul de competitiepe care il promoveaza APCR-ul. O suspendare pe 2-3 ani a celor in cauza precum si interzicerea de a participa la CN viitoare ar fi o decizie corecta, ptr ca in cadrul APCR spaga nu poate rezolva nimic, ca in cazul institutiilor de stat.... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

va rog mare atentie domnilor presedinti de cluburi APCR.
trei s-au pronuntat (pe apcr.eu - am copiat textele) mai sunteti opt.
va cer aici (sau pe site-ul apcr) toate parerile, clare si raspicate.
astazi, pentru ca timpul este f. scurt

exista 2 variante.

- prima o vedeti expusa de sorin rudeanu. nu acceptam amestec in solutionarea problemelor aparute in timpul CN, iar deciziile Comisiei Campionatului National sunt definitive si irevocabile. Continuam campionatul fara Soimul si NE ASUMAM RISCUL ca echipa pe care o vom desemna campioana nationala sa nu fie inscrisa de AGVPS la Campionatul Mondial.

- a doua. recunoastem ca for tutelar AGVPS-ul, iar deciziile Comisiei de Competitii (in care avem si noi un om - post vacant prin plecarea lui Val Pangica dar oferit de Teodor Bentu in continuare catre APCR) pot fi contestate de participanti la aceasta comisie. ceea ce s-a intamplat acum. din pacate, anul acesta nu am putut lupta cu Soimul de pe pozitii de egalitate. pentru ca aceasta asociatie este afiliata, iar noi ne aflam in curs de afiliere. in aceste conditii, niciodata, AGVPS-ul nu va delibera in defavoarea asociatiei sale. sa fie f clar.

asadar, astept pozitiile cluburilor, iar eu voi duce la indeplinire dorinta voastra comuna.
cer aceste pozitii pe forumuri, pentru a ramane marturii peste vreme. nu as vrea ca in luna iulie, cluburile care vor ajunge in finala sa inceapa sa-mi reproseze ca nu pleaca in Anglia pentru ca s-a razboit Vladeanu cu Soimul. Daca vreti razboi, il facem, dar vreau sa constientizati ca este razbioul vostru, cu toate riscurile de rigoare.
multumesc
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Presedinte APCR Andrei Vladeanu

Putem citi si noi comunicatul AGVPS ,dar mai ales motivarea lui ?
Cum sa ajuns la o asemenea hotarare ?
De ce este tinuta secreta aceasta hotarare ?
De ce nici in ceasul a-l doisprezecelea nu sa respectat regulamentul ?
De ce nu ai raspuns ieri la telefon?
Daca hotararea ramane valabila de ce nu se trage la sorti unde va merge Soimu ?
Este adevarat ca exista varianta ca Planet Carp sa se califice automat in mansa urmatoare pe considerentul ca a avut cel mai bun punctaj in mansa 1?
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: Putem citi si noi comunicatul AGVPS ,dar mai ales motivarea lui ? ?
desigur. astazi, cand se va da.
oanavictor scrie: Cum sa ajuns la o asemenea hotarare ?
am explicat mai sus
oanavictor scrie:De ce este tinuta secreta aceasta hotarare ?
nu s-a dat inca oficial, am mai zis
oanavictor scrie:De ce nici in ceasul a-l doisprezecelea nu sa respectat regulamentul ?
in ce sens?
oanavictor scrie:De ce nu ai raspuns ieri la telefon?
eram la pescuit la sarulesti, cu vant puternic si cu dulapi in drill. am si poze :D
oanavictor scrie:Daca hotararea ramane valabila de ce nu se trage la sorti unde va merge Soimu ?
pentru ca niciun organizator nu baga 4 loturi pe lac invocand lipsa de spatiu. aceasta a fost ideea lui bentu initiala. sa intre soimul pe un lac de unde sa mearga 3 mai departe. in acest mod se intreceau la bunget 7 din care mergeau mai departe 5.
oanavictor scrie:Este adevarat ca exista varianta ca Planet Carp sa se califice automat in mansa urmatoare pe considerentul ca a avut cel mai bun punctaj in mansa 1?
da
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

presedintii, curaj!
sunt 4 pozitii. mai trebuie 7. haideti!
The One Team

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Domnule Presedinte,

...NU este varianta propusa de Sorin Rudeanu ci, in urma convorbirilor telefonice avute cu Catalin Prichici, Alin Rusu, Genes, Dan Marinita si Vali Vesa, este modalitatea de rapuns pentru Agvps la care noi ne-am gandit si pe care Dvs. ca presedinte trebuie sa o sustineti, deoarece, in urma emailurilor solicitate ( raspunsul nostru fiind ca Hook sa mearga mai departe) erati mandatat sa sustineti acesta decizie in fata Agvps, fara a lasa capul in jos pentru a nu stiu cata oara la presiunile lor.
Cu aceasta ocazie va comunic ca nu voi mai purta nici un fel de dialog decat in prezenta celorlalti presedinti de cluburi, pentru a evita situatiile in care cineva este scos in fata ca initiator de revolutii sau "oaie neagra" a Apcr-ului, de asemenea, toate discutiile le vom purta pe site-ul oficial APCR.EU.
De fapt, aceste discutii nu isi au rostul deoarece Agvps nu si-a exprimat o pozitie oficiala inca, asa ca nu este nimic urgent, dar asteptam opinia presedintilor, in cazul in care Agvps solicita primirea celor de la Soimul.
Va doresc gestionarea unui CN placut si lipsit de evenimente, iar daca se va ajunge in situatia in care va trebui sa luam o decizie, noi spunem: stop compromisurilor.
Din acest moment Carping Club si Sorin Rudeanu nu vor mai raspunde decat solicitarilor oficiale.

Multumesc pentru intelegere tuturor.
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

andrei vladeanu
Veteran

sorin rudeanu scrie: ...NU este varianta propusa de Sorin Rudeanu ci, in urma convorbirilor telefonice avute cu Catalin Prichici, Alin Rusu, Genes, Dan Marinita si Vali Vesa, este modalitatea de rapuns pentru Agvps la care noi ne-am gandit si pe care Dvs. ca presedinte trebuie sa o sustineti, deoarece, in urma emailurilor solicitate ( raspunsul nostru fiind ca Hook sa mearga mai departe) erati mandatat sa sustineti acesta decizie in fata Agvps, fara a lasa capul in jos pentru a nu stiu cata oara la presiunile lor. .
cand o sa ai si tu stenograme legalizate cu aceste convorbiri poti sa pui problema asa. pana atunci, tocmai de aceea i-am invitat pe toti sa spuna aici ce zici tu ca ti-au zis la telefon. nu te scot in fata. tu ai facut un topic nou pe acest subiect.
iar cat e de urgent eu decid, nu tu.
in alta ordine de idei, eu am sustinut varianta cluburilor, am invocat demisia mea si renuntarea la CN, etc. exista martori.
povestea cu capul jos e o bazaconie, probabil de pe vremea in care nu erai tare-n bile ci cu capul in jos pe rindea
numai bine
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”