Moderator: gor965
desigur. astazi, cand se va da.oanavictor scrie: Putem citi si noi comunicatul AGVPS ,dar mai ales motivarea lui ? ?
am explicat mai susoanavictor scrie: Cum sa ajuns la o asemenea hotarare ?
nu s-a dat inca oficial, am mai zisoanavictor scrie:De ce este tinuta secreta aceasta hotarare ?
in ce sens?oanavictor scrie:De ce nici in ceasul a-l doisprezecelea nu sa respectat regulamentul ?
eram la pescuit la sarulesti, cu vant puternic si cu dulapi in drill. am si pozeoanavictor scrie:De ce nu ai raspuns ieri la telefon?
pentru ca niciun organizator nu baga 4 loturi pe lac invocand lipsa de spatiu. aceasta a fost ideea lui bentu initiala. sa intre soimul pe un lac de unde sa mearga 3 mai departe. in acest mod se intreceau la bunget 7 din care mergeau mai departe 5.oanavictor scrie:Daca hotararea ramane valabila de ce nu se trage la sorti unde va merge Soimu ?
daoanavictor scrie:Este adevarat ca exista varianta ca Planet Carp sa se califice automat in mansa urmatoare pe considerentul ca a avut cel mai bun punctaj in mansa 1?
cand o sa ai si tu stenograme legalizate cu aceste convorbiri poti sa pui problema asa. pana atunci, tocmai de aceea i-am invitat pe toti sa spuna aici ce zici tu ca ti-au zis la telefon. nu te scot in fata. tu ai facut un topic nou pe acest subiect.sorin rudeanu scrie: ...NU este varianta propusa de Sorin Rudeanu ci, in urma convorbirilor telefonice avute cu Catalin Prichici, Alin Rusu, Genes, Dan Marinita si Vali Vesa, este modalitatea de rapuns pentru Agvps la care noi ne-am gandit si pe care Dvs. ca presedinte trebuie sa o sustineti, deoarece, in urma emailurilor solicitate ( raspunsul nostru fiind ca Hook sa mearga mai departe) erati mandatat sa sustineti acesta decizie in fata Agvps, fara a lasa capul in jos pentru a nu stiu cata oara la presiunile lor. .