Vladut Mateianu scrie:Iulian, inca mai crezi in basme cu duhul padurii ?
Regulamentul o sa fie cum vrea p... lui Stanila, inca nu ai invatat ? Stai sa vezi...
Sa vezi cati or sa ma invidieze ca m-am retras ( am scapat si de postura de cotizant).

Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:Iulian, inca mai crezi in basme cu duhul padurii ?
Regulamentul o sa fie cum vrea p... lui Stanila, inca nu ai invatat ? Stai sa vezi...
Sa vezi cati or sa ma invidieze ca m-am retras ( am scapat si de postura de cotizant).
ai gasit pe cineva care sa te suporteandrei vladeanu scrie:pasa,Pasa scrie:AV@
Ai spus ca te retragi cred ca Ar fi cel mai corect
daca MAJORITATEA cluburilor participante mi-o cer, ma retrag. definitiv.
daca nu, pleci tu de unde ai venit si ne lasi in pace. tot definitiv.
incercam acest sondaj?
nu sunt nici ceausescu, dar nici la cheremul tau...Pasa scrie: p.s. vezi ca pescuitul nu e al tau si nu te mai comporta ca Ceausescu
deja ai uitat ce tia scris Serbu mai sus reciteste ca uiti repedeandrei vladeanu scrie:nu sunt nici ceausescu, dar nici la cheremul tau...Pasa scrie: p.s. vezi ca pescuitul nu e al tau si nu te mai comporta ca Ceausescu
Dani ,tu nu esti acuzat de nimic ,ai crezut ca faci un lucru bun ,de care initial si eu am fost de acord ,pacat ca lacul nu are adancimea necesara pentru competitii cips-fips ,pentru ca in situatia de criza care a fost [si eu consider ca este si in continuareDani Hentiu scrie:Vreau sa specific ca nu am fost influentat de nimeni sa propun balta Auel Vlaicu pentru finala, chia am fost intrebat de ce vin cu asemmenea propunere. balta are apa mica la 300 de metrii de mal si de aceea are o medie de 1,30, in rest toate standurile au apa de minim 80cm in buza malului si apoi de la 2 metrii de mal ajunge la 1,5 metrii.
Am propus aceasta balta pentru ca eu cred in potentialul ei de a oferii sanse egale tuturor participantilor si in plus de asta am dorit ca macar o balta care intra in discutie sa nu fie in apropierea Bucurestiului.
Nu am votat Darvariul doar din acest considerent.
Domnule Oana, eu m-am bucurat de ospitalitatea dvs la Darvari acum ceva ani cand am fost arbitru si nu uit acest lucru.
Sa dea Dumnezeu ca ceea ce s-a votat sa fie bine pentru dragul acestui sport.
Sa ne vedem sanatosi la Tancabesti si poate si la Darvari.
Sarbatori fericite tuturor!