Vladut, nu te lega de Barbu, ca a votat NU si NU, pe bune.Vladut Mateianu scrie: ...Barbule, te mananca ? ...te rog sa explici si cum saptamana primei manse nu poti lipsi o zi de la servici, darla mansa 2 poti lipsi toata saptamana...

Moderator: gor965
Vladut, nu te lega de Barbu, ca a votat NU si NU, pe bune.Vladut Mateianu scrie: ...Barbule, te mananca ? ...te rog sa explici si cum saptamana primei manse nu poti lipsi o zi de la servici, darla mansa 2 poti lipsi toata saptamana...
Pai pe liga spuneati ca mai este o sansa sa acceptati.oanavictor scrie: ...Au ramas doar 2 .
Darvariul nu doreste sa participe la vot...
Vali nu accept la vot unde nu am nici o sansa si nu fac niciodata pariuri pierdute din start .Vali Vesa scrie:Pai pe liga spuneati ca mai este o sansa sa acceptati.oanavictor scrie: ...Au ramas doar 2 .
Darvariul nu doreste sa participe la vot...
imi pare rau dar nu discutam de un concurs intre lacuri pe tema care are peste mai mult.oanavictor scrie:andrei vladeanu scrie:
pentru mansa a 2 a exista 3 propuneri viabile
1. iezer
2. tancabesti
3. darvari
Au ramas doar 2 .
Darvariul nu doreste sa participe la vot impotriva Tancabestiului ,balta net superioara din toate punctele de vedere ,considerand ca nu are nici cea mai mica sansa .
Prostii voteza, desteptii centralizeaza...si centreaza... si iar centreaza........ si gooooooool. Sa moara mama, nea Gigi, anu asta iar iesim campioni.cip's turn scrie:poate ar trebui sa se afiseze voturile
nu stiu cine e raducanu claudiu, dar toate cluburile care au votat vor primi inapoi pe mail centralizatorul.Raducanu Claudiu scrie:Prostii voteza, desteptii centralizeaza...si centreaza... si iar centreaza........ si gooooooool. Sa moara mama, nea Gigi, anu asta iar iesim campioni.cip's turn scrie:poate ar trebui sa se afiseze voturile![]()
![]()
![]()