Cupa Green Lake -concurs intre membrii/petrecere

Moderatori: petre iulian, George-Alexandru

Încuiat
Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4345
Membru din: Mie Dec 13, 2006 12:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon
Contact:

Cupa Green Lake -concurs intre membrii/petrecere

Mesaj de petre iulian »

---------------------------------Petrecere Green Lake ----------------------------------------

- invitati si membrii clubului Tomis Constanta :wink:

Vineri 25 Martie ora 15-16 strangerea pe balta Greaca Cercani - (avem curent deci si lumina destula daca ne prinde noaptea la gratare )
incepem petrecerea :ymparty: :ymparty: gratarele vor sfarai , muzica (avem curent) va `zbiera si spritzul va curge lin pe gatlejele noastre uscate dupa o iarna lunga :ymhug:


Bem ,mancam ,dansam ,cantam pana la cat il tine pe fiecare `balamalele si ficatul .... a doua zi concurs - gratuit intre membrii Green Lake



-------------------------------------------concurs -------------------------------------------


Organizator : Clubul Sportiv Green Lake
Locul de desfasurare-Greaca Cercani
Perioada : 26-27 Martie 2016 (28 ore -sambata ora 10 - duminica ora 14)
Taxa : GRATUIT PENTRU MEMBRII /3 pescari cu drepturi depline
Locuri : nelimitate


BALTA VA FI IMPARTITA IN 2 SECTOARE VALORICE (A-B) -cate x standuri valorice in functie de numarul de echipe participante .

Atentie daca sunt sub 8 echipe participante se face pe un singur sector s-au la cererea participantilor / o sa vad cate echipe sunt si vedem zona inchiriata si decidem ce-i mai bine


PE FIECARE SECTOR VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE UNDE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 5 CRAPI .

SE PUNCTEAZA CRAP COMUN , CRAP OGLINDA SI AMUR INDIFERENT DE GREUTATE


Se vor face 2 trageri la sorti :una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.

Castigatoarea concursului – echipa cu cel mai mic nr de puncte de pe cele doua sectoare in urma adunarii punctelor din cele doua clasamente.In caz de egaliate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul de cantitate.

Premii la GENERAL

LOCUL I -900 lei(3 avansuri la `4Carp -individual + cupe vezi aici http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 44218.html
LOCUL II-600 lei(1 avans la `4Carp echipe + cupe vezi aici http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 44219.html
LOCUL III-inca nu stiu + cupe
CAPTURA cupe

CAPTURA SE CUMULEAZA CU ALT PREMIU SI NU VA FI SCOASA DIN CLASAMENTUL DE CALITATE SAU CANTITATE

Regulament :

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare. Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 4.(ELIMINARE)
2. Se pescuieste si nadeste cu orice . Fara nada vie ( ELIMINARE)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti (depuntare 20 kg - la a doua abatere eliminare )
4. Pestii trebuie manevrati cu grija pe mal ( depunctare 20 kg - la a doua abatere eliminare )
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii peste 4 kg se pastreaza cate unul in fiecare sac ,pestii sub 4 kg se pastreaza cate 5 maxim in sac ( Avertisment )
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea rapida a plumbului in caz de ruptura. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului (Avertisment )
7. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac decat pana la parcarea special amenajata .. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului ( Avertisment )
-. Concurentii au voie sa circule cu masinile in timpul concursului dar numai ziua si fara a deranja participantii . Este interzisa parasirea baltii fara informarea arbitrului, administratiei baltii. Parasirea baltii si revenirea in stand se va face dupa efectuarea controlului la masina de catre arbitru ( Avertisment )
-. Este permis iluminatul de orice fel fara a deranja ceilalti concurenti
-. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari ,coji de seminte sau gunoaie imprastiate ( depunctare 15 kg )
-. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara din stand .
-. Nadirea grea este permisa numai intre orele 12-16 .. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 ** sau folosirea rachetei de nadit, a catapultei si a cupei de nadire.Este permisa folosirea prastiei de mana pe toata perioada concursului dar numai cu un diametru al nadei care nu depaseste 30 ** (avertisment).
-. Se poate pescui cu plumb fix, arc momitor ,pierdut sau in–line.
-. Se poate pescui cu orice mai putin nada vie (ELIMINARE).
-.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa. (AVERTISMENT)
-.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
-. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retiina pestele in sac decat pana la primul cantar oficial. (AVERTISMENT)
-.NOAPTEA se permite iesirea din stand dar numai cu lumina de cap aprinsa (AVERTISMENT)

Arbitraj:
-Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00 si seara incepand cu ora 17.
-La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe
-Exceptie face cazul cand un concurent a umplut cei 20 de saci crapi sau o captura mai mare de 10 kg. Atunci se pot face si cantariri suplimentare.
-Cu acceptul arbitrilor si al vecinilor de stand, se pot face cantariri si intre cantarele oficiale.
-Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
-In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
-Se puncteaza crapul romanesc si amurul indiferent de greutate .


ATENTIONARE:
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 20 saci mari obligatorii, a spray-ului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul indiferent de greutate.
III. Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.

Concursul incepe SAMBATA la ora 10.00 si se termina Duminica la ora 14,00. Daca o echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 14,00 sa-l scoata.

Adunarea pe balta Sambata la ora 7.30, tragerea la sorti la ora 8.00 . Pana la ora 10 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit. La ora 10 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.

Festivitatea de premiere duminica la ora 15:30

-S-a renuntat la participarea C.N pentru a face acest eveniment gratuit ... in jur de 5.000 lei costa evenimentul :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “CLUBUL GREEN LAKE”