@MelucateluNeamtul scrie:Am pescuit in zone unde pragurile/plaurii/zonele cu structuri nu erau foarte departe,asa ca in majoritatea cazurilor am pescuit cam in jur de 80-110 m.
Nu am masurat niciodata exact insa sunt convins ca poti sa arunci si 130-140 m sau si mai mult.
Evident ca totul tine de tehnica si de exercitiu.
Asa cu am spus nu am avut nevoie sa fac pescuiesc la distante foarte mari.
Eu zic, ca ai aruncat maxim 100m cu plumb si poate 70-80m cu momitor iar distantele alea de 130-140m nu le vei atinge niciodata cu Mustang din 3buc. Eu cred ca multi cand vorbesc de distante de' astea cred ca nu realizeaza cat de mult inseamna 140m. Nu arunci atat nici cu varianta din 2 bucati. Majoritatea pescarilor nu arunca 140m cu lansete consacrate, de distanta. Cum sa spui ca arunci 110m cu momitor cu o lanseta grea si groasa din 3 segmente ?!

Sunt multi care nici cu Magic sau MTX 14 nu arunca 140m si tu vrei sa-mi spui ca Mustang arunca la fel de bine ?

Niciodata !

In mod evident nu ma intereseaza sa intru intr-o polemica legata de distanta la care am aruncat sau nu.
Asa cum te-ai exprimat tu "crezi" ceva pe cand eu stiu sigur.
Asta este diferenta dintre noi in cazul de fata.
Si eu cred ca tu consideri ca fiind mai bune Magic-urile sau MTX-urile,poate ca asa si este,insa subiectul de fata era altul.
Mergand pe logica ta pot sa afirm cu tarie si fara sa gresesc ca exista f multi pescari care nu arunca peste 100 m nici cu HiS-uri si nici cu S200 sau FMA-uri.
Este si o chestiune de tehnica.
Am vazut ca exista si alti useri care au reusit sa arunce peste 130 m cu Baracuda....
Departe de mine ideea de a ma considera un bun aruncator sau asa ceva...
Am spus doar ceea ce stiu si ce am experimentat.
Acum 2ani am pescuit pe MV2 si am aruncat de pe ponton pana la circa 10 m de malul opus.
Sa nu crezi ca nu iti respect opinia,insa ti-am argumentat de ce nu sunt fe acord cu ea.
Asa ca daca nu stii sa arunci nu vei lansa peste 100m indiferent de cat de magice sau nu sunt lansetele....
Niciodata