Baracuda Mustang II vs Hakuyo MTX 8

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Baracuda Mustang II vs Hakuyo MTX 8

Mesaj de Neamtul »

Am pescuit in zone unde pragurile/plaurii/zonele cu structuri nu erau foarte departe,asa ca in majoritatea cazurilor am pescuit cam in jur de 80-110 m.
Nu am masurat niciodata exact insa sunt convins ca poti sa arunci si 130-140 m sau si mai mult.
Evident ca totul tine de tehnica si de exercitiu.
Asa cu am spus nu am avut nevoie sa fac pescuiesc la distante foarte mari.[/quote]

@Melucatelu

Eu zic, ca ai aruncat maxim 100m cu plumb si poate 70-80m cu momitor iar distantele alea de 130-140m nu le vei atinge niciodata cu Mustang din 3buc. Eu cred ca multi cand vorbesc de distante de' astea cred ca nu realizeaza cat de mult inseamna 140m. Nu arunci atat nici cu varianta din 2 bucati. Majoritatea pescarilor nu arunca 140m cu lansete consacrate, de distanta. Cum sa spui ca arunci 110m cu momitor cu o lanseta grea si groasa din 3 segmente ?! :shock: Mustangul e printre cele mai rezistente lansete pe piata la pretul lor dar la alte capitole nu exceleaza. Cunosc betele destul de bine si crede-ma ca niciodata nu vei arunca cu ele cat ai spus.
Sunt multi care nici cu Magic sau MTX 14 nu arunca 140m si tu vrei sa-mi spui ca Mustang arunca la fel de bine ? :)
Niciodata ! :)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

un teren de fotbal, din poarta in poarta are 90m..
imagineaza-ti ca stai cu lanseta la una din porti si vezi daca poti lansa pana in poarta cealalta... asta ar fi 90m
acum gandeste-te ca pentru 140 m trebuie sa arunci inca 50m in spatele portii...
foarte multi dintre noi nu realizeaza ce inseamna 140m :)
chiar si eu cand am renuntat la lansetele de caras si am inceput sa arunc cu lansete de crap, la fiecare lanseu ziceam "mama frate, cred ca am prins suta" iar prietenii mei, la fel de profesionisti ca mine ma credeau/felicitau.
dupa aproape 1 sezon de lanseuri, in care mi-am inbunatati tehnica destul de bine m-am gandit sa masor pe teren cat am dat in urma unui lanseu unde eram sigur ca am dat 120m. am pus firul pe clips, am tras montura din apa, si am intins firul pe camp masurandul cu ruleta.
rezultatul: 84m
Critic echilibrat

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Eu am aruncat 135 m masurati pe pamant cu plumb de 125gr

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

daca ai aruncat cu baracuda mustang 135m inseamna ca e o lanseta foarte ok!
Critic echilibrat

cristi30

Mesaj de cristi30 »

E foarte ok in banii ei,si nu e rigida,probabil daca era mai rigida se puteau atinge si distante mai mari,n are nici o legatura ca e din 3 buc,eventual are un punct in plus in care se poate rupe,eu am 4 buc,insa trecand pe bete din 2 buc,una o folosesc pe post de marker si una ca spod,si crede ma ca dau cu spombul de fiecare data incercand sa rup batul,poate asa reusesc sa mi cumpar o lanseta special ptr spod,dar nu cedeaza

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

Neamtul scrie:Am pescuit in zone unde pragurile/plaurii/zonele cu structuri nu erau foarte departe,asa ca in majoritatea cazurilor am pescuit cam in jur de 80-110 m.
Nu am masurat niciodata exact insa sunt convins ca poti sa arunci si 130-140 m sau si mai mult.
Evident ca totul tine de tehnica si de exercitiu.
Asa cu am spus nu am avut nevoie sa fac pescuiesc la distante foarte mari.
@Melucatelu

Eu zic, ca ai aruncat maxim 100m cu plumb si poate 70-80m cu momitor iar distantele alea de 130-140m nu le vei atinge niciodata cu Mustang din 3buc. Eu cred ca multi cand vorbesc de distante de' astea cred ca nu realizeaza cat de mult inseamna 140m. Nu arunci atat nici cu varianta din 2 bucati. Majoritatea pescarilor nu arunca 140m cu lansete consacrate, de distanta. Cum sa spui ca arunci 110m cu momitor cu o lanseta grea si groasa din 3 segmente ?! :shock: Mustangul e printre cele mai rezistente lansete pe piata la pretul lor dar la alte capitole nu exceleaza. Cunosc betele destul de bine si crede-ma ca niciodata nu vei arunca cu ele cat ai spus.
Sunt multi care nici cu Magic sau MTX 14 nu arunca 140m si tu vrei sa-mi spui ca Mustang arunca la fel de bine ? :)

Niciodata ! :)[/quote]
In mod evident nu ma intereseaza sa intru intr-o polemica legata de distanta la care am aruncat sau nu.
Asa cum te-ai exprimat tu "crezi" ceva pe cand eu stiu sigur.
Asta este diferenta dintre noi in cazul de fata.
Si eu cred ca tu consideri ca fiind mai bune Magic-urile sau MTX-urile,poate ca asa si este,insa subiectul de fata era altul.
Mergand pe logica ta pot sa afirm cu tarie si fara sa gresesc ca exista f multi pescari care nu arunca peste 100 m nici cu HiS-uri si nici cu S200 sau FMA-uri.
Este si o chestiune de tehnica.
Am vazut ca exista si alti useri care au reusit sa arunce peste 130 m cu Baracuda....
Departe de mine ideea de a ma considera un bun aruncator sau asa ceva...
Am spus doar ceea ce stiu si ce am experimentat.
Acum 2ani am pescuit pe MV2 si am aruncat de pe ponton pana la circa 10 m de malul opus.
Sa nu crezi ca nu iti respect opinia,insa ti-am argumentat de ce nu sunt fe acord cu ea.
Asa ca daca nu stii sa arunci nu vei lansa peste 100m indiferent de cat de magice sau nu sunt lansetele....
Niciodata
C.S. CARP ZONE

Carpatic Club

Mesaj de Carpatic Club »

va multumesc tuturor pentru opiniile referitoare la mustanguri.
as vrea sa aud cateva pareri si ale utilizatorilor de mtx-ul daca se poate..
multumesc anticipat!

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

@Melucatelu
Stai linistit, arunc suficient de bine, chiar si 130m cu anumite lansete dar cu Mustang din 3 bucati tu nu arunci 130m.
Punct.
Bete grele, din topor, aproape parabolice, din 3 elemente si tu arunci 130m. Cu ce, cu fir de 0,16 ?! :D
Eu zic sa mai masori odata distantele alea. Cred ca esti campion la casting dar nu vrei sa te lauzi. :)

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Esti desen?

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Despre ce ponton de la MV2 este vb.?

Niciodata ! :)
In mod evident nu ma intereseaza sa intru intr-o polemica legata de distanta la care am aruncat sau nu.
Asa cum te-ai exprimat tu "crezi" ceva pe cand eu stiu sigur.
Asta este diferenta dintre noi in cazul de fata.
Si eu cred ca tu consideri ca fiind mai bune Magic-urile sau MTX-urile,poate ca asa si este,insa subiectul de fata era altul.
Mergand pe logica ta pot sa afirm cu tarie si fara sa gresesc ca exista f multi pescari care nu arunca peste 100 m nici cu HiS-uri si nici cu S200 sau FMA-uri.
Este si o chestiune de tehnica.
Am vazut ca exista si alti useri care au reusit sa arunce peste 130 m cu Baracuda....
Departe de mine ideea de a ma considera un bun aruncator sau asa ceva...
Am spus doar ceea ce stiu si ce am experimentat.
Acum 2ani am pescuit pe MV2 si am aruncat de pe ponton pana la circa 10 m de malul opus.Sa nu crezi ca nu iti respect opinia,insa ti-am argumentat de ce nu sunt fe acord cu ea.
Asa ca daca nu stii sa arunci nu vei lansa peste 100m indiferent de cat de magice sau nu sunt lansetele....
Niciodata.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”