Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Esti sigur?osc1or scrie:eu ti-am spus furnica sa o lasi mai usor cu laudele)
poate ai totusi noroc ca nu e nimeni de la decathlon pe forumul crapmania)
cred ca si ei se mira cum brusc peste noapte s-au dat toate adonisurile din Bucuresti
ejas scrie:Va salut domnilor!
Pentru cei interesati am gasit Adonis 7000 la Decatlon din Theodor Pallady. In seara asta aveau 5 bucati.
Parerea mea, insa, este ca sunt primitive... Genul de chinezarie Dragonul Rosu la 120 - 150 de lei... Nu are rost sa nominalizez si marcile..
Manivela are joc mare in incheietura si ax... Line guard safety (protectia ca firul sa nu intre sub tambur) e un plastic ordinar, gen piele sintetica.. Forma pick-upului nu ajuta miscarea firului spre galet si e dintr-o teava... oribila... O apasare gresita si a crapat..
Per total pare fragila la nivel de manivela, rotor, galet, tambur.. Corpul are aspect metalic.
Este la nivelul unui Hakuyo XY 8000 (circa 110 lei in Dragon)... Mult sub o Okuma de 300 de lei (50 de lei diferenta...)
De aruncat cred ca arunca, dar parca nici pentru spod n-as folosi-o, nu-mi pare fiabil mecanismul, totul pare ieftin... Ar fi rau un Axeon V2 80?
Nici pescarul de serviciu de la Decatlon nu era incintat de ea... Mai bun mi s-a parut Mitchel-ul 7500 pe care il aveau, un pic mai scump 279 lei..
Cred sincer ca Albert are dreptate, nu are rost sa va grabiti, pare low.. Dati-i un sezon de ture...