Mulineta Caperlan Adonis 7000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: Mulineta Caperlan Adonis 7000

Mesaj de RSC »

Pretul din romanika era bun, caci in Fr si Nl e mai mare cu aproape 30%
http://www.decathlon.fr/adonis-7000-id_8294245.html
http://www.decathlon.nl/adonis-7000-id_8294245.html
"Keep it simple!"

mihai turiac
Puncte: 0

Mesaj de mihai turiac »

:))))) stai sa vezi acum cand reinoiesc stocul ce preturi or sa fie :))))
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

andrei_81

Mulineta Caperlan Adonis 7000

Mesaj de andrei_81 »

:mrgreen:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

eu ti-am spus furnica sa o lasi mai usor cu laudele :))
poate ai totusi noroc ca nu e nimeni de la decathlon pe forumul crapmania :))
cred ca si ei se mira cum brusc peste noapte s-au dat toate adonisurile din Bucuresti
Critic echilibrat

gabize

Mesaj de gabize »

Nici pe online nu mai este.
Susţin pescuitul catch & release!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

osc1or scrie:eu ti-am spus furnica sa o lasi mai usor cu laudele :))
poate ai totusi noroc ca nu e nimeni de la decathlon pe forumul crapmania :))
cred ca si ei se mira cum brusc peste noapte s-au dat toate adonisurile din Bucuresti
Esti sigur? :lol: :lol: :lol:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Daca ma insel e nasol pt saracu Furnica... a zis ca face si el un lucru bun si da un pont la baietii de pe forum :)) nu se gandeste ca se scumpeste brusc dolarul si la decathlon si intra mulinetele in stoc la 500 lei/buc. Din 12 comandate mai ia 8.. :))
Critic echilibrat

ejas

Mesaj de ejas »

Va salut domnilor!

Pentru cei interesati am gasit Adonis 7000 la Decatlon din Theodor Pallady. In seara asta aveau 5 bucati.

Parerea mea, insa, este ca sunt primitive... Genul de chinezarie Dragonul Rosu la 120 - 150 de lei... Nu are rost sa nominalizez si marcile..

Manivela are joc mare in incheietura si ax... Line guard safety (protectia ca firul sa nu intre sub tambur) e un plastic ordinar, gen piele sintetica.. Forma pick-upului nu ajuta miscarea firului spre galet si e dintr-o teava... oribila... O apasare gresita si a crapat..
Per total pare fragila la nivel de manivela, rotor, galet, tambur.. Corpul are aspect metalic.
Este la nivelul unui Hakuyo XY 8000 (circa 110 lei in Dragon)... Mult sub o Okuma de 300 de lei (50 de lei diferenta...)
De aruncat cred ca arunca, dar parca nici pentru spod n-as folosi-o, nu-mi pare fiabil mecanismul, totul pare ieftin... Ar fi rau un Axeon V2 80?
Nici pescarul de serviciu de la Decatlon nu era incintat de ea... Mai bun mi s-a parut Mitchel-ul 7500 pe care il aveau, un pic mai scump 279 lei..
Cred sincer ca Albert are dreptate, nu are rost sa va grabiti, pare low.. Dati-i un sezon de ture...

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

ejas scrie:Va salut domnilor!

Pentru cei interesati am gasit Adonis 7000 la Decatlon din Theodor Pallady. In seara asta aveau 5 bucati.

Parerea mea, insa, este ca sunt primitive... Genul de chinezarie Dragonul Rosu la 120 - 150 de lei... Nu are rost sa nominalizez si marcile..

Manivela are joc mare in incheietura si ax... Line guard safety (protectia ca firul sa nu intre sub tambur) e un plastic ordinar, gen piele sintetica.. Forma pick-upului nu ajuta miscarea firului spre galet si e dintr-o teava... oribila... O apasare gresita si a crapat..
Per total pare fragila la nivel de manivela, rotor, galet, tambur.. Corpul are aspect metalic.
Este la nivelul unui Hakuyo XY 8000 (circa 110 lei in Dragon)... Mult sub o Okuma de 300 de lei (50 de lei diferenta...)
De aruncat cred ca arunca, dar parca nici pentru spod n-as folosi-o, nu-mi pare fiabil mecanismul, totul pare ieftin... Ar fi rau un Axeon V2 80?
Nici pescarul de serviciu de la Decatlon nu era incintat de ea... Mai bun mi s-a parut Mitchel-ul 7500 pe care il aveau, un pic mai scump 279 lei..
Cred sincer ca Albert are dreptate, nu are rost sa va grabiti, pare low.. Dati-i un sezon de ture...
Friends Carp Team

And

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Data viitoare incearca sa desfaci una din cutie nu pe aia.expusa de 4 ani si de care trage toata lumea in toate partile, asa arata si cea din militari care era expusa acolo...
Jalnic. Avea joc la manivela, surubul de la manivela mergea in gol frana de la tambur era blocata........si de zgomot la rotor nici nu mai vorbesc, chiar si asa din pumctul meu de vedere mulineta asta este dumnezeu in comparatie cu pl'ul , pl'ul este cea mai oribila mulineta cu care am pescuit eu vrodata, mie personal nu mi a placut deloc. Ganditiva ca mulineta asta costa maxim 100 de lei pt ca decathlonul are o politica tare ciudata la preturile produselor la care are exclusivitate si anume ca vand la pret dublu de achizitie. Dar daca gaseste careva un no name pe undeva cu caracteristicile lui adonis sunt sigur ca va costa maxim 150 lei.
Friends Carp Team

And

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”