Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai si tu dreptate intr-un fel... pana la urma adonis, pl-ul si penn-ul fac cam acelasi lucru.dyna scrie:69 de ture ,125 de ture...offffff mamaaaa...dupa 3 ani de folosit okume pl si cateva partide Navi xsb am ajuns la concluzia ca tot ceea ce trece de nivelul pl urilor sunt basinisme...si in plus mulineta daca face mai multe ture oboseste mai repede
![]()
![]()
...asa patesc si eu cand ma duc sa alerg
Poti face comanda in magazin, eu am cerut 12 bucati la decathlon militari.tica82 scrie:Stiti unde se mai gasesc aceste mulinete? Mai aduc la decatlon? Stima
Sincer nu as da 600 ron pe o mulineta care singura ei intrebuintare este pt marker / spood, daca aveam bani mai luam 2......3 xsc'uri dar asa..........si sa fiu sincer pana la capat am cumparat mulineta asta dor pt ca ma rodea curiozitatea sa vad ce are inauntrumrs scrie:Ai si tu dreptate intr-un fel... pana la urma adonis, pl-ul si penn-ul fac cam acelasi lucru.dyna scrie:69 de ture ,125 de ture...offffff mamaaaa...dupa 3 ani de folosit okume pl si cateva partide Navi xsb am ajuns la concluzia ca tot ceea ce trece de nivelul pl urilor sunt basinisme...si in plus mulineta daca face mai multe ture oboseste mai repede
![]()
![]()
...asa patesc si eu cand ma duc sa alerg
Ce faci cu 12 bucati... vrei sa iti inlocuiesti xsc-urile?mihai turiac scrie:Poti face comanda in magazin, eu am cerut 12 bucati la decathlon militari.tica82 scrie:Stiti unde se mai gasesc aceste mulinete? Mai aduc la decatlon? Stima
Nu sunt pt mine, am doi prieteni car vor sa faca un upgrade la mulinete, si le plac foarte mult mulinetele astea, cu tote ca sunt cu mult mai scumpe decat ce au acum.mrs scrie:Ce faci cu 12 bucati... vrei sa iti inlocuiesti xsc-urile?mihai turiac scrie:Poti face comanda in magazin, eu am cerut 12 bucati la decathlon militari.tica82 scrie:Stiti unde se mai gasesc aceste mulinete? Mai aduc la decatlon? Stima