Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mai concret, ce nu ti-a placut la ea ... sau ce nu mergea asa cum doreai tu ?mihai turiac scrie:...... pl'ul este cea mai oribila mulineta cu care am pescuit eu vrodata, mie personal nu mi a placut deloc. ............
Clapeta care acctioneaza baitrunerul este pe invers fata de cum mi se pare mie normal sa fie, aveau un zgomot tare ciudat la manivela , iar manivela nu ramanea in pozitia in care o puneam adica se dadea in spate o jumate de cm pana se bloca , mulinetele nu erau noi.gor965 scrie:Mai concret, ce nu ti-a placut la ea ... sau ce nu mergea asa cum doreai tu ?mihai turiac scrie:...... pl'ul este cea mai oribila mulineta cu care am pescuit eu vrodata, mie personal nu mi a placut deloc. ............
Din fericire gusturile nu se discuta, iar din punctul meu de vedere peleul este cea mai slaba si cea mai slaba mulineta cu care am pescuit eu adica a fost mult sub asteptarile mele.gabi1 scrie:Furnica,
Nu mai fa comparatii la cald, risti sa devii hilar involuntar.
Asta cu "gusturile" are valoare de declaratie politica...Din fericire gusturile nu se discuta,
Intamplator am avut PL-uri si am si Axeon AXS si nu pot sa spun ca PL-urile sunt pistol cu apa pe langa Axeon.mihai turiac scrie:Axeonul este mulineta nu pistol cu apa cum este caperlanul si peleu)