Concurs / orase

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

profesore shtii ceva?? in viata mea nu am pupat in popou si nici nu o voi face...iar pupincuristii pt mine sunt niste viermi... de ce sa vreau sa ma pun bine cu victor oana?? poate ai tu raspunsul.... acum tu ce vrei de fapt?? nu am inteles ce vrei citit oricare dinpostarile tale! ca nou user de forum, poate ar trebui sa fii putin mai reticent si nu sa vii si pai pui tu lucrurile la punct!
parerea mea! SI E CAT SE POATE DE OBIECTIVA!

tsigalko06
Mesaje: 6
Membru din: Joi Mar 30, 2006 15:02
Puncte: 0
Localitate: instabila

Mesaj de tsigalko06 »

Corect! parerea ta e obiectiva..asta de acum, ultima. Da' prima n-a fost deloc obiectiva. sa-ti dau un exemplu: Esti pe balta si vine un pescar la tine: " Buna ziua, locurile astea d-aicea nu e bune ca am facut io cu pretenii mei un studiu despre preferintele crapului si am ajuns la concluzia ca conform raportului........Pestii nu sta aici! Ei se hraneste in partilii alealalte.Momelile cele mai bune e porumb si rame!....."
Tu ce faci? pleci? il crezi pe pescarul asta? eu nu l-as crede din moment ce vbeste in halul asta..,desi omul putea sa aiba dreptate
In viata, cel mai mare risc e sa nu risti..

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

:?:

Avatar utilizator
edwyn
Mesaje: 79
Membru din: Sâm Oct 29, 2005 0:14
Puncte: 0
Localitate: London

Mesaj de edwyn »

@ tsigalko 06
Mai frate ce are sula cu prefectura???? ce are pescuitul cu limba romana??
Eu cunosc multi pescari care nu stiu sa deschida calculatorul si sa intre pe net dar pe balta fac ravagii.
Dupa logica ta iseamna ca parlamentarul George Pruteanu trebuie sa fie cel mai bun pescar :?: :idea:
ps: scuze daca te-am suparat cu ceva

tsigalko06
Mesaje: 6
Membru din: Joi Mar 30, 2006 15:02
Puncte: 0
Localitate: instabila

Mesaj de tsigalko06 »

Da, prietene, ai si tu dreptate, dar gandeste-te putin: eram si eu nou pe forum, l-am studiat cateva zile si in final m-am hotarat sa fac o postare. Am facut si eu o propunere,asa la mod general; poate n-a fost buna si au existat cateva persoane care mi-au raspuns frumos si mi-au explicat (am uitat sa le multumesc, uite o fac chiar acum), dar a venit unul care,necunoscand absolut nimic despre mine, m-a atacat direct gen ca n-am mai fost de nu stiu cand la pescuit. Bun, nici asta nu era o mare problema, dar tocmai cine m-a atacat? .............. (am pus ... ca nu vreau sa jignesc). De-aia m-am suparat! Ma intelegi si pe mine macar asa putin?

PS. Te-ai aruncat cam mult la aia cu pruteanu :) Da' chiar, o fii pescar?
In viata, cel mai mare risc e sa nu risti..

Avatar utilizator
edwyn
Mesaje: 79
Membru din: Sâm Oct 29, 2005 0:14
Puncte: 0
Localitate: London

Mesaj de edwyn »

Imi cer scuze inca o data dar m-a mancat si pe mine in tastatura cand am vazut ca esti nou venit si cam pornit sa faci ordine pe aici :oops:
Hai sa incheiem discutia asta fara rost si sa trecem la subiectul principal al acestui forum PESCUITUL CRAPULUUUUUUUI...
EU ITI ZIC BINE AI VENIT PE ACEST FORUM !!!

Moose_master
Mesaje: 235
Membru din: Mar Iun 07, 2005 18:50
Puncte: 0
Localitate: Montreal

Mesaj de Moose_master »

Hai ca am venit acasa si iote ce-am gasit aici : unu cu nume greu de scris, de pronuntat si chiar de rostit care s-a apucat sa faca analiza sintactico-morfologica a diverselor postari. Mi-l si imaginez pe el saracanul biet, cu indreptarul ortografic, ortoepic si de punctuatie pe genunchi si corectand el pe toata lumea ca un parinte ce-si urmareste odrasla la facutul temelor.

Auzi nea ncdhcjhcbfhbfbhbcdbc06; lasa-ne taica in durerea noastra sa "ne radem" sau sa ne plangem noi intre noi asa cum putem si cum stim si nu ne mai certa ca suntem si noi niste vai de capul nostru.
Io cu scoala... mai subti ... da' matale care esti beton pa felioasa nu ai invatat la scoala ca inainte de : dar, iar, insa, ci, ba se pune virgula?
Nu te supara si matale ca te iau de urechi asa in public, da vreau si io sa ma pun bine cu Nea Victor, ca poate peste vreo 40 de ani am sa ma duc si io la pescuit la Darvari (este ca habar n-aveai ca Nea Victor e barosanu la Darvari ?) si poate imi face vreo reducere de 2 euro ca i-am luat apararea. Si cu Florin Plesu vreau sa ma pun bine ca poate ma duc si io vreodata in UK sa beau bere Guiness si poate omul imi cumpara cu banii lui un Hot Dog sa-mi umplu matu'.


Si acum ca "ne-am ras" hai s-o dam in concrete : verisorule cu nume care se termina cu 06, daca ai ceva de spus despre pescuitul crapului atunci nu ezita s-o faci. Chiar si o parere deja expusa nu este bai. Toti (da toti) care sunt aici, intra pe forum sa mai auda cate ceva, sa mai invete cate ceva sau poate pur si simplu sa se mai amuze de cate ceva. Daca te apuci sa faci corectii, fa-o la capitolul pescuit de crap si nu la alte aspecte nelegate de pescuit. N-o sa-ti dea nimeni dreptate daca te apuci s-o faci pe Pruteanu pe forum.

Daca ai neclaritati la cele scrise mai sus, baga mare. A, apropo, nu te mai chinui sa citesti cuvant cu cuvant poate poate gasesti vreo litera lipsa sau vreun inacord gramatical, ca nu are rost. La capitolul asta te halesc cu lanseta cu tot.

Moose
APCR Canadian Branch

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

moose
aici e cu egg & bacon frate ...prea putin hot dog :lol: :lol: asa ca chiar ai motive sa te pui bine... :lol: :lol: :lol:

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de cornelserbu »

@ tsigalko06

Bai baiete (cred ca esti foarte tanar, dupa numele asta indescifrabil, dar tipic pentru o varsta frageda) de ce naiba nu-ti vezi de traba si-l intrebi pe Victor Oana cine e? Omul, care sant convins ca ti-ar pute fi tata, se prezinta chiar in avatar, in schimb tu...oare cine te-a botezat??? Dar sa fim seriosi, ai zbarcit-o, las-o asa si nu mai continua sa te iei in gura cu toata lumea, ca nu-ti faci decat rau. Nu zice nimeni sa n-ai orgolile tale, dar in ale pescuitlui, mai asculta-i si pe altii si vorba aia "CIOCU MIC" !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”