Vineri seara :
- varza calita cu carne de porc (la ceaun)
Sambata dimineata :
- omleta cu branza, rosii si castraveti
Sambata pranz:
- ciorba de porc (la ceaun)
- tochitura de porc (la ceaun)
Sambata seara:
- pomana porcului (la ceaun)
Duminica dimineata:
- omleta cu branza, rosii si castraveti
In intentia, de a pregati din timp organizarea acestui eveniment, vom face o lista cu cei ce doresc meniul mai sus mentionat, pe durata concursului.
Rugam echipele inscrise care vor acest meniu, sa se treaca in aceasta lista. Multumim!
1 - Vali Simescu, Matei Marin si Peltea Ionut
2 - Dragoi Adrian + parteneri - Carp Maniacs Team
3 - Mihai Valca, Cristi Constantin si Ion Ionut
4 - Palade Dragos, Radoi Alin si Miulescu Cristi (DICARP Fishing Team)
5 - Măciucă Florin, Buica Gabriel si Popescu Nelu
6 - Marian Constantin - meniu pt 2 persoane
7 - Green Paradise Team: Toni Comsa + Diaconescu Radu
8 - Maracineanu Eugen ,Mihai Andrei ,Tudor Sorin
9 - Stefanica Gabriel ,Toader Viorel ,Gabi Burnete
10 - Green Lake /4Carp -Petre Iulian-Ady Ghita -Mirea Catalin
11 - Ion Alexandru,Manole Răzvan,Popa Florin
12 - Mocanu Vlad + partener - meniu pt 2 persoane
13 - Tene Daniel, Tene Irinel si Mocanu Ciprian
14 - Green Lake /4Carp -George Alexandru
15 - Val Pangica
Mai sunt 5 echipe care nu si-au manifestat intentia pt acest meniu.
Am rugamintea sa isi manifeste intentia, fie ea pozitiva sau negativa, pentru a putea definitiva pregatirea si aprovizionarea in timp util.
Va multumesc!
Echipe ce nu si-au facut inca publica intentia si de la care asteptam raspuns:
1 - Voinescu Ciprian + Florin Grecu (Taxi)
2 - Koszti Andrei - Eugen Pavel + Cristian
3 - Mihai Caplescu + Bogdan Vlad + Sandu Camion
4 - Alex Mosorivschi + Tianu Andrei
5 - Burlacu Laurentiu + parteneri
Programul competitiei:
Vineri - 25. 10. 2013
Ora - 08.00 - 10.00 - acreditarea echipelor si tragerea la sorti
Ora - 12.00 - startul competitiei
Duminica - 27.10.2013
Ora - 12.00 - finalul competitiei
Ora - 14.00 - premierea
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.
Tragerea la sorti pentru numarul de ordine se va face in functie de ordinea achitarii avansului.
Pe toata perioda desfasurarii acestui concurs va pune la dispozitia concurentilor urmatorul Meniu pentru suma de 150 de lei de echipa (3 persoane):
Vineri seara :
- varza calita cu carne de porc (la ceaun) Sambata dimineata :
- omleta cu branza, rosii si castraveti Sambata pranz:
- ciorba de porc (la ceaun)
- tochitura de porc (la ceaun) Sambata seara:
- pomana porcului (la ceaun) Duminica dimineata:
- omleta cu branza, rosii si castraveti
1. Ponton 1
2. Ponton 3
3. St. Toroipan
4. Dr. Toroipan
5. Marius
6. Dr. Vali
7. St. Vali
8. St. Cofetari
9. Dr. Cofetari
10. Directori
11. Bogdan
12. Fiat
13. Ionut
14. 8 pontoane
15. St. Parosu'
16. Dr. Parosu'
17. Fan Curier
18. Porci 1
19. Porci 2
20. Porci 3