Meniu Cupa Hibernarii
Vineri seara ora 16-18 Gulas a la' Vladut Mateianu ,muraturi , paine
Mic dejun sambata dimineata ora 7-9 - omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pranz sambata 12-14 - ciocanele de pui la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei , ciorba de potroace acrita cu zeama de varza , ardei iute , paine
Mic dejun duminica dimineata ora7-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pret 70 lei persoana
Vineri festivitate de deschidere tuica, branza , ceapa , sunca , masline , salam, hamsie prajita , paine
Sambata seara Pomana Porcului cu mamaliguta si muraturi
Duminica festivitate premiere berbecut la protap si ciorba de potroace , ardei iute , paine.
Va rugam sa anuntati din timp cate meniuri doriti de echipa,ptr a se activa bucatarii trebuie minimum 20 de meniuri !
Bucatar sef : Tony Comsa
Bucatar si mai sef : Vladut Mateianu
Lista concurenti :
1.Popa Adrian -Georgescu Calin - Sorin Calin
2.Neagu Adrian-Stanescu Mihai-Stanescu Vlad 3 meniuri
3.Babonea Dragos-Babonea Mihai-Gabar Costel - 3 meniuri
4.Socol Robert-Budica Sorin-Plesca Catalin - 3 meniuri.
5.Senzor 1 - Florica Clampau-Dan Mikutzu 3 meniuri
6.Senzor 2 - Florin Koreanu-Piturca-partener 3 meniuri
7.Guilescu Alin
8.Grajdan Nicolae 2 meniuri
9.Radio Romania-Nicu Laderescu 3 meniuri
10.Rezervat (Dan)
11.Carpbait 1- Razvan Gheorghe-Bax
12.Senzor 3-Ady Capra-Petre Meseriasu 2 meniuri
13.Fair Play Fishing-Dinu Marius-Tomy Baits-Otto
14.Voicu Dragos 1 meniu
15.Marian Chirila
16.Avram Andrei-Dinu Marian+partener 3 meniuri
17.X-treme Baits Team - Marian Constantin - Florin Chivu 2 meniuri
18.Liber
Ultimul loc liber !