CUPA MOARA VLASIEI-EDITIA 1

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Dan Marinita
Pescar de competitie
Mesaje: 600
Membru din: Lun Feb 12, 2007 10:54
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de Dan Marinita »

Victore am si eu o mare rugaminte NU MAI POSTA PE SITE-UL ALA in contradictoriu sti tu ce vreau sa zic. :cry:

rsteleanu
Mesaje: 23
Membru din: Mie Feb 14, 2007 21:32

Mesaj de rsteleanu »

NO COMMENT...SI KIAR NU AM NIMIC DE SPUS.... DEJA "RECLAMA=SUFLETU COMERTULUI". ASTEPT PANA CAND TAXA VA FI 1 MILION (LEI NOI) SI SE VA PUTEA PESCUI CU O UNDITZA...............DAR NO COMMENT ERA DE AJUNS
Cel mai mare orator este acela care spune mai putin si sugereaza mai mult

rsteleanu
Mesaje: 23
Membru din: Mie Feb 14, 2007 21:32

Mesaj de rsteleanu »

florin plesu scrie:steleanu cum ai apreciat greutatea crapilor?? vad ca nu prea servesti c&r si nici saltea de primire nu ai...cantar de ce ai mai avea nevoie daca tot ii cantaresti fara mate in bucatarie?? :twisted: :twisted:
plesule, treci pe balta sa vad de ce esti capabil. ca de texte vad ca esti
Cel mai mare orator este acela care spune mai putin si sugereaza mai mult

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

@steleanu
In curand toti patronii de balti vor realiza ca pescuitul c & r este viitorul...tare sunt curios ce vei mai face atunci ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

prea multa gargara pentru nimic. nea stelica nici nu stie cei aia saltea de receptie si voi aveti pretentie sa dea drumul la pesti !
nea stelica, uite cum facem:tu te duci la peste, prinzi si eliberezi, iar la sfarsitu fiecarei partide vii la Yeti la birou si-ti da bani sa iti iei 5 kg de crap proaspat din metro.pe cuvant. si uite asa intri si tu in randul oamenilor !
PS detalii pe pm daca te intereseaza oferta, ca sa nu te faci de ras in continuare...

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@rsteleanu
Ba saracule, pescari ca tine distrug baltile si creaza probleme mereu....
Cati pesti ai furat la viata ta prin metoda "portbagajul" ? Ny te-ar mai satura Dumnezeu.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de cornelserbu »

Balta e buna, pestele este sanatos si se hraneste din plin, chiar si la jumatatea lui februarie. Eu am luat singur de la 8 la 15h, 18 bucati intre 3 si 5kg. Nu pot decat sa fiu multumit de o astfel de partida desfasurata intr-un timp, cand in alti ani, doar duceam dorul pescuitului si atat !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

rsteleanu
Mesaje: 23
Membru din: Mie Feb 14, 2007 21:32

Mesaj de rsteleanu »

@yeti
Multumesc dar refuz oferta. Am fost la MV2 constient de sistemul C&R si nu este prima data, intreaba-l de conu' petcu. La faza cu salteaua nu comentez ca se pare ca va place sa aduceti injurii in necunostinta de cauza.

@iliutza
nu meriti un raspuns

@vladut mateianu
cand se va ajunge la C&R pe majoritatea baltilor din ro eu voi fi de mult oale si ulcele.
si ca sa vezi ca se va intampla prea curand iti dau un ex.
de pilda in vest se plateste un abonament anual gen cotizatie gen APCR iar taxele per partida(zi) sunt mai mult onorifice. La noi nu dau exemplu hobaia ca oricum depaseste orice buzunar de salariu mediu, si vorbesc de darvari sau peris, 125 ron respectiv 100 ron. Cred ca ma intelegi unde bat.
Daca toti concesionarii de ape si-ar ridica taxele intr-atata doar pentru ca au peste in garla, crede-ma ca o sa dea faliment. Nu sunt multi cei care isi permit un darvari sau o hobaia, pesemne aici s-a adunat calare pe mine trupa celor cu bani.
Mai vb cand vin la magazin, ma stii personal
Cel mai mare orator este acela care spune mai putin si sugereaza mai mult

Avatar utilizator
Florentin Iuga
Mesaje: 554
Membru din: Sâm Oct 07, 2006 0:42
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de Florentin Iuga »

Cred ca se impune un comentariu, pentru ca Steleanu nu e f. departe de adevar, referitor la taxe si abonamente.
Oricat de multi bani ar avea cineva, nu cred ca s-ar abona la toate baltile pe care a inceput sa se prinda bine, pentru simplu motiv ca nu ar avea timp pentru toate. Cel mult va frecventa de cateva ori fiecare balta inainte de concurs iar abonament, probabil isi va face la cea care-i place mai mult, unde are cele mai convenabile conditii si unde e cel mai bine primit.
Deja avem in sistem-abonat Tancabesti, Darvari, Hobaia, Peris si se prefigureaza MV2, Bugeac si altele. Ar trebui ca patronii respectivelor balti sa-si regandeasca un pic strategia daca vor sa nu-si piarda clientela pe termen mediu si lung. Degeaba vrem noi numai C&R. Pentru ei este o afacere care trebuie sa le asigure profit. Altfel stiti ce se intampla? Ies cu pestele pe piata si gata cu balta! O luam de la inceput cu ciortanu'.
Spun asta , contrar discutiei pe care am purtat-o ieri cu dl. Petcu, caruia ii recomandam sa lase balta doar in sistem C&R. Dansul avea o alta opinie, care trebuie sa recunosc, e corecta dpdv comercial.
Si o ultima observatie. Oricat am clama noi metoda C&R, daca suntem cinstiti cu noi insine, acceptam ca am lua cateodata acasa un peste. In special cei care avem de dat socoteala unei neveste, soacre, mame pentru hobby-ul nostru si cheltuielile legate de el. Nu ca nu am putea cumpara de la Metro, da' ce sa le spui cand te intreaba de ce nu mananca si gura lor un peste prins de tine, daca tot nu stai pe-acasa si dai o gramada de bani la pescuit? Asa ne mai cumparam un pic de liniste.
PS Nu incercati sa-mi dati solutia cumpararii unui crap inainte de a ajunge acasa. Eu ajung in general dupa ce inchid magazinele iar soacra-mea e specialista in a deosebi pestele prins de cel cumparat :evil: si a invatat-o si pe nevasta-mea :twisted: :twisted:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:Si o ultima observatie. Oricat am clama noi metoda C&R, daca suntem cinstiti cu noi insine, acceptam ca am lua cateodata acasa un peste. In special cei care avem de dat socoteala unei neveste, soacre, mame pentru hobby-ul nostru si cheltuielile legate de el. Nu ca nu am putea cumpara de la Metro, da' ce sa le spui cand te intreaba de ce nu mananca si gura lor un peste prins de tine, daca tot nu stai pe-acasa si dai o gramada de bani la pescuit? Asa ne mai cumparam un pic de liniste.
asa este.
intr-un procent ce poate merge pana la 99,9999% din cazuri.
ceilalti 0,0001% dintre pescari facem parte din APCR! :evil:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”