CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai 2017

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
viper28
Mesaje: 893
Membru din: Vin Noi 23, 2012 0:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de viper28 »

Vasilica Baboieru scrie:mai ramane cn -ul sa-l facem calitate -cantitate si e bine asa!
Consideri ca toate sectoarele sunt echilibrate pentru un concurs doar cantitate pe toate balta? Dupa extragere jumatate din echipe se pot intoarce la masini sa se intoarca acasa! Aici fac referire la Cupa RIG...
75% din concurs se joaca la extragerea locurilor

Avatar utilizator
florin.irimia84
Mesaje: 222
Membru din: Sâm Apr 14, 2012 15:10
Puncte: 0
Localitate: craiova

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de florin.irimia84 »

Singurul regulament pentru cantitate la Cupa RIG este acesta din 2013.....de la Cupa RIG din 2017 nu am găsit nimic pe site,.....nu am căutat eu bine??

"REGULAMENT „CUPA RIG LA CRAP”
(bazat pe FIPSed)

1. Fiecare echipa va fi compusa din 2, maxim 3 pescari cu drepturi depline. Niciun concurent nu va avea dreptul de a participa individual in competitie.

2. Pozitia de pescuit a fiecarei echipe se compune dintr-un stand care poate fi folosit in intregime pentru amplasarea corturilor si umbrelelor. Jaloanele plasate pe marginile standului, la o distanta de 15 de metri, bine infipte in mal de-a lungul coridorului de siguranta, definesc zona de pescuit. Accesului in zona de pescuit si in zonele limitrofe se organizeaza astfel:



Zona A: Acces autorizat pentru concurenti, managerii de echipa ai acestora (cate unul), arbitrii si juriu;
Zona B: Acces autorizat pentru managerii de echipa ai concurentilor, arbitrii, juriu; presa are acces doar cu consimtamantul concurentilor; publicul are acces, cu consimtamantul concurentilor, doar in zona situata langa zona D;
Zonele C si D: Acces autorizat pentru organizatori, juriu, presa, delegati oficiali, public.
Accesul publicului in sectoarele de concurs este permis doar in timpul zilei, in intervalul orar 6:30 – 20:30; noaptea au acces doar arbitrii, managerii, organizatorii, juriul, presa.
In timpul competitiei, pe sectoarele de concurs este interzisa circulatia autovehicolelor care nu apartin organizatorilor. Exceptie - doar pe timpul zilei - sectorul C, unde este permisa circulatia pe drumul „de sus”

3. Fiecare echipa trebuie sa detina un numar minim de 25 saci de pastrare;

4. Organizatorii au obligatia de a instala in fiecare stand un panou care indica numele si eventual natiunea/clubul din care fac parte concurentii precum si numarul si greutatea pestilor capturati. Acest panou va fi actualizat de trei ori pe zi, de catre arbitrii.

INTRUNIREA CONCURENTILOR
5. La intrunirea echipelor se prefera participarea arbitrului sef si a arbitrilor de sector.
In cazul in care o echipa intarzie, arbitrul sef va efectua operatiunea de tragere la sorti pentru echipa respectiva.
Scopul acestei intruniri este cel de a oferi informatii si trebuie sa aiba loc inainte de inceperea competitiei.
In timpul acestor intruniri se va desemna un juriu in conformitate cu art. 58 din acest Regulament. Pe parcursul acestei intruniri se vor parcurge urmatoarele etape:
- Apelul echipelor participante;
- Tragerea la sorti a echipelor, in scopul determinarii ordinii pentru tragerea la sorti. Ordinea de tragere la sorti astfel stabilita este valabila pentru tragerea la sorti a standurilor de catre concurenti;

6. In timpul competitiei, la cererea participantilor, organizatorii vor organiza o intrunire zilnica;

7. Daca exista probleme urgente de discutat si solutionat, se va putea tine o intrunire exceptionala;

9. Niciun punct din Regulament nu va putea fi modificat in timpul acestor intruniri.

TRAGEREA LA SORTI A STANDURILOR IN SECTOARE
10. Tragerea la sorti a standurilor in sectoare trebuie sa aiba loc cu cel putin 120 de minute dar nu mai mult de 180 de minute inainte de inceperea competitiei, sub monitorizarea organizatorilor si in prezenta echipelor participante.

REGULI GENERALE
12. Fiecare echipa va dispune de minim 90 de minute pentru a-si pregati materialele (perioada de pregatire). Din momentul ajungerii lor pe pista de concurs, concurentii pot inspecta standul dar au obligatia de a-si depozita toate materialele langa standul repartizat, fara a le introduce in stand (dispozitii valabile si pentru persoanele care ajuta concurentii la transportul echipamentelor).
Nu este permisa pregatirea materialelor inainte de semnalul de intrare a concurentilor in standuri.
Dupa semnalul de intrare a concurentilor in standuri (semnalul 1), pe durata perioadei de pregatire - pana la semnalul de incepere a nadirii (semnalul 2) precum si pe toata durata competitiei, concurentii nu vor primi niciun ajutor.
Concurentii vor putea ajunge la stand folosind mijloacele personale de transport. Dupa descarcarea echipamentului autovehicolele vor fi parcate in locurile indicate de organizator.

13. Se vor desemna arbitrii pentru standuri, un arbitru responsabil pentru fiecare sector si un arbitru sef al competitiei. Toti arbitrii vor demonstra o cunoastere perfecta a regulamentului de concurs. Pentru a se asigura prezenta permanenta a arbitrilor acestia pot fi organizati in schimburi.
Arbitrul are urmatoarele obligatii:
(a) controleaza nada introdusa in stand si sacii de pastrare a capturilor;
(b) supravegheaza comportamentul concurentilor care-i sunt atribuiti in timpul competitiei si respectarea de catre acestia a Regulamentului competitiei.
(c) verifica si noteaza fiecare captura si greutatea acesteia.
(d) tine sub observatie capturile echipelor care-i sunt atribuite si interzice accesul in zona a persoanelor neautorizate pana cand echipa de cantarire ajunge la stand. La finalul cantaririi, va semna impreuna cu membrii echipei din stand fisa de cantarire.

14. Vor fi validati doar crapii (oglinda, comuni, golasi) si amurii (albi sau argintii) cu greutatea minima de 1500 de grame. Aceste dispozitii vor fi mentionate in program si reamintite la intrunirea echipelor. Pestii vor fi tinuti vii numai in sacii de pastrare (un singur peste intr-un sac). Pe toata durata competitiei sacii trebuie sa fie tinuti scufundati pe toata lungimea lor, fara plumb, lest sau alte obiecte in interiorul lor. Nu este admisa alta metoda de pastrare a pestelui. Concurentii trebuie sa dispuna de o cantitate suficienta de saci de pastrare pentru crapi – minim 25. Concurentii care vor prezenta spre cantarire pesti mutilati sau loviti, in urma unei manipulari neglijente, vor fi sanctionati. In aceasta situatie, pestii in cauza nu vor constitui exemplare valide.

15. Nadele si momeala vie sau moarta, icrele si produsele de origine metalica sunt strict interzise.
Sunt permise numai: granele, mixturile, semintele, nadele fierte (boilies) si peletele (cocoloase), naturale sau artificiale. Toate mixturile preparate utilizand produsele de mai sus nu trebuie sa depaseasca in dimensiuni o sfera de 70 mm.
Se interzice utilizarea materialelor textile, a bentonitei si a plumbilor acoperiti cu pasta.
La finalul competitiei, resturile de nada nu se vor arunca in apa.

16. Competitia se va derula pe sectoare, intr-o singura sesiune de 72 de ore.
In cazul unei intreruperi fortate (de ex.: furtuna), concursul va fi considerat valid daca a durat cel putin 48 de ore.
In situatia unei intreruperi cauzate de o furtuna inainte de trecerea celor 48 de ore de la inceperea competitiei, aceasta se poate relua, dar perioada de intrerupere nu va fi adaugata celor 72 de ore programate initial.
Daca intreruperea se petrece dupa trecerea a 48 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu va fi reluata, iar rezultatele obtinute pana in momentul intreruperii vor fi considerate valide.
Fiecare concurent are obligatia de a respecta regulile competitiei in integralitatea acestora.

17. Lungimea lansetelor va trebui sa fie mai mica de 4 metri, iar mulinetele vor fi in mod obligatoriu cu tambur fix.

18. Operatiunile de pescuit trebuie sa se desfasoare in perimetrul standului delimitat prin intermediul a doua linii de marcaj ce pornesc din fiecare din cele doua jaloane care delimiteaza zona competitionala. Aruncarea momelilor si nadirea in afara acestei zone competitionale este interzisa.

19. In timpul pescuitului, monturile se vor arunca in zona de pescuit numai cu ajutorul lansetelor destinate pescuitului, evitandu-se orice alte mijloace.

20. La fiecare fir de pescuit este permis un singur carlig; este obligatoriu pescuitul numit "la fir de par".

21. Este permis numai pescuitul cu un plumbaj de minim 50 grame. In caz de ruptura, tipul de montura utilizat va trebui sa permita pestelui sa se elibereze cu usurinta de plumb. In acelasi timp, ansamblul firului trebuie sa dispuna de un sistem „antisoc" pentru evitarea ruperilor in momentul aruncarii.

22. Pescuitul cu plute este interzis.

23. Pescuitul ce utilizeaza momeli si lansete de urmatoarele tipuri: swing feeder, swing tip (varf cu balans), quiver tip (varf oscilant) si momitoare este interzis.

24. Plumbii secundari vor fi permisi dar, in orice moment, arbitrii pot cere retragerea acestora pentru a se verifica axele de pescuit.

25. In timpul lansarilor monturilor, plumbii nu vor putea descrie miscari laterale fata de standul de pescuit. Miscarile plumbilor vor fi obligatoriu pe directia stand/apa si apa/stand.

26. Sunt interzise dispozitivele cu telecomanda, la fel ca si sonarele.

27. Sunt permise semnalizatoarele de muscatura electronice, acustice si vizuale.

28. Limitele zonelor de pescuit pot fi semnalizate cu ajutorul a 2 repere plutitoare care pot fi sau nu luminoase. Aceste repere trebuie sa fie instalate in cadrul zonei de pescuit dupa cum este definita aceasta de jaloanele ce marcheaza zone competitionala. Reperele pot fi mentinute pe parcursul competitiei, dar vor fi indepartate cand aceasta ajunge ia final.

29. Sunt obligatorii sacii de pastrare si saltele umede de depozitare a pestelui. Marimea si calitatea acestora trebuie sa asigure securitatea pestelui.

30. Udarea saltelelor si a sacilor de pastrare este obligatorie inainte de depozitarea pestelui pe/in acestea.

31. Dupa cantarire, pestii, vii si aflati in conditii optime, trebuie repusi cu grija in apa.

32. Corturile de pescuit trebuie sa fie instalate in mod obligatoriu in perimetrul standului atribuit.

33. Este interzisa iluminarea apei cu ajutorul lampilor sau farurilor; totusi, utilizarea obiectelor de iluminat in corturi este permisa (o iluminare discreta prin purtarea unei lampi frontale este permisa pentru scoaterea pestelui).

34. Un concurent, sau doi in cazul unei capturi simultane duble, pot intra in apa pana la nivelul cizmelor (mai jos de genunchi), strict pentru a scoate un peste din mincioc sau a-l pastra in plasa.

35. La sfarsitul concursului, standurile vor fi lasate obligatoriu in stare perfecta de curatenie.

36. Sunt interzise orice fel de motoare propulsate de aer comprimat, gaz sau electricitate.

37. Circulatia vehiculelor este interzisa pe timp de noapte, cu exceptia celor apartinand organizatorilor.

38. Pe timpul noptii, doar arbitrii au dreptul de a intra in standurile concurentilor.

39. Captura unui peste este valabila chiar daca, in mod accidental, acesta nu a fost prins de gura. Fiecare peste prins, dar care nu atarna de firul pescarului, nu va fi considerat captura valida si va fi repus in apa.

40. Acrosarea voluntara a pestelui este interzisa.

41. Este interzisa utilizarea surselor de foc in corturi sau casute.

42. In timpul competitiei, pescarii pot utiliza dispozitive de emisie-receptie.

43. Concurentii isi vor putea monta ce numar de lansete vor dori, dar se va putea pescui doar cu un numar de 4 lansete simultan, de fiecare echipa. Lansetele de rezerva se vor amplasa vertical, cu ajutorul unor suporti de lansete, iar lansetele pentru plasarea reperelor vor fi identificate, semnalizate si nu se vor afla pe suportii destinati lansetelor cu care se pescuieste.

44. Numai concurentii vor putea folosi minciogurile.

45. Concurentii nu vor putea primi ajutor din exterior; numai managerul de echipa va avea dreptul de a intra in standul concurentilor din echipa sa si nu va putea da decat sfaturi verbale; un manager de echipa nu va putea intra in standul unei echipe care nu face parte din echipa sa.

46. Concurentii vor putea utiliza standul care le-a fost atribuit dupa bunul lor plac. In interiorul standului atribuit acestora, concurentii se vor deplasa discret si fara zgomot. Orice actiune legata de pescuit va fi desfasurata numai in interiorul standului (lansarea, repunerea lansetelor, nadirea si scoaterea pestelui).

47. Pe timpul noptii, utilizarea „lanternelor" sau a oricaror alte sisteme de iluminat este interzisa (orele vor fi stabilite pe parcursul primei intruniri a echipelor), cu exceptia lampilor de cap.

48. Pescarii vor astepta primul semnal pentru intrarea in standul acestora; dupa acest semnal, vor putea incepe montarea materialelor, verificarea firelor si prepararea nadelor. Pescarii au la dispozitie minim 90 de minute pentru efectuarea acestor operatiuni pregatitoare.
La cel de-al doilea semnal concurentii vor putea incepe nadirea si pescuitul.
Este permisa numai nadirea cu ajutorul mainii sau al unei catapulte manipulate cu ambele maini (de tip lansat momeala, manevrate cu ajutorul mainilor; al tuburilor de lansat boillies manevrate cu ajutorul mainilor, al cupei cu maner si al lingurii de nadire, manevrate cu ajutorul mainilor, a catapultelor cu picioare, manevrate cu mana, a caror forta de propulsie este data de benzi elastice si eventual arcuri de rapel, cu saci solubili, fire solubile, rachete de nadit ale caror dimensiuni nu vor depasi 70 mm in diametru interior si 200 mm in lungime, propulsate cu ajutorul lansetei.
Intre orele 18.30 si 9 dimineata, utilizarea catapultelor ancorate si a rachetelor de nadit este interzisa. Sunt autorizate numai bastoanele pentru boilies manipulate cu una sau ambele maini, precum si prastiile de mana. Cu exceptia acestui interval orar, nadirea este permisa cu toate metodele si toate sistemele permise conform regulilor.
Cel de-al treilea semnal va atentiona concurentii ca au ramas doar 15 minute pana la sfarsitul concursului.
Al patrulea semnal marcheaza finalul competitiei.
Inca 15 minute sunt permise pentru scoaterea din apa a unui peste prins inainte de cel de-al patrulea semnal. In acest caz, un al cincilea semnal se va efectua la un interval de 15 minute de cel de-al patrulea; la acest ultim semnal, doar pestii prinsi si scosi din apa vor fi punctati.
Semnalele acustice pentru diversele etape de campionat trebuie sa fie scurte: in toate cazurile se ia in considerare inceputul semnalului.

50. Pe parcursul concursului, arbitrii vor sta in spatele concurentilor, fie in dreapta, fie in stanga, astfel incat sa nu ii stanjeneasca pe acestia si sa le poata supraveghea capturile. Sacii de pastrare vor fi plasati la vedere pentru arbitrii; pestii vor fi depozitati si pastrati in acesti saci pana la sosirea echipei insarcinate cu cantarirea lor.

OPERATIUNI DE CANTARIRE
51. Operatiunile de cantarire vor fi efectuate de cel putin trei echipe a cate 2 membri fiecare (cate o echipa pe sector). Toate procedurile de cantarire, in afara celor suplimentare, trebuie sa aiba loc dupa un orar fix, stabilit si anuntat de organizator inainte de inceperea competitiei. Cantarirea se va face cu un cantar certificat pentru conformitate, acesta urmand a fi suspendat pe un trepied stabilizat pe sol, plasat in culoarul oficial. Cantarele vor fi de modele si marci identice pentru cele trei sectoare si vor fi gradate cel putin la fiecare 50 de grame.

52. Indicarea greutatii trebuie sa fie vizibila concomitent pentru arbitrii si pentru concurenti din echipa care le-a fost repartizata.

53. Cu exceptia arbitrilor, a concurentilor repartizati acestora si a managerului lor de echipa, nici o alta persoana in afara de juriu, in caz de contestatii, nu este autorizata sa intervina, nici verbal, nici de alta maniera, la cantarire.

54. O persoana va fi responsabila cu cantarirea, iar o alta persoana va inscrie greutatea in documentul oficial prevazut in acest scop,

55. Vor exista minim doua cantare pe fiecare sector. Sacul de cantarire furnizat de organizator este obligatoriu pentru cantarirea fiecarui peste; acesta va fi udat si scurs inainte de inceputul fiecarei cantariri. Sacii de cantarire vor fi de tip special pentru cantarirea crapilor, din material sintetic suplu, permeabil si ajurat. Sacii vor fi identici pentru toate cele trei sectoare. Cantarirea trebuie sa fie exprimata in grame.

56. Pana la sosirea echipei de cantarire la standul acestora, concurentii vor lasa sacul de pastrare in apa. Pestii vor fi recuperati si plasati in sacul de cantarire, pusi pe o saltea de catre un membru al echipei respective; dupa cantarire, pestii vor fi repusi in apa de un arbitru (dupa cantarire, pestii nu mai pot fi repusi in saci). Aceasta operatiune trebuie efectuata cu atentie sporita. Daca concurentii vor captura mai mult de 15 pesti inainte de ora de cantarire comunicata la inceputul competitiei, acestia vor solicita obligatoriu o cantarire suplimentara.

57. Echipa va trebui sa fie prezenta pentru a controla cantarirea si a semna documentul pe care se inscriu greutatile capturilor sale. Nu se va admite nici o reclamatie cu privire la greutate dupa cantarirea, eliberarea pestelui si semnarea documentului de cantarire.

JURIUL
58. Pentru a examina orice eventuale reclamatii si a aplica sanctiunile prevazute in regulament va fi desemnat un juriu; juriul va deveni oficial la inceperea competitiei.
Membrii juriului vor purta un semn distinct de "JURIU" (ecuson) si vor fi prezenti pentru a putea inregistra eventualele reclamatii. Va fi indicat locul unde se vor gasi in permanenta unul sau mai multi membri ai juriului.

59. Reclamatiile, cu exceptia celor cu privire la clasament, se vor adresa juriului, cel mai tarziu in prima ora urmatoare sfarsitului competitiei. Reclamatiile vor putea fi formulate oral, dar ele trebuie confirmate imediat in scris. Reclamatiile in legatura cu clasamentul vor fi formulate cei tarziu dupa 30 de minute de la afisarea rezultatelor oficiale. Ora afisarii va fi prevazuta pe listele cu rezultate oficiale. Fiecare reclamatie scrisa adresata juriului va fi in mod obligatoriu insotita de o cautiune de 100 Euro; daca reclamatia nu este gasita fondata de catre juriu, cautiunea va fi varsata in casieria organizatorului.
Toate infractiunile si avertismentele vor fi raportate juriului, care este singura autoritate capabila de a pronunta sau aplica o descalificare. O echipa ce face obiectul unei sanctiuni trebuie sa fie imediat informata in acest sens.
Membrii juriului alaturi de arbitrii trebuie sa sustina respectarea regulamentului, pe care il vor cunoaste in integralitatea sa.

60. Deciziile juriului se vor lua cu majoritate de voturi; in caz de egalitate de voturi, Presedintele juriului va dispune de votul decisiv.

LISTA DE SANCTIUNI
61. Sanctiunile sunt dupa cum urmeaza:
a) Avertisment (cartonas galben) pentru incalcarea articolelor 2, 12, 18, 19, 25, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 44, 45, 46, 47, 48, 50 si 56.
b) Descalificare (cartonas rosu) pentru incalcarea articolelor, 14, 15, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 36, 38, 40, 41, si 43 precum si dupa un al doilea avertisment dat in urma incalcarii articolelor 2, 12, 18, 19, 25, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 44, 45, 46, 47, 48, 50 si 56.

c) Daca o echipa este descalificata intreaga cantitate de peste prins de catre aceasta nu va mai fi lua in considerare la intocmirea clasamentului.
f) Juriul desemnat va detine autoritatea, atat in timpul competitiei cat si dupa terminarea acesteia, de a impune sanctiuni asupra pescarilor, managerilor de echipa daca acestia comit infractiuni sau manifesta o conduita negativa, precum si daca aceste infractiuni nu sunt specificate in acest regulament.

63.CLASAMENT
Echipele clasate pe primul loc in fiecare sector isi vor disputa primele pozitii in clasamentul general; echipele clasate pe locul doi, trei si patru in fiecare sector isi vor disputa clasamentul pe sector;
Daca se inregistreaza o egalitate intre echipe in privinta greutatii, va avea prioritate echipa care a inregistrat captura cea mai mare (pestele cu cea mai greutate). Daca se pastreaza in continuare egalitatea, va avea prioritate echipa cu cea mai mare greutate medie (greutate totala : numar de capturi).

Premiile pentru captura cea mai mare se pot cumula cu premiile de la clasamentul general sau pe sectoare dar nu se pot cumula intre ele: acelasi peste nu poate primi doua premii - pestele care ia premiul „captura cea mai mare” la clasamentul general nu poate lua premiu „captura cea mai mare” la clasamentul pe sector.

64. Clasamentul va fi efectuat de catre organizator in prezenta arbitrului sef precum si, daca e posibil, a unor componenti din juriu.

DISPOZITII IN CAZ DE FURTUNA
65.1. Daca o ..... incepe inainte de pregatiri sau in timpul acestora:
Nici un concurent nu va avea voie sa se instaleze in standul sau si nici sa isi monteze materialele: un semnal va indica amanarea intrarii in zona de pescuit sau intreruperea etapei pregatitoare. In situatia in care conditiile atmosferice o permit si in limita posibilitatilor programului, concursul se va putea desfasura normal sau va fi redus in durata (in orice caz, competitia trebuie sa dureze cel putin 48 de ore).

65.2. Daca o furtuna se declanseaza in timpul competitiei:
Competitia se va intrerupe imediat (un semnal special va fi emis din partea organizatorilor) si toti pescarii adaposti. Daca vor permite conditiile atmosferice, se va relua etapa printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile; un alt semnal 5 minute mai tarziu va autoriza reinceperea pescuitului.
In cazul intreruperii fortate cauzate de o furtuna la mai putin de 48 de ore de la demararea competitiei, etapa poate fi recuperata, dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 72 de ore programate initial.
Daca intreruperea se produce dupa termenul limita de 48 de ore, etapa nu va fi recuperata si va fi considerata valida.


ORGANIZATOR - S.C. RIG SERVICE S.A."
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt PESCARI....!

George Giugica
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 156
Membru din: Joi Iul 07, 2016 9:45

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de George Giugica »

Va fi postat si regulamentul pentru Cupa RIG ed. XXI cat de curand.

Vasilica Baboieru
Mesaje: 500
Membru din: Dum Feb 07, 2010 19:51

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Abbara 1-Abbara 2 - Abbara 3.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

apo fishing
Mesaje: 66
Membru din: Vin Apr 03, 2015 14:14

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de apo fishing »

Marian Constantin scrie:o alta varianta convenabila este cu premii pe fiecare sector .. sau doar cupe, cu o taxa aferenta
Exista alt concurs cu termenii propusi de tine, mai exact Master 3 in 1 organizat de Carp United.

Avatar utilizator
Marian Constantin
Veteran
Mesaje: 3266
Membru din: Lun Feb 15, 2010 22:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de Marian Constantin »

apo fishing scrie:
Marian Constantin scrie:o alta varianta convenabila este cu premii pe fiecare sector .. sau doar cupe, cu o taxa aferenta
Exista alt concurs cu termenii propusi de tine, mai exact Master 3 in 1 organizat de Carp United.
Acest concurs este gandit ca un antrenament inaintea campionatului national ..

Master 3 in 1 se desfasoara in luna Aprilie iar Cupa Rig in luna Mai , de aici deducem ca , cupa Master nu il privim ca un antrenament pentru cn ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

apo fishing
Mesaje: 66
Membru din: Vin Apr 03, 2015 14:14

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de apo fishing »

Marian Constantin scrie:
apo fishing scrie:
Marian Constantin scrie:o alta varianta convenabila este cu premii pe fiecare sector .. sau doar cupe, cu o taxa aferenta
Exista alt concurs cu termenii propusi de tine, mai exact Master 3 in 1 organizat de Carp United.
Acest concurs este gandit ca un antrenament inaintea campionatului national ..

Master 3 in 1 se desfasoara in luna Aprilie iar Cupa Rig in luna Mai , de aici deducem ca , cupa Master nu il privim ca un antrenament pentru cn ..
Cred ca cluburile vad acest concurs ca pe un antrenament ptr prima etapa a CN-ului, insa organizatorii cred ca isi doresc ca Cupa Rig sa fie un concurs de traditie, si pentru asta trebuie sa le multumim ca îmbinăm utilul cu placutul :wink:

George Giugica
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 156
Membru din: Joi Iul 07, 2016 9:45

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de George Giugica »

Nr Echipa
1 Club Crap Corbu CCC-echipa 1: Florin Carstocea+parteneri
2 Club Crap Corbu CCC-echipa 2: Vali Darie+parteneri
3 Club Crap Corbu CCC-echipa 3: Fane Fasie + parteneri
4 Club Crap Corbu CCC-echipa 4: Razvan Nafornita + parteneri
5 Club Tomis Carp: Nitu Teodor Stefan + parteneri
6 Club Crap Corbu CCC-echipa 5: Constantin Babus + partenerii
7 Abbara 1
8 Abbara 2
9 Abbara 3

Avatar utilizator
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1179
Membru din: Joi Aug 20, 2009 17:31
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de Bogdan Dragan »

Carp United 1, 2 si 3

Gabi Tomulescu
Mesaje: 1008
Membru din: Sâm Feb 25, 2006 23:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA RIG LA CRAP editia a XXI-a - Cantitate - 4 - 7 mai

Mesaj de Gabi Tomulescu »

The One Team 1
The One Team 2
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”