Echipele ce doresc meniuri sa anunte aici , exemplu : Echipa Senzor - 3 meniuri
Meniu pentru tot concursul Open Season - 70 ron /persoana
Cina vineri seara ora 18-19 Varza calita cu carnati de casa si costita de porc, mamaliga si ardei iute
Mic dejun sambata dimineata ora 8-9 - omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pranz sambata 13-14 - ciocanele de pui la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei , ciorba de potroace acrita cu zeama de varza , ardei iute , paine
Cina Sambata ora 18-19 Fasole cu ciolan afumat si muraturi , paine
Mic dejun Duminica dimineata ora 8-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Vineri 24 Martie - ora 10:00 adunarea pe balta si se va servii Pomana Porcului cu mamaliguta, mujdei si muraturi , vin fiert si tuica fiarta
- ora 10:30 tragerea la sort
- ora 12:00 start concurs ( am schimbat ora , este suficient timp o ora pt inceperea concursului)
Duminica - ora 12 sfarsit concurs ,
- ora 13:00 festivitatea de premiere, Berbecut la protap , ciorba de potroace
Vineri 24 Martie - ora 10:00 adunarea pe balta va asteptam cu un aperitiv traditional, iar Pomana Porcului cu mamaliguta, mujdei si muraturi va fi servi la ora 13:00
- ora 10:30 tragerea la sort
- ora 12:00 start concurs