SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie 2018

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
rotita
Mesaje: 148
Membru din: Mie Noi 10, 2010 20:43
Puncte: 0
Localitate: Sibiu

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de rotita »

Felicitari tuturor participantilor ! Felicitari Vio pentru pentru efortul depus pt organizare alaturi de colegii din Cj ! Felicitari castigatorilor! Multumim sponsorilor care au fost aproape de noi la acest eveniment! Carcotasi se vor gasi tot timpul.. sper sa ne vedem cu totii sanatosi si la anul la editia nr. V!
ACS Dudi Baits

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de viorel doloc »

Categoria "Precizia aruncarilor":
Conform regulamentului, primele semne trebuiau să fie la 120m....conform datelor meteo care arătau vânt bun, din spate și fără schimbare de direcție, eu, împreună cu băieții din staff-ul tehnic al competiției, am hotărât să lăsăm terenul cu primele semne tot de la 140m...era imposibil în condițiile date sa fie vreun aruncator care să nu ajungă la 140m !
Vântul și-a schimbat direcția și doi, trei concurenți daca tin eu bine minte, nu au mai ajuns la 140m....a fost greșeala mea și a băieților din staff?... a fost greșeala concurenților,  că nu s-au adaptat condițiilor meteo, având în vedere ca nu a existat  limită în ceea ce privește greutatea plumbului, sau...
de vină a fost chiar vremea, pe care eu, nu am cum să o schimb....
Vă las pe voi să discerneți a cui a fost vina în ceea ce privește "Precizia"
PS. Cristi Trif-Carp Fanatik, unul din băieții din staff-ul tehnic, a obținut Mențiune la această categorie....
Carp Passion

Avatar utilizator
Marian Constantin
Veteran
Mesaje: 3266
Membru din: Lun Feb 15, 2010 22:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de Marian Constantin »

Felicitari Viorel pentru organizare si echipei Carp Fanatik pentru ajutorul dat organizarii
Felicitari castigatorilor si participantilor .
Multumesc tuturor pentru felicitarile primite .

Este pacat sa nu mai ti editia 2019 , noi ne am simtit bine in cele 2 zile si noi vom veni cu placere la fiecare concurs organizat de Doloc Viorel.

Fir intins in 2019 la toti pescarii .
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de viorel doloc »

Un asemenea eveniment, pe care am început să-l organizez acum cinci luni, cu desfășurarea a două concursuri, în două zile consecutive, nu putea să aibă loc dacă nu aveam o echipa puternică în spate...echipa Carp Fanatik din Cluj!!!
Sper din tot sufletul că mi-am onorat toate obligațiile morale si materiale față de ei...cu toate că ei nu au cerut absolut nimic de la mine!!!! Respect... Cristi, Jozsef și Liviu...a fost o omoare să lucrăm împreună!!!
PS. Oricine dorește, îi transmit lista cu cheltuielile. ..pentru că am auzit si astfle de vorbe....sunt care cred că îmi rămân bani!!!
Intr-adevăr, dacă anul trecut am reușit să plătesc "doar" 250 din banii familiei, anul acesta, am reușit "performanța" să îmi ajungă bănuții...exceptând faptul că soția a cumpărat din banii ei, benzile(10buc.x 20 lei = 200 lei, plus alți 150 lei cheltuiți pe la Lidl, pentru ultimele cumpărături. ..)
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de viorel doloc »

Acum, cu îngăduința dumneavoastră, îmi permit sa mă retrag deoarece, după o noapte de frământări și lipsa somnului, în urma acelei postări...trebuie să mă duc să arunc gunoaiele din mașină, pe care le-am strâns ieri și apoi să continui să premiez și sponsorii din Sibiu și,  dacă o să-mi rămână timp, să-mi descărc lucrurile rămase în mașină, de la concurs...
Vă salută Vio, cu același respect!!!
PS. Succes, Adrian Toader in organizarea primei ediții a "Enjoy Casting Cup" de săptămâna viitoare!!!
Sper, din tot sufletul să-ți iasă un concurs reușit!!!! SPOR!!!
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (136.78 KiB) Vizualizat de 602 ori
2.jpg
2.jpg (140.47 KiB) Vizualizat de 602 ori
3.jpg
3.jpg (143.89 KiB) Vizualizat de 602 ori
4.jpg
4.jpg (163.52 KiB) Vizualizat de 602 ori
5.jpg
5.jpg (169.26 KiB) Vizualizat de 602 ori
Carp Passion

Suteu
Mesaje: 5
Membru din: Dum Mar 26, 2017 20:07

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de Suteu »

Eu nu improsc in evenimentul tau,eu am relatat doar cele intamplate din punctul meu de vedere,cat despre cerut scuze si bla bla dupa ce am renuntat eu sa mai vin la concurs si cum am revenit eu la concurs stii bine,si ar fi bine sa o lasam asa.....si legat de organizare nu vreau sa iti trimit mesajele primite de la cativa participanti dupa ce am dat feed back,si mai sunt destui care au fost nemultumiti de organizare,dar aici nu era vb despre a improsca ceva eu inspre tine,am avut respect pt tine ca om deoarece nu te cunosc,te stiu doar din concursurile astea de casting,eu am vb doar de organizarea evenimentului si atat,asta comparand cu ce a fost la Cluj si din ce am auzit de Codlea. Cat despre ca anumiti aruncatori nu pot fi batuti,asta e doar in mintea ta,deoarece nu poti doar sa arunci tare,trebuie sa fi in perimetru,trebuie sa nu fi descalificat,etc etc....daca ma uit pe clasamentele de la Cluj si Sibiu unii nu s'au regasit in top asta al tau de cei mai buni 12 sau 11....fiind contribuabili cu taxa toti,eu zic sa ne tratezi pe toti la fel,asa se organizeaza orice eveniment sportiv,degeaba incerci sa ii ungi cu alifii doar pe ei,atunci fa cu ei doar concursuri.....cat despre faptul ca doar eu am scris,este ca probabil altii nu au curaj sa iti spuna online situatia caci multi au fost dezamagiti si indignati de cele petrecute acolo,sau au respect pt tine mai mare si prefera sa taca....eu te respect ca om,cum am.mai zis,dar ca organizator din pct meu de vedere nu pot spune la fel.....
Iti doresc mult succes pe viitor .

Suteu
Mesaje: 5
Membru din: Dum Mar 26, 2017 20:07

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de Suteu »

Este ciudat totusi ca aduci in discutie situatia in care eu am renuntat a castingul de la Sibiu si apoi m'am intors,putin curaj din partea ta,stii bine cine mi'a sugerat sa revin,si el mi'a sugerat sa iti cer scuze ca doar asa ma bagi inapoi in lista.
De ce sunt singurul care a dat feed back ? Pt ca am coloana vertebrala si spun lucrurilor pe nume,nu sunt ca altii sau ca si tine chiar,stiu sa accept o critica,stiu sa ascult un sfat,stiu cand sa imi vad de treaba si sa nu ma intind mai mut decat imi permite plapuma,stiu sa ii respect pe toti la fel,tu stii doar sa vb frumos cu cei de la care ai ceva de obtinut,pe ceilalti iti vine greu si sa te uiti la ei cand ii saluti,nu toti putem ridica nivelul castingului,pt ca nu ne antrenam pt asa ceva,asta nu inseamna ca nu meritam respectul tau la fel ca ceilalti....
Invata sa accepti o critica,care a fost una constructiva,si nu te mai plange online de toate si de cei care au curajul sa iti spuna cum au simtit ei pulsul evenimentului tau.....si remediaza situatia pt ca totusi ai fost la a 4'a editie si din cate am auzit de la altii de acolo e din ce in ce mai rau.....nu e suficient sa ai campul plin de steaguri,premii,podium.....
Si as prefera sa ma opresc aici pt ca discutia mi departe nu isi are rost.

Mihalcea Cristian
Mesaje: 213
Membru din: Dum Sep 04, 2011 16:35
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Salutare tuturor,

În primul rând vreau sa felicit echipa organizatorică pentru efortul depus si pentru faptul că au încercat tot posibilul pentru ca participantii sa fie cat mai mulțumiți.

Intr-adevar la concursul Sibiu Casting Cup organizarea nu a mers asa cum trebuia, apărând la un moment dat o degringolada totală.Este simplu de inteles faptul că desfășurarea unui eveniment nu tine doar de organizatori deoarece atmosfera o crează participanții. Ma uitam cum in nenumarate cazuri trebuia sa se plece la măsurători și rămâneau lansete pe care abia după strigăte aparea cineva sa le ia(asta nu este vina organizatorului), era timpul ca anumite persoane sa arunce dar nu erau de găsit si trebuiau din nou zeci de urlete pana sa apara(nu e vina organizatorului)...am participat la un concurs nu la o demonstrație de disciplină asa dar revine in dreptul fiecaruia sa fie atent la ceea ce se intampla si sa ajute la o desfășurare cât mai fluenta...organizatorul trebuie sa se asigure ca sponsorii au imaginea care trebuie(felicitări organizatorilor) , terenul este trasat (sa facut un pic complicat si a creat confuzie deoarece in seara zilei de sâmbătă a fost modificata ideea de concurs si asta nu din cauza organizatorului ci din cauza presiunii concurenților de a se realiza un rezultat cât mai echitabil...felicitări organizatorului ca si-a asumat un eșec prin a încerca acest lucru, altfel discuțiile cu vântul rămânând la nesfârșit), explicarea regulamentului (faptul că sa luat decizia ca precizia sa fie de la 140 de metri nu o vad o problemă...concursul este unul de casting adică distanta...categoriile din concurs sunt distanta si precizie adică se subînțelege ca precizia înseamnă precizie la distanta...cand o sa fie concurs de distanta si concurs de precizie nu ar e decat organizatorul sa faca punct de precizie la 30 de metri daca vrea), grupele valorice(acei 12 participanți nu au fost mai presus ca si ceilalti însă au fost cei care puteau ocupa podiumul de distanta in cel mai mare procentaj si trebuia ca întrecerea intre ei sa fie cat mai echitabilă ca sa existe comentarii cât mai putine...este normal sa te astepti ca oamenii cu rezultate sa faca rezultate, mai puțin probabil cei fara, sa poata face. Dacă vântul nu și-ar fi schimbat direcția, in proportie de 95% cei din grupa de 12 erau si cei care completau primele 12 poziții ale clasamentului final)
În concluzie este clar ca fenomenul se vrea din ce in ce mai profesionist Si asta din cauza apar tot mai multi aruncatori foarte buni. Sibiu casting Cup a reprezentat, desi multi il vad un eșec, un pas inainte!!!Dacă terenul era drept iar participanții păstrau o atmosferă profesionistă sunt sigur ca luam parte la cel mai reusit si echilibrat concurs facut pana acum.Din punct de vedere premii a surclasat tot ce a fost pana acum si din punct de vedere forta de munca coroborat cu mărimea concursului băieții din organizare s-au miscat foarte bine.
Sper din tot sufletul ca Vio sa isi continuie proiectul si singurul lucru care l-aș sugera este sa gaseasca un alt teren deoarece daca vrei sa faci un concurs de standard maxim este imposibil acolo.
Felicitări participanților, sponsorilor si mai ales celor 3 crai de la apus care reprezintă modele de oameni de urmat !
Personal astept cu mare interes Sibiu Casting Cup 2019!
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Mesaje: 2308
Membru din: Vin Mar 19, 2010 17:36
Puncte: 0
Localitate: București

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Salut,

Felicitari castigatorilor,
Felicitari organizatorului Viorel Doloc si baietilor de la Cluj-Napoca care cu toate ca erau si concurenti au dus greul acestei editii.
Am si eu o singura remarca referitor la teren, eu I-am spus sambata lui Viorel ca vantul isi va schimba duminica directia, adica va batea din Nord-Vest, el mi-a mentionat ca duminica vom arunca dupa platforma de beton, drept urmare va schimba terenul sambata seara. Numai ca sambata seara el sa uitat pe conditiile meteo de duminica si a vazut ca nu se va schimba directia vantului, adica Sud-Vest coroborat cu conditia de egalitate intre primii 12 concurenti terenul a ramas la fel, asta este singura mea problema, neimportanta pentru altii dar importanta pentru mine.

Sa ne vedem sanatosi in 2019 la editia cu numarul 5!!!

:wink: :wink: :wink:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Avatar utilizator
cosmins11
Mesaje: 53
Membru din: Mie Dec 25, 2013 23:19
Puncte: 0
Localitate: Galati

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Mesaj de cosmins11 »

Felicitări tuturor pentru participare! Felicitări câștigătorilor!Felicitari Carp Fanatik pentru efortul depus in cele doua zile de concurs!
Acum punctual as dori sa mentionez câteva lucruri..
Mai bine decât a zis Suteu nu cred ca se putea zice in alt mod, a precizat toate punctele bune și mai puțin bune,așa cum au fost văzute de marea majoritate a participanților.

Acum încerci sa îți justifici lacunele in organizare..dar chiar tu ai zis, ai avut 5 luni de zile la dispoziție pentru a te gândi cum sa previi situații de genul, având in vedere experiența anilor precedenți,lucru ce nu s-a întâmplat.

De sâmbătă dimineața de când am ajuns împreuna cu băieții din staff de la Cluj, ti-am semnalat un aspect important, terenul era strâmb, direcția strâmba raportata la linia de start, răspunsul tău a fost:”lasă ca eu am măsurat, nu e strâmb”...toți am rămas fără cuvinte, orice părere îți ziceam, tu știai mai bine întotdeauna..

Grupa valorică de 12 nu a fost o idee rea, dar modul cum ai gestionat situația, cum te-ai exprimat” restul oricum nu contați”, ne-a deranjat pe restul care din punctul tău de vedere am fost doar cotizanți pentru concursul tău.. Nu a contestat nimeni valoarea celor 12, dar nu e in regula sa te exprimi in felul acesta ca organizator, atitudinea ta ar fi trebuit sa fie măcar puțin mai obiectiva, echidistanta. Exemplul de maxima obiectivitate este la Cluj, cred ca își aduce aminte toată lumea cum se verifica lanseta înainte de a intra in stand și firul ulterior aruncării.Aici nici vorba de măsurat fire..Cam 80% dintre participanții de la Cluj au fost și la Sibiu..la Cluj s-a putut desfășura in ordine concursul, aici nu.. tind sa cred ca nu a fost tocmai vina celor ce au participat.

Regulamentul inițial afișat pe site a fost restabilit complet pe loc, in comparație iarăși cu ce a fost la Cluj când s-a venit cu o propunere și toată lumea a votat, asta arătând la momentul respectiv respectul băieților din Cluj fata de toți participanții..pe când la Sibiu acest aspect a lipsit..

Referitor la ziua de duminica, sâmbătă seara toată lumea a văzut ca vântul se va schimba și e necesară întoarcerea terenului pentru a evita vântul din fata, lucru care iarăși nu s-a întâmplat..

In fine, nu mai are sens acum discuția, criticile întotdeauna ar trebui sa fie constructive, dar oricum ținând cont de cursul evenimentelor, se va intelege și interpreta greșit tot ce s-a menționat aici.

Am dat exemplu concursul de la Cluj doar pentru ca acolo am participat, din ce am înțeles a ieșit foarte bine și la Codlea, mult succes și băieților din Codlea in privința organizării ediției 2019.

O zi buna tuturor!
Enjoy Fishing Club

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”