Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Moderatori: Dan Mateianu, gor965
Sa nici macar nu va ganditi!Mie mi-ar placea foarte mult sa existe chat.
Confirm! Doar ca la mine merge pana la urma dand cateva clickuri succesive pe "subiecte active". Totusi, in ultimele cca 10 zile - 2 saptamani, n-am mai avut problema asta.Ciuchi scrie:Baieti, e o problema cu forumul. In momentul cand deschizi un topic, iar mai apoi dai click pe "vezi subiecte active", apare o eroare si anume: server error - 404 - File or directory not found. Pentru a putea vizualiza subiectele active, trebuie dat intai pe "prima pagina" iar mai apoi pe "vezi subiecte active". Poate reusiti s-o rezolvati.
PS. Sunt perioade cand merge, cam 1 din 4. Aceeasi problema am patit-o cu mai multe browsere.
Chiar acum am intrat pe topicul "World Carp Classic - Bolsena - 29.09-05.10.2013" si din nou aceeasi problema cand dau pe "vezi subiecte active"... atasez si un martorDan M scrie:Salut.
merci de info.
poti te rog sa imi dai un caz concret.
sa intru pe topicul X si apoi sa dau pe subiecte active. eu am incercat si nu mi-a aparut aceasta eroare.
Multumesc.
Claudiu Garlea scrie:Miere si m-ai e o eroare, dar n-am apucat sa ti-o semnalez, dar nu-i problema, d-am semnal acusica!
Cand intri de exemplu dimineata, da o eroare: Band Error Limit, sau ceva de genu' si nu merge sa vizualizezi nici o pagina de forum.