Moderator: Dan Mitranescu
Astazi am discutat in acest sens.crocodilu76 scrie:Nu ne dai nici o veste Dane despre avertizori ?
Sper sa fie asa....... și sa nu se schimbe venirea lor din nou săptămâna viitoare.Dan Mitranescu scrie:Astazi am discutat in acest sens.crocodilu76 scrie:Nu ne dai nici o veste Dane despre avertizori ?
Avertizorii si alte produse de la Hakuyo ajung in tara la inceputul saptamanii viitoare.
Pesimismul nu este Amenintare.... sau poate fi daca "amestecam" termenii.Allen Besnovich scrie:O spui în asa mod, încât sună a Amenințare
crocodilu76 scrie: Sper sa fie asa....... și sa nu se schimbe venirea lor din nou săptămâna viitoare.
Serios? Asa vrei tu sa interpretezi probabil.Allen Besnovich scrie:O spui în asa mod, încât sună a Amenințare
Drumul produselor din China pana la noi este aproximat la 45 zile.crocodilu76 scrie:Serios? Asa vrei tu sa interpretezi probabil.Allen Besnovich scrie:O spui în asa mod, încât sună a Amenințare
Asta doar asa sa mai deviem un pic de la subiect...
Doar ca eu unu nu știu ce sa mai cred ???
Tu le importi sau Hakuyo ro?Dan Mitranescu scrie:Drumul produselor din China pana la noi este aproximat la 45 zile.crocodilu76 scrie:Serios? Asa vrei tu sa interpretezi probabil.Allen Besnovich scrie:O spui în asa mod, încât sună a Amenințare
Asta doar asa sa mai deviem un pic de la subiect...
Doar ca eu unu nu știu ce sa mai cred ???
La asta ma raportez cand incerc sa dau raspunsuri celor interesati.
Pot aparea intarzieri atat la transport cat si in vama. Mai repede nu se poate niciodata , dar la timp da.
Intarzierile de cateva zile sunt percepute, poate, ca in situatia trimiterii unui colet in tara. Nu este asa .
Pe viitor am sa dublez timpii pe care ii stiu, pentru a nu mai exista aceste neintelegeri.
P.S.Consider ca sunt mult mai interesat ca produsele sa ajunga cat mai repede si cu toate astea sunt ultimul care poate sa faca ceva in acest sens.
Nici unul, nici altul.RSC scrie: Tu le importi sau Hakuyo ro?