AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vreau sa spun ca daca nu se trecea la "statie" , genul acesta de avertizor era tot ce trebuie.
Mic , rezistent , consum redus , piese componente fara probleme.

P.S. Am pescuit cu ei cand am batut doua recorduri de cantitate pe Moara. Nu pot sa ii uit . :D

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Daca ii dotau cu o statie ca lumea....
Marius Sârbu

Dan Mitranescu
Veteran

pharaoh scrie:Daca ii dotau cu o statie ca lumea....
Au incercat . Era praf.
Suna prea tare ( hai sa zicem ca se putea rezolva , eu am bagat silicon in difuzor :D ) , dar cel mai deranjant era ca se consumau bateriile foarte repede.

Silviu.P

Mesaj de Silviu.P »

Ii stiu si eu pe aia de la FL. Da, sunt simpli si buni, dar sunt urati. :lol:

Noii senzori Hakuyo arata foarte bine, dar sunt prea scumpi din punctul meu de vedere, dotati cu niste functii de care eu nu am nevoie, prin urmare nu ma conving sa ii cumpar. Nu ma refer aici la raportul calitate/pret, care este foarte bun. Pentru nevoile mele, e suficient sa arate bine si sa faca zgomot, cand trage pestele, atat.
Dan Mitranescu scrie:
Exista si aceste optiuni , pe un set de 4+1 , indestructibili , la numai 6 lei. :D
http://www.totalfishing.ro/bambina-inel ... -9142.html

P.S. Cei mai simpli avertizori care se gasesc pe piata in set de 4+1 costa aprox. 250 lei . Costul lor nu vine de la nr. de functii redus , ci de la calitatea pieselor sau a materialelor. :wink:
Hai ca am ras, dar daca ar fi piuit bambinele alea, ar fi fost best-buy :lol:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Cunosc foarte bine neajunsurile. Inca am acest set. Cea mai mica trasatura te trezeste din "morti" :). Bateriile le schimb ca pe ciorapi. Si nu poti merge nici sa te usurezi pentru ca statia nu bate mai departe de 30 m :). De cele mai multe ori nu o folosesc. Senzorilor n-am ce sa le reprosez. Dar, poate ii pun la pastrare odata cu aparitia noilor senzori de la Hakuyo.
Marius Sârbu

Dan Mitranescu
Veteran

pharaoh scrie:Cunosc foarte bine neajunsurile. Inca am acest set. Cea mai mica trasatura te trezeste din "morti" :). Bateriile le schimb ca pe ciorapi. Si nu poti merge nici sa te usurezi pentru ca statia nu bate mai departe de 30 m :). De cele mai multe ori nu o folosesc. Senzorilor n-am ce sa le reprosez. Dar, poate ii pun la pastrare odata cu aparitia noilor senzori de la Hakuyo.
Pai asta ii mai trebuia la statie, sa receptioneze de la 200m . Nu apucai un bip cu un set de baterii. :D

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Silviu.P scrie:Pentru nevoile mele, e suficient sa arate bine si sa faca zgomot, cand trage pestele, atat.

:lol:
Pai in general, asta face parte din farmecul lor. Frumusetea costa! Si asta e valabil in orice domeniu, fie ca este vorba de articole vestimentare, automobile, telefoane mobile, etc. Desi daca stau bine sa ma gandesc, si Basia a fost copiata de multi si tot nu se cumpara mulinetele respective :))
De ce? Este un singur raspuns: Calitatea! Iar calitatea nu se poate obtine cu bani foarte putini!
Mie mi se pare pretul foarte foarte mic la acesti senzori. Alte modele cu aceleasi functii, costa de 2,3 sau 4 ori mai mult. Si aici nu ma refer la Fox sau Delkim, ci la sutele de firme care exista in paralel. Uita-te pe un site al francezilor, si vei gasi minim 100 modele de care n-ai auzit, cu functii la fel ca acel FL (+statie) si costa 170EUR.

bejan_ciprian

Mesaj de bejan_ciprian »

Dl Dan, s-a mai umblat la modelul 2014 la tonalitati? s-a mai vehiculat pe forumuri ca vor fi tonalitati aseamanatoare Delkimului.

Dan Mitranescu
Veteran

bejan_ciprian scrie:Dl Dan, s-a mai umblat la modelul 2014 la tonalitati? s-a mai vehiculat pe forumuri ca vor fi tonalitati aseamanatoare Delkimului.
In filmuletele de la inceputul topicului se pot auzi sunetele.
Fata de modelul 2013 au fost ingrosate putin.

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

ajung pana pe 7 martie?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”