Întrebare despre mamaliga

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
florinio2006
Mesaje: 200
Membru din: Sâm Feb 13, 2010 16:25
Puncte: 0
Localitate: București

Întrebare despre mamaliga

Mesaj de florinio2006 »

Poți sa îmi spui te rog cum pot face mamaliga tare încât sa nu cada de pe momitor?

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Mesaje: 3888
Membru din: Lun Aug 13, 2012 14:35
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de osc1or »

Pui in ea wpc si albumina de ou :)
Critic echilibrat

Avatar utilizator
gabize
Mesaje: 230
Membru din: Mar Dec 30, 2014 19:03
Puncte: 0
Localitate: Bistriţa

Re: Întrebare despre mamaliga

Mesaj de gabize »

Iese destul de bine şi cu griş. Unii pun şi făină de grâu.
Susţin pescuitul catch & release!

Avatar utilizator
pharaoh
pescar de competitie
Mesaje: 1174
Membru din: Mar Aug 03, 2010 16:12
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Întrebare despre mamaliga

Mesaj de pharaoh »

O fierbi foarte bine.
Marius Sârbu

Avatar utilizator
Andrei Costache
Mesaje: 449
Membru din: Mie Iun 09, 2010 10:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Întrebare despre mamaliga

Mesaj de Andrei Costache »

Daca faci cinste cu un cico, iti arat pe balta ;)

carbocalm
Mesaje: 513
Membru din: Joi Mai 16, 2013 21:26
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Întrebare despre mamaliga

Mesaj de carbocalm »

Ai 2 variante:
- faina de grau( se face pietroi , nu se mai desface deloc)
-TTX cu lapte de porumb. La 3 kg de mamaliga merge 1 kg de ttx.
Inainte sa le amesteci , pui ttx-ul la inmuiat( 1,7 litri de apa+ 0,3lapte de porumb) 30-40 minute.
Cu asta esti sigur ca ajunge pe substrat si incepe sa se desfaca .

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Întrebare despre mamaliga

Mesaj de DumiD »

florinio2006 scrie:Poți sa îmi spui te rog cum pot face mamaliga tare încât sa nu cada de pe momitor?
o fierbi pana se intareste. daca nu o prepari sparcaiala, ca la nunti, este suficient. fara wpc, faina, prenadez, gris sau ciment. daca nu sta si nu sta ii adaugi niste pamant galben,paie si niste balegar si dupa ce amesteci totul temeinic lasi sa se usuce la soare.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”