Moderator: Dan Mitranescu
Cu placere.costi02 scrie:Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,AlinMitrica scrie:Buna ziua!
Am vazut la magazin un amestec de seminte la punga, dar am uitat sa intreb ce fel de seminte contine. Are sau nu conservant? Am vazut ca aveti si canepa separat. Puteti sa mi spuneti cum trebuie preparata? Banuiesc ca trebuie fiarta, dar nu stiu cat timp si cu cat inainte de a o folosi trebuie fiarta? Si ce cantitate de canepa ar trebui adaugata la 5 kg de amestec de seminte in cazul in care nu contine deja.
Multumesc!
Pentru spombul mediu, foloseşte lansetele cu care pescuieşti fără probleme.cbogdan scrie: ↑Mar Mar 12, 2019 14:36Buna ziua,
Domnule Mitranescu, am nevoie de sfatul dumneavoastra. In prezent pescuiesc cu MTX 14 black edition si as dori sa incep sa folosesc si lanseta de nadire. Pentru a folosi racheta medie de pe site-ul dumneavoastra ce imi recomandati, sa folosesc tot 14 sau UNI SPOD? Eu am 1.62 si constitutie normala si nu stiu daca as putea incarca o lanseta puternica asa cum este SPOD-ul.
Va multumesc.
Asta este si sfatul meu.ionut72 scrie: ↑Mar Mar 12, 2019 22:55Pentru spombul mediu, foloseşte lansetele cu care pescuieşti fără probleme.cbogdan scrie: ↑Mar Mar 12, 2019 14:36Buna ziua,
Domnule Mitranescu, am nevoie de sfatul dumneavoastra. In prezent pescuiesc cu MTX 14 black edition si as dori sa incep sa folosesc si lanseta de nadire. Pentru a folosi racheta medie de pe site-ul dumneavoastra ce imi recomandati, sa folosesc tot 14 sau UNI SPOD? Eu am 1.62 si constitutie normala si nu stiu daca as putea incarca o lanseta puternica asa cum este SPOD-ul.
Va multumesc.
Nu este bine. Trebuie scoasa saiba alba de sub tambur, sau daca are mai multe ( albe ), trebuie lasata numai una.cbogdan scrie: ↑Mie Mar 13, 2019 9:25Va multumesc amandorura pentru sfat. Asa voi face si voi folosi MTX pentru nadit. Domnule Mitranescu, mai jos e o MT14000 incarcata cu fir de 0.25 . Este corect incarcata, asa trebuie sa incarce? Sau mai trebuie sa modific ceva? Inca o data va multumesc pentru atentie si sfaturi.
![]()
Am inteles.Acum stiu ce am de facut. Mulineta are doar o saiba sub tambur, asa ca o scot pe asta. Eu am incarcat tamburul, mulinand. Dar mai apelez la bunavointa dumneavoastra cu o intrebare: daca scot saiba firul nu cumva se aseaza drept, paralel cu tamburul, nu conic asa cum ar trebui? Multumesc inca o data pentru sfaturi.Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Mar 13, 2019 19:36Nu este bine. Trebuie scoasa saiba alba de sub tambur, sau daca are mai multe ( albe ), trebuie lasata numai una.cbogdan scrie: ↑Mie Mar 13, 2019 9:25Va multumesc amandorura pentru sfat. Asa voi face si voi folosi MTX pentru nadit. Domnule Mitranescu, mai jos e o MT14000 incarcata cu fir de 0.25 . Este corect incarcata, asa trebuie sa incarce? Sau mai trebuie sa modific ceva? Inca o data va multumesc pentru atentie si sfaturi.
![]()
Dupa asta, trebuie scos firul de pe tambur si reincarcata mulineta de la zero.
In felul acesta firul o sa se aseze perfect.
Daca firul a fost incarcat cu masina, nu umblati la mulineta. Incercati sa il trageti din nou cu mulineta.
Oricand, cu placere.