Bum scrie: ↑Joi Sep 09, 2021 13:53
Am sa mai insist pe saibe , de micile atinsaturi atata timp cat lansetele rezista nu imi fac probleme . Sunt si pescari care apreciaza raportul necesitate -calitate-eficienta-pret . Nu iti face prea mari probleme pt micile ajustari din mers...sunt destui pescari care pescuiesc cu scule de la producatorul de biciclete si au consumabile de la Mitranescu ... Pt genul acesta poti sa pui bluetooth pe avertizori si sa le dublezi si pretul. Tot nu ai implementat butonul de noutati pe site ... nu sunt singurul care ar dori da primeasca email cu toate noutatile. Fir intins!
La "biciclete", pe unde mai sunt ele, ca au pedalat de la noi din tara ...

, baietii sunt pe bani, nu cu pescuitul. Si-au ales un segment si acolo lucreaza. Eu ma adresez strict pescarilor. Daca ies si frumoase sculele, cu atat mai bine.
Daca cer pretul unei lansete intregi pe un varf de rezerva ( minus 10% ) , cine ma cunoaste zice ca am inebunit. In partea cealalta este normalitate. Si au fost rupte multe folostine vandute sub vrajeala ca sunt placute in drill ...
Sau 150 lei pe o fusta sparta de la mulineta .... Un plastic de 3g, care se produce in mii de bucati pe ora, pe care eu il ofer gratuit. Asta este abordarea acelui gen de afacere, cu care eu unul nu pot sa ma amestec.
Problema este alta. Cu cine ma mai cert eu, ca de cand au fugit astia, nu mai este nici malai pentru imbarligatorii de serviciu. Au disparut si ei cu totul. Din tot mediul online.
Liniste ...