Întrebare pentru Dan Mitranescu

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Întrebare pentru Dan Mitranescu

Mesaj de Dan Mitranescu »

Zota Stefan Doru scrie:
Mie Oct 26, 2022 12:12
Buna ziua domnule Dan. Am achizitionat de la dumneavoastra 8 LANSETE HAKUYO MTX 14 BLACK EDITION si 8 MULINETE TAZURA MX14000 MAGNESIUM - NEW 2022. Acum ma doare spatele ingrozitor. Cam cand preconizati ca le-as putea lasa jos din mana, sa le asez pe ceva bun din inox ? :D :D :D
Buna seara domnul Doru!
Tinand cont de sensibilitatea capatata in urma achizitionarii produselor specificate ( :D ), suntem obligati sa va furnizam un suport pentru lansete extrem de stabil, confectionat din duraluminiu, nu din inox, pentru a nu ingreuna si mai mult echipamentul.
Suportul o sa vina la sfarsitul acestui an, a fost verificat de multi pescari contra unor sume de peste 3500 lei si o sa poata fi achizitionat la aprox. o treime din acest pret. :)

Zota Stefan Doru

Mesaj de Zota Stefan Doru »

Multumesc pentru raspuns, astept cu nerabdare !

Bum

Mesaj de Bum »

Dan Mitranescu scrie:
Vin Oct 28, 2022 3:49
Zota Stefan Doru scrie:
Mie Oct 26, 2022 12:12
Buna ziua domnule Dan. Am achizitionat de la dumneavoastra 8 LANSETE HAKUYO MTX 14 BLACK EDITION si 8 MULINETE TAZURA MX14000 MAGNESIUM - NEW 2022. Acum ma doare spatele ingrozitor. Cam cand preconizati ca le-as putea lasa jos din mana, sa le asez pe ceva bun din inox ? :D :D :D
Buna seara domnul Doru!
Tinand cont de sensibilitatea capatata in urma achizitionarii produselor specificate ( :D ), suntem obligati sa va furnizam un suport pentru lansete extrem de stabil, confectionat din duraluminiu, nu din inox, pentru a nu ingreuna si mai mult echipamentul.
Suportul o sa vina la sfarsitul acestui an, a fost verificat de multi pescari contra unor sume de peste 3500 lei si o sa poata fi achizitionat la aprox. o treime din acest pret. :)
Dan nu dai ceva din casa ? ... asa ... o poza batar ... :D

alecs

Mesaj de alecs »

Salut,
Am scos acest model din calcule.
In schimb, am informatii ca o sa apara un model nou, ceva care acum costa 4000lei si care o sa vina la aprox. 1500lei.
De data asta nu sunt eu haiducul :) , dar il voi avea si eu la vanzare.
Salutare,

Ceva mai concret? Ce, cand? Am mai stat 1 an dupa un rodpod care nu a mai venit ;)

dzsenci

Mesaj de dzsenci »

Buna ziua.
detin acest tip de rod pod de la hakuyo https://danmitranescu.ro/rod-pod/1216-r ... sturi.html , in varianta grii. Unde as putea gasii pt el buzbaruri . A-si dorii sail modific sa il fac de 2 posturi , stiu ca se poate pune pe buzzbarurile cu care vin dar ma deranjeaza ca eprea mare.
Cu stima Istvan.

Dan Mitranescu
Veteran

dzsenci scrie:
Lun Oct 31, 2022 19:23
Buna ziua.
detin acest tip de rod pod de la hakuyo https://danmitranescu.ro/rod-pod/1216-r ... sturi.html , in varianta grii. Unde as putea gasii pt el buzbaruri . A-si dorii sail modific sa il fac de 2 posturi , stiu ca se poate pune pe buzzbarurile cu care vin dar ma deranjeaza ca eprea mare.
Cu stima Istvan.
Buna seara,.
Cu parere de rau, dar buzz bari cu doua posturi si cu doi conectori filetati ( prinderea pe rod pod ) nu avem.
Oricand, cu placere.

Dan Mitranescu
Veteran

alecs scrie:
Sâm Oct 29, 2022 23:21
Salut,
Am scos acest model din calcule.
In schimb, am informatii ca o sa apara un model nou, ceva care acum costa 4000lei si care o sa vina la aprox. 1500lei.
De data asta nu sunt eu haiducul :) , dar il voi avea si eu la vanzare.
Salutare,

Ceva mai concret? Ce, cand? Am mai stat 1 an dupa un rodpod care nu a mai venit ;)
Eu am asteptat si mai rau dupa cel de inox. :(

Despre cel de aluminiu masiv pot sa spun ca seamana cu unul ce are initialele MV. :)
Pot sa mai spun ca nu eu sunt initiatorul asemanarii :) , dar imi place atat de mult actiunea ca greu ma abtin sa nu o divulg in totalitate. :)
Las in dreptul initiatorului lansarea produsului. Eu voi ramane un simplu comerciant. :)
Nu stiu cand vine, dar sigur pana trece frigul.

P.S. cel mai important este ca merita asteptarea, iar prin acest lucru pot sa dau un sfat bun celor care cauta un rod pod de calitate. :wink: Momentan este tot ce pot sa fac. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Bum scrie:
Vin Oct 28, 2022 23:46

Dan nu dai ceva din casa ? ... asa ... o poza batar ... :D
Am spus suficient mai sus. :)

P.S. nu ma baga in ancheta, ca nu confirm si nu infirm orice m-ai intreba. :D

dzsenci

Mesaj de dzsenci »

Dan Mitranescu scrie:
Lun Oct 31, 2022 21:48
dzsenci scrie:
Buna ziua.
Cu stima Istvan.
Buna seara,.
Cu parere de rau, dar buzz bari cu doua posturi si cu doi conectori filetati ( prinderea pe rod pod ) nu avem.
Oricand, cu placere.
Ok...dar buzzbar cu 3 4 sau 5 posturi se gasesc separat si conectorii sa fie compatibil? Il modific eu, nu este nici o problema

Dan Mitranescu
Veteran

dzsenci scrie:
Mar Noi 01, 2022 12:56
Dan Mitranescu scrie:
Lun Oct 31, 2022 21:48
dzsenci scrie:
Buna ziua.
Cu stima Istvan.
Buna seara,.
Oricand, cu placere.
Ok...dar buzzbar cu 3 4 sau 5 posturi se gasesc separat si conectorii sa fie compatibil? Il modific eu, nu este nici o problema
Buzzbar identic cu cel de pe rod pod nu avem, dar se poate adapta orice model cu doua prinderi de aici:
https://danmitranescu.ro/238-buzz-bar
Spre exemplu:
https://danmitranescu.ro/buzz-bar/500-b ... sturi.html

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”