Moderator: Dan Mitranescu
Multumesc de intelegere. M-ai linistit.tica82 scrie: ↑Mar Mar 16, 2021 11:09Stai liniștit Dane, cunosc calitate lansetelor hakuyo, încă mai detin modelul mtx 12 încă de când a apărut, am avut și mtx 14 modelul cu inel de 40 (știi tu care) dar de vreo 3 ani mam cam prostit cu niște bețe de (firmă
) care au început sa pocnească
, așa că de asta te-am întrebat de tazura 40 T că vreau să o folosesc mai mult cu momitoare ca știu că lansetele făcute de tine chiar pot. Mulțumesc frumos de răspuns, o zi bună.
Salut.Dunca Sergiu scrie: ↑Vin Mar 19, 2021 20:52Buna ziua! Dl.Mitranescu nu sunt hotarat ce sa aleg intre Tazura Class si Tazura 40RS.Am vazut tabelul de valori si am citit ce sa scris pe acest forum despre cele 2 modele.Am 1.80m si 85kg si sunt un aruncator mediu . Nu imi doresc o lanseta extrem de rigida .Nu am posibilitaea sa testez lansetele pentru ca nu locuiesc in Romania am merg pe experieta dumneavostra.Va multumesc pentru eventualul raspuns.
Salut,
Da.pescarusull scrie: ↑Sâm Mar 20, 2021 22:29Pe toate lansetele apare inscriptionat "by Dan Mitranescu" ?