Întrebare pentru Dan Mitranescu

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Întrebare pentru Dan Mitranescu

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cum spuneam ... Au venit cobrele. Arata foarte bine! Mai mult nu am ce sa spun. Pana si finisajele sunt peste tot ce imi imaginam. Super usoare pentru lungimea lor, nu se simt moi la apasare, lucrate bine sub toate aspectele.
Sunt putin mai scumpe fata de pretul afisat initial, dar o perioada de timp o sa le oferim cu pret redus celor care le-au asteptat.
Profit de moment ca sa imi cer scuze pentru intarziere. Nu depind de mine lucrurile astea, dar in fata pescarilor eu sunt raspunzator.
https://danmitranescu.ro/cobre-carbon/1 ... -26mm.html

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

Salutare,

Arata foarte bine produsul!
Or sa fie produsi si pe model simplu ? fara conector rapid si fara intinzator ma refer

Multumesc,

Dan Mitranescu scrie:
Mar Mai 11, 2021 16:02
Costin Tudora scrie:
Lun Mai 10, 2021 6:03

Salut Dan,

Mai intreb si eu de swingerii noi, pe cand ar trebuii sa apara ?

Multumesc,
Un filmulet cu mostrele:
https://danmitranescu.ro/swingere/1334- ... ector.html

Imagine
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

clabuc

Mesaj de clabuc »

Dan Mitranescu scrie:
Vin Mai 14, 2021 23:01
clabuc scrie:
Vin Mai 14, 2021 21:53
Rog o recomandare fir textil ptr somn plantat
https://danmitranescu.ro/fir-textil-m-l ... etru-030mm
Asta e ok? Se respecta diametrul?
Am vazut ca mai unul soft ceva mai scump
Multumesc
Firele sunt ok. Diametrul este notat intr-o scara specifica firelor textile... Scara aia o respecta, in rest nu are nicio legatura cu diametrele in sistem metric. Un 0,40 cred ca este ce trebuie:
https://danmitranescu.ro/fir-textil-m-l ... etru-040mm
Culoarea difera in poza. Firul este verde inchis. ( schimb poza zilele astea ).

La varianta "soft" diametrul maxim este de 0,30 si i se pare cam subtire pentru ce vrei sa pescuiesti.
Oricand, cu placere.

PS. am intrat pe forum sa anunt ca a venit cobra de 128cm, dupa ce am urcat pe site poze cu ea. Era cat pe ce sa fac o poza in care apare pe produs si "by Dan Mitranescu", dar m-am gandit la tine si am trecut peste. :) Cand intru aici, peste cine dau?! :D
:D sugestie -faci ambele variante si vezi ce prefera pescarii.
Revenind la fir, 0.4 e ok dar as vrea sa intre pe mulineta minim 250m. Mulineta asta noua tazura mx cu tamburul adanc. Asta ar fi ultima intrebare

georgehadrian

Mesaj de georgehadrian »

Ce inseamna pret redus pentru cei care le-au asteptat ?...spre exemplu eu am trecut adresa de email de cateva luni(....cam de cand au fost puse pe site)...la ce pret le cumpar..180 sau 240.....sau 240 e pretul redus.

Dan Mitranescu
Veteran

Costin Tudora scrie:
Sâm Mai 15, 2021 6:33
Salutare,

Or sa fie produsi si pe model simplu ? fara conector rapid si fara intinzator ma refer

Multumesc,
Swingerul o sa fie in doua variante, cu si fara sistemul de tensionare.
Conectorul este cel de la care pleaca intreg produsul. Nu are cum sa fie eliminat. Atat functional cat si estetic nu are comparatie. Nu stiu cum este perceput in poze sau in filmulet, dar am montat swingerele pe un rod pod si arata super bine in comparatie cu conectorii uzuali. Daca mai adaugam rapiditatea si usurinta in montare, plus conectarea fara pic de joc, nu mai este loc pentru alte variante constructive care sa nu contina acest conector. Recunosc ca pretul include un adaos care permite si vanzarea celorlalte modele existente in stocul propriu. Altfel ...
Capul swingerului l-am conceput in primul rand pentru a obtine o piesa compacta, fara imbinari care pot da usor defecte estetice si in acelasi timp sa fie o piesa care sa se fixeze bine pe tija.
Capacul colorat a plecat de la nevoia unui capac ce se poate schimba usor in situatia in care se doreste schimbarea culorii swingerului. Designul a fost o inspiratie , alegerea fiind facuta in final aici, pe forum.
Fabrica lucreaza impecabil. Matritele scot piese care se intrepatrund perfect. Materialele sunt alese cu cap. Plasticul are o textura maleabila ( nu se sparge ), iar suprafata pare cauciucata.
Surpriza cea mare ( placuta zic eu :) ) o sa vina cu produsul de serie. Capacele au culori fluorescente, iar combinatia cu negru da foarte bine. Recunosc, culorile le-am imprumutat de la unele mini, ca sa rup din surpriza, dar combinatia cu negru este altceva.
Piesele sunt bucsate la interior cu filete de bronz. Imbinarile cu tija sunt mult mai bine facute in comparatie cu vechile sisteme.
Oricand, cu placere.

Dan Mitranescu
Veteran

georgehadrian scrie:
Sâm Mai 15, 2021 14:15
Ce inseamna pret redus pentru cei care le-au asteptat ?...spre exemplu eu am trecut adresa de email de cateva luni(....cam de cand au fost puse pe site)...la ce pret le cumpar..180 sau 240.....sau 240 e pretul redus.
Te rog sa ne suni.

Dan Mitranescu
Veteran

clabuc scrie:
Sâm Mai 15, 2021 11:23

:D sugestie -faci ambele variante si vezi ce prefera pescarii.
Revenind la fir, 0.4 e ok dar as vrea sa intre pe mulineta minim 250m. Mulineta asta noua tazura mx cu tamburul adanc. Asta ar fi ultima intrebare
:) inca nu. Cand din cateva sute de posibilitati am o singura reclamatie :D , mai astept macar una si pe urma le impart. :D

Din aproximarile mele, bazate pe ceva experienta, cred ca intra 250m textil de 0,40 pe tamburii de MX14000. Nu am verificat exact, dar mai mult ca sigur ca intra.
Ma bucur ca iti plac mulinetele si ca le consideri suficient de bune ca sa le folosesti cu fire textile de 0,40 la somn. :wink:
P.S. ai grija la cutiile de la mulinete, sa nu cumva sa citesti ce scrie pe ele. :D

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

Arata bine, nu zic nu .. dar clar o sa prefer fara intinzator si speram chiar fara conector rapid dar merg si cu conector zic.

Prin toamna sa inteleg ca or sa ajung sigur in stoc ?

Dan Mitranescu scrie:
Sâm Mai 15, 2021 15:59
Costin Tudora scrie:
Sâm Mai 15, 2021 6:33
Salutare,

Multumesc,
Swingerul o sa fie in doua variante, cu si fara sistemul de tensionare.
Conectorul este cel de la care pleaca intreg produsul. Nu are cum sa fie eliminat. Atat functional cat si estetic nu are comparatie. Nu stiu cum este perceput in poze sau in filmulet, dar am montat swingerele pe un rod pod si arata super bine in comparatie cu conectorii uzuali. Daca mai adaugam rapiditatea si usurinta in montare, plus conectarea fara pic de joc, nu mai este loc pentru alte variante constructive care sa nu contina acest conector. Recunosc ca pretul include un adaos care permite si vanzarea celorlalte modele existente in stocul propriu. Altfel ...
Capul swingerului l-am conceput in primul rand pentru a obtine o piesa compacta, fara imbinari care pot da usor defecte estetice si in acelasi timp sa fie o piesa care sa se fixeze bine pe tija.
Capacul colorat a plecat de la nevoia unui capac ce se poate schimba usor in situatia in care se doreste schimbarea culorii swingerului. Designul a fost o inspiratie , alegerea fiind facuta in final aici, pe forum.
Fabrica lucreaza impecabil. Matritele scot piese care se intrepatrund perfect. Materialele sunt alese cu cap. Plasticul are o textura maleabila ( nu se sparge ), iar suprafata pare cauciucata.
Surpriza cea mare ( placuta zic eu :) ) o sa vina cu produsul de serie. Capacele au culori fluorescente, iar combinatia cu negru da foarte bine. Recunosc, culorile le-am imprumutat de la unele mini, ca sa rup din surpriza, dar combinatia cu negru este altceva.
Piesele sunt bucsate la interior cu filete de bronz. Imbinarile cu tija sunt mult mai bine facute in comparatie cu vechile sisteme.
Oricand, cu placere.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Dan Mitranescu
Veteran

Costin Tudora scrie:
Sâm Mai 15, 2021 16:11
Arata bine, nu zic nu .. dar clar o sa prefer fara intinzator si speram chiar fara conector rapid dar merg si cu conector zic.

Prin toamna sa inteleg ca or sa ajung sigur in stoc ?

Intinzatorul nu este ce a fost pe vechile modele MKM3. Este foarte bine finisat, sta perfect lipit deoarece i-am bagat un arc suplimentar ce il tine presat, iar arcurile ... nu ruginesc. Tensionarea se face intr-o plaja mai mica in comparatie cu vechile modele.
Nici eu nu am fost adeptul intinzatoarelor vechi, dar dupa ce am vazut cum functioneaza unul bine facut, mi-am schimbat parerea. Intinzatorul elimina orice joc din balama si cursa swingerului este stabilizata.

Consider ca in luna august vor veni. Am luat in calcul si ce am patit in primavara asta cu intarzierile produselor.

Dan Mitranescu
Veteran

Cobre ...: :wink:
Imagine

Imagine

Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”