Moderator: Dan Mitranescu
Buna ziua,lkacso scrie:Buna ziua,
as avea si eu o intrebare:
Am vrut sa comand o lanseta MTX 14 3.9m 3.75 lbs MODEL 2017.Cand am vrut sa adaug in cos pe danmitranescu.ro ups nu este nici macar un buton.
Apoi am vrut sa adaug un MTX 14 3.9m 3.75 lbs model vechi.Ups.Nu este stock suficient.
Ce se intampla?
Am sunat la nr. de tel. afisat pe site si doamna mi a zis ca numai in Noiembrie o sa fie pe stoc.
Nu se mai fabrica sau toata lumea din fabrica din China sa dus la insulele Caraibe sau ce se intampla?
Multumesc
Vin cu mulinetele.catalos scrie:ceva noutati despre lansete?
Da. si MTX8 si MTX14 si MTX UNI si MTX14 SPOD si MTX UNI SPOD ( nou ) .Buricu scrie:Tot acum sosepsc si MTX 8 varianta neagra (mai putin mandrina - daca am inteles bine )?
Salut Dan,Dan Mitranescu scrie:Da. si MTX8 si MTX14 si MTX UNI si MTX14 SPOD si MTX UNI SPOD ( nou ) .Buricu scrie:Tot acum sosepsc si MTX 8 varianta neagra (mai putin mandrina - daca am inteles bine )?
Momentan nu mai este nimic pe stoc .
Toate vin cu inele tip K ( "Black Edition" ).
Cel putin un an, modelul o sa fie pe piata. Daca nu se pot face imbunatatiri de luat in calcul ( ca si pana acum ), modelul o sa se pastreze.Smooth scrie:
Salut Dan,
Aceasta ediție black este limitata, sau as vor fi lansetele de acum inainte? Ma intereseaza acest aspect deoarece vreau sa imi iau 3 mtx 14.. cate una, cate una, pana obtin setul complet.
Multumesc,