Mtx 14 black edition vs Class 3k

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
El_Capitan
Mesaje: 2
Membru din: Mar Ian 10, 2023 13:35

Mtx 14 black edition vs Class 3k

Mesaj de El_Capitan »

Buna ziua, colegi!
Intentionez sa-mi achizitionez un set de lansete si sunt in mari dubii....
Nu stiu ce sa aleg dintre Mtx 14 black edition si Class 3k.
Oare care ar fi diferenta intre ele?
Seturile mele din trecut au fost: mtx 14 modelul vechi(mi se pareau f grele si rigide),velocity si ultimul set care l-am vandut Tx 2 de la Shimano.
Mtx 14, modelul vechi nu prea reuseam sa le incarc si mi se pareau foarte grele, banuiesc ca modelul nou a venit cu ceva schimbari, am vazut ca au numai 450 de g.
As aprecia daca m-ar ajuta cineva, va multumesc!

ilar
Mesaje: 220
Membru din: Vin Feb 08, 2019 21:12
Puncte: 0
Localitate: Oradea

Re: Mtx 14 black edition vs Class 3k

Mesaj de ilar »

Care class 3 k.
Daca vb de modelele mai vechi e clar ca sunt mai rigide decat mtx14. Daca vb de noile Tazura class3k, este altceva. Personal le vad pe ambele mai usor de incarcat decat vechiul mtx 14. Tazura clas 3k arata mai bine estetic datorita 3k, vine cu 7 inele nu cu sase, mie personal imi plac ambele. Diferente mari in aruncare eu nu vad, cel putin nu la mine.

Laurentiu olaru
Mesaje: 24
Membru din: Joi Oct 13, 2022 12:08
Puncte: 0
Localitate: Otopeni

Re: Mtx 14 black edition vs Class 3k

Mesaj de Laurentiu olaru »

Salut ,am avut mtx 14 ,ce-i drept nu black edition ci modelul vechi erau bune în aruncare însă destul de rigide și destul de greu de încărcat,nu reușeam sa scot maximul din ele,alt pescar cu tehnica mai buna arunca mult mai bine cu lansetele mele .Am trecut la tazura class 3k și pot sa spun ca sunt super ok .între timp am mai îmbunătățit tehnica și dau bine cu aceste lansete .Pentru mine sunt ceea ce trebuie ,destul de permisive și plăcute în dril chiar și cu ciortani de 3-4 kg

Dacă vrei sa compari cele doua lansete de ce nu le comanzi ,le scoți la o sesiune de casting și vezi care îți place mai mult ,lanseta pierzătoare se poate returna la magazin
Localitate Bucuresti

eugen dragnea
pescar de competitie
Mesaje: 1090
Membru din: Lun Ian 30, 2012 21:58

Re: Mtx 14 black edition vs Class 3k

Mesaj de eugen dragnea »

Comanda un 14 si un Class, mergi pe camp si lasa-te pe ele...vezi cu care te intelegi mai bine, dar nu face greseala mea de a renunta prea repede la Class pe ideea ca e prea tare, am luat 14-le new concept si acum parca ma gandesc sa iau si un Class pentru aruncari extreme...eu aveam de 6 ani MTX 8, le-am dat unui amic care arunca cu ele cu cel putin 10% mai mult ca mine cu noul MTX 14, deci mai tine si de conditie fizica si tehnica de aruncare.
Din cate stiam puteai sa duci inapoi la magazin lanseta de care nu esti multumit, pentru siguranta intreaba-l pe Dan Mitranescu in sectiunea dedicata.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”