Cristi , daca un rod pod ( ca sa fim in topic ) este un produs ceva mai scump unde alegerea se face pe termen lung si trebuiesc calculate cat mai multe variante , in cazul cobrelor vad mai mult un produs din categoria ''consumabilelor" . Nu cred ca este o asa mare paguba daca folosesti o cobra de la un alt producator si cand apar cele de la Hakuyo , daca iti plac , eventual sa-ti cumperi una si de aici.
Este ca si cum azi ai face un pescuit cu 4 kg boilies de la un producator si peste o luna vine un alt producator cu un produs similar si il incerci si pe acela . Cel putin eu asa vad lucrurile .Nu stiu de ce atata graba ?
Cobrele intarzie. Si eu le astept .Consider ca mai mult ca oricine.
In acelasi timp sunt convins ca nu trebuie sa fac primul pas cu un produs care sa nu fie riguros verificat si totodata sa acopere cerintele pietii.
Imi asum aceasta pierdere de timp in beneficiul cuvantului pe care deja il am in joc .
Una peste alta cobrele inca sunt in teste la fabrica. Poate sa mai dureze o zi sau o luna . Nu stiu. Apoi le trimit in 4 zile si eu le dau raspunsul inca in cateva zile . Din acest moment mai dureaza o luna pana cand 1000 de cobre vor intra in tara . Asta este situatia cu timpii in amanunt.
Sper sa ma intelegi . Tot ce depinde de mine garantez ca este dus la maxim .
P.S. Una calda : un brand din Anglia ( am sa aflu care )cautand fabricarea aceluiasi produs ( cobre) in China a juns la fabrica unde deja comanda era data de Hakuyo. Vor lucra si ei pe "proiectul" nostru