Moderator: Dan Mitranescu
Buna seara, multumesc pentru comanda.Cristian88 scrie:Buna seara, astazi am primit si eu coletul printre care se afla si MTX10 Black Edition, o lanseta simpla, eleganta, sper ca am facut alegerea potrivita pentru o lanseta dedicata doar ca si marker, am cautat ceva cu actiune rapida si intre 4-4.5 lb, tin sa mentionez ca eu pescuiesc cu MTX 14 de 3.75 si am cautat ceva mai puternic. Dl Dan cu ce greutate credeti ca se "incarca" optim lanseta, ma refer la folosirea ei ca si marker, o nadire cu un spomb mare se preteaza? Multumesc. Cu prima ocazie in Bucuresti o sa vreau sa vad si eu MTX-ul Top, ma bate gandul sa schimb 14-le dar cred ca inca nu au aratat tot ce pot...
Merci pentru raspunsuri, este cam tot ce vroiam sa stiu.Dan Mitranescu scrie:Buna seara, multumesc pentru comanda.Cristian88 scrie:Buna seara, astazi am primit si eu coletul printre care se afla si MTX10 Black Edition, o lanseta simpla, eleganta, sper ca am facut alegerea potrivita pentru o lanseta dedicata doar ca si marker, am cautat ceva cu actiune rapida si intre 4-4.5 lb, tin sa mentionez ca eu pescuiesc cu MTX 14 de 3.75 si am cautat ceva mai puternic. Dl Dan cu ce greutate credeti ca se "incarca" optim lanseta, ma refer la folosirea ei ca si marker, o nadire cu un spomb mare se preteaza? Multumesc. Cu prima ocazie in Bucuresti o sa vreau sa vad si eu MTX-ul Top, ma bate gandul sa schimb 14-le dar cred ca inca nu au aratat tot ce pot...
Lanseta MTX10 se incarca optim cu greutati in jurul valorii de 120g.
Totusi informatia este relativa, deoarece in calcul trebuie inclus si stilul de aruncare ( rapid, scade greutatea/ amplu, creste greutatea ).
Totodata cerem "optim" numai cand vorbim de concursuri de casting.
Diferenta intre asa zisa greutate optima si alte greutati de plus/minus 20g este de numai cativa metri, aproximativ 5, pentru un aruncator mediu.
La MTX10 este important ca lanseta "duce" mai mult ca majoritatea celor din gama.
Asa ca se poate folosi si cu spombul mare fara probleme. In situatia asta, aruncarea trebuie sa fie ampla ( corecta ) , pentru a obtine distanta cat mai mare.
Totusi, cand se doreste "distanta maxima", se foloseste spombul mediu, indiferent de lanseta sau de aruncator.
Salut, peletele sunt cele uzuale de furajare a crapului.florinalin scrie:Salut d-le Dan
Ce-mi puteti spune despre peletele pe care le aveti la vanzare?
https://danmitranescu.ro/pelete-crap/42 ... e-1kg.html
Dan Mitranescu scrie:Salut, peletele sunt cele uzuale de furajare a crapului.florinalin scrie:Salut d-le Dan
Isi fac treaba, dar numai cand este cazul. ( cand nu este peste mic in balta, cand crapul le prefera ca hrana, cand balta este foarte populata si pestele trage repede , ca altfel peletele se dizolva si sunt luate de curent, ..... ... ).
Maxx Distance 0,25 a intrat in stoc.florinalin scrie:Dan Mitranescu scrie:Salut, peletele sunt cele uzuale de furajare a crapului.florinalin scrie:Salut d-le Dan
Isi fac treaba, dar numai cand este cazul. ( cand nu este peste mic in balta, cand crapul le prefera ca hrana, cand balta este foarte populata si pestele trage repede , ca altfel peletele se dizolva si sunt luate de curent, ..... ... ).
pe cand putem gasii pe stoc firele Maxx distance 0.25?
Statiile de la 2018 sau 2017 nu au functia de "cautare avertizori". Din ce stiu, avertizeaza numai bateria slaba pe avertizori, functie pe care 2013/2014 nu o detine.stefmarin scrie:Am si eu doua intrebari :
- In calitate de proaspat detinator ai avertizorilor 2018m-ar interesa si pe mine sa stiu daca statia are functia de cautare avertizori gen cum avea statia 2013. Eram curios sa verific personal cum bate statia prin casa momentan
![]()
- cand preconizati ca vin firele proaspete m-line fluo 0.25