Moderator: Dan Mitranescu
Salut. In aprilie vin husele individuale . Mai vine un nou model de "huse individuale cu doua compartimente". Asa mi s-a spus asa spun si eu.Cucu Ionel scrie:Buna ziua. As dori sa stiu daca se mai aduc huse individuale ptr. lansete si daca da cam cat mai dureaza? Si, am luat cu ceva ani in urma, o plasa si tijele aferente ptr. mincioc. F. bune! Am luat, la sf. anului trecut, plasa de mincioc FL pe care o aveti acum,s-o inlocuiesc pe cea veche, dar este mai mica si ca lungimea marginii dar si ca adancime, iar la un ponton mai inalt este cam incomod. O sa mai aduceti plase ca cea avuta cu ceva ani in urma? Multumesc!
Momentan sunt in stoc aceste doua modele:Indre Ovidiu scrie:Buna seara! Dl Dan,dintre minciogurile care le aveti la vanzare careare plasa plastificata?Multumesc.
Functioneaza de o luna.georgehadrian scrie:De plata cu cardul on line se ma aude ceva?
Asa este. Multumesc pentru sesizare. Am uitat sa modificam dupa ce problema cu plata online a fost remediata.georgehadrian scrie:Am intrebat pentru ca pe site scrie serviciu momentan indisponibil.... Am sa incerc sa cumpar cu plata online.