cele NEW 2019 la rola de 1200m vin doar pe galben fluo ?Mai dureaza aprox. 3 saptamani pana vin firele

Moderator: Dan Mitranescu
cele NEW 2019 la rola de 1200m vin doar pe galben fluo ?Mai dureaza aprox. 3 saptamani pana vin firele
Da.okd scrie:cele NEW 2019 la rola de 1200m vin doar pe galben fluo ?Mai dureaza aprox. 3 saptamani pana vin firele
Dan Mitranescu scrie:Astazi am aflat. Mai dureaza aprox. 3 saptamani pana vin firele.Sigi scrie:Ok, multumesc. Ce inseamna "perioada urmatoare"? Intreb pentru ca vreau sa o fac cadou unui coleg pescar de ziua lui si se cam aproprie funia de par. In a doua decada a lui martie ar trebui sa ajunga la mine. Sa fac comanda?
Comanda se poate face numai cand intra produsele in stoc.
Sper ca ne incadram cu timpul.
P.S. Am comandat cel mai bun material si am convingerea ca firul are calitate maxima.
Foarte bune, eu am modelul de 2 sezoane, lumina albastra o folosesc noaptea pe fir cand ajunge pestele la malDan Mitranescu scrie:LANTERNA CU LUMINA FLUORESCENTA !
Poate cea mai completa lanterna pentru pescuit !
Lanterna cu lumina FLUORESCENTA dispune de reglaje complete, atat de raza cat si de intensitate.
Lanterna de cap vine cu o inovatie in domeniu. Aceasta prezinta o faza cu tenta fluorescenta, lumina ce da impresia ca "aprinde" firele de pescuit pe timpul noptii, atunci cand raza este trecuta peste acestea.
https://danmitranescu.ro/lanterne/979-l ... centa.html
Eu o vand de un an in magazinul fizic, dar nu am mai pus-o pe site pentru ca nu credeam ce se spune in descriere despre ea, respectiv in faptul ca are proprietatea de a face firele foarte vizibile pe timp de noapte.Cristian Dumitrescu scrie:Foarte bune, eu am modelul de 2 sezoane, lumina albastra o folosesc noaptea pe fir cand ajunge pestele la malDan Mitranescu scrie:LANTERNA CU LUMINA FLUORESCENTA !
Poate cea mai completa lanterna pentru pescuit !
Lanterna cu lumina FLUORESCENTA dispune de reglaje complete, atat de raza cat si de intensitate.
Lanterna de cap vine cu o inovatie in domeniu. Aceasta prezinta o faza cu tenta fluorescenta, lumina ce da impresia ca "aprinde" firele de pescuit pe timpul noptii, atunci cand raza este trecuta peste acestea.
https://danmitranescu.ro/lanterne/979-l ... centa.html
Buna ziua,