Buna ziua,
Ca sa fiu scurt si la subiect, pe cand un prodding stick de la Hakuyo? Ati luat in calcul acest accesoriu? Calitate/pret cred ca va fi un real succes.

Moderator: Dan Mitranescu
Salut, este un bat telescopic sau din mai multe bucati, pentru sondare. Cu el verifici fundul apei in cautarea zonelor tari.DumiD scrie:eu nici nu stiam ce-i aia, si dupa ce am citit si m-am interesat, tot nu stiu
Salut,Andreicocos scrie:Salut, este un bat telescopic sau din mai multe bucati, pentru sondare. Cu el verifici fundul apei in cautarea zonelor tari.DumiD scrie:eu nici nu stiam ce-i aia, si dupa ce am citit si m-am interesat, tot nu stiu
Salut, n-am facut decat sa explic, decide dansul daca este loc de ironiigimi_mures scrie:Salut,Andreicocos scrie:Salut, este un bat telescopic sau din mai multe bucati, pentru sondare. Cu el verifici fundul apei in cautarea zonelor tari.DumiD scrie:eu nici nu stiam ce-i aia, si dupa ce am citit si m-am interesat, tot nu stiu
Colegu de dinainte a fost doar ironic sau ma rog..., cu siguranta stie despre ce este vorba
Seamana a atropa si daca este folosita asa, ii vad rostul.Andreicocos scrie:Buna ziua,
Ca sa fiu scurt si la subiect, pe cand un prodding stick de la Hakuyo? Ati luat in calcul acest accesoriu? Calitate/pret cred ca va fi un real succes.
Se gasesc si la un pret mai accesibil decat pretul firmelor mari gen nash etc. As spune ca pentru a cauta un loc anume sonarul este baza, dar acolo pe locul respectiv, pentru ceva mai multa acuratete se poate folosi si prodding stick-ul, in niciun caz a se lua balta la sondat cu acest accesoriu. Probabil cu acest accesoriu sub marca Hakuyo am putea plati un pret cu adevarat corect pentru utilitatea pe care o are si am scapa de preturile mult umflate doar pentru numele brand-ului sub care este fabricat.Dan Mitranescu scrie:Seamana a atropa si daca este folosita asa, ii vad rostul.Andreicocos scrie:Buna ziua,
Daca este folosita exclusiv pentru sondat, atunci este o pierdere de timp si bani, in comparatie cu sfoara cu plumb.
Sa te deplasezi cu teava aia prin apa pentru a verifica substratul este foarte greu. Daca vorbim si de adancimi mai mari de peste 4-5m .
Sfoara cu o greutate de plumb este sfanta la cautat.
Daca teava aia pluteste, macar i se poate pune o greutate si sa fie folosita pe post de atropa.
Nu am vazut in viata mea asa ceva in mana pescarilor din concursurile de plantat. Pe balti, nici atat. Poate prin clipurile astora care pescuiesc singuri pe balti cu taxe inaccesibile majoritatii, suficient ( zic ei ) pentru a se transforma in mari povatuitori in ale pescuitului. Si asta pentru ce ?! Ca sa vanda 3 tevi imbinate cu de 3 ori pretul corect.
Nu ne-am invatat cu clipurile astea ca au fix acelasi scop si ca lucrurile destepte si ieftine nu se gasesc niciodata acolo ?