Alin Galbenu scrie:Dane, Culoarea, cum e culoarea?:)))
si numele DTX ? chiar sunt curios sa vad ce mulineta iasa dupa super prezentare.DumiD scrie:Dane la 100 de euro ar trebui sa fie undeva intre ultgra ci4 și daiwa tournament entoh
Moderator: Dan Mitranescu
Alin Galbenu scrie:Dane, Culoarea, cum e culoarea?:)))
si numele DTX ? chiar sunt curios sa vad ce mulineta iasa dupa super prezentare.DumiD scrie:Dane la 100 de euro ar trebui sa fie undeva intre ultgra ci4 și daiwa tournament entoh
Indicatiile vor fi respectate. Fabrica este una cu experienta, care lucreaza numai mulinete de top.DumiD scrie:Eu nu am crezut că faci mare brânză cu class-ul când l-ai anunțat, se poate verifica pe topicul respectiv . Sper să reușești și cu mulinetele, dacă respectă ce zici, inclusiv prețul cu siguranță îmi iau un set.
Tot pe negru mat o sa se mearga, dar ii trebuie si putina culoare. Se vor face cateva desene ca proba si vom alege culorile.Inca nu sunt stabiliteAlin Galbenu scrie:Dane, Culoarea, cum e culoarea?:)))
Nu suna rau si se leaga putin.Alex_Sebastian scrie:Alin Galbenu scrie:Dane, Culoarea, cum e culoarea?:)))si numele DTX ? chiar sunt curios sa vad ce mulineta iasa dupa super prezentare.DumiD scrie:Dane la 100 de euro ar trebui sa fie undeva intre ultgra ci4 și daiwa tournament entoh
Dan Mitranescu scrie:Tot pe negru mat o sa se mearga, dar ii trebuie si putina culoare. Se vor face cateva desene ca proba si vom alege culorile.Inca nu sunt stabiliteAlin Galbenu scrie:Dane, Culoarea, cum e culoarea?:)))
Un rulment japonez ( fara jocuri, material inoxidabil, rezistenta maxima la decalibrare, ... ) costa un euro si ceva bucata. In China . La noi ii gasesti de la 4 euro in sus. Cu interventii.osc1or scrie:Or sa fie mai bune decat iuki?
Si acum serios, 4 rulmenti si 3 saibe de carbon nu pot costa 120 lei...
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk