Moderator: Dan Mitranescu
Sigur e "cealapa"? Sa nu fie autorizatie ORNISS...ca sa incep totusi cu cireasa de pe tort: are dunga rosie .
In cazul asta devii complice cu "Lao"! A avut 20 de ani la dispozitie sa-si revizuiasca comportamentulStai sa vad cum se pronunta . Am promis ca nu spun daca isi revizuiest comportamentul
-------------vioril scrie:am tot stat timp de cateva ore si l-am studiat pe acest LAO. am sa revin aici cu, concluziile ,doar dupa ce-mi va aproba Dan daca este OK sa le fac publice sau nu. ca sa incep totusi cu cireasa de pe tort: are dunga rosie .
Probabil bea...ca e in weekend omul...pescarusull scrie:Teoria conspiratiei.
Ce o fi cu Lao de nu mai raspunde?
Sunt chiar ingrijorat dupa viscolul de aseara.
Asta se intampla pana astazi, cand am legat toata povestea.ionut72 scrie:In cazul asta devii complice cu "Lao"! A avut 20 de ani la dispozitie sa-si revizuiasca comportamentulStai sa vad cum se pronunta . Am promis ca nu spun daca isi revizuiest comportamentul![]()
Si iti creezi singur un dezavantaj: ca tu esti cunoscut, el e doar un pseudonim, tu ai de aparat o imagine, el nu.
maine aflu cu cat scade pretul si am sa anunt.SEPY31 scrie:si pana la urma cu mtx-urile cum ramane?
ooo deci este bine venita ieftinireaDan Mitranescu scrie:maine aflu cu cat scade pretul si am sa anunt.SEPY31 scrie:si pana la urma cu mtx-urile cum ramane?